{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
91 visninger | Oprettet:

Reklame {{forumTopicSubject}}

//citat (EB)
Mobilselskabet CBB har lavet en reklame, der har vækket vrede blandt befolkningen.

I reklamen ser man en plysset maskot, der bliver skåret halvt over af en rundsav for at symbolisere, at selskabet halverer deres priser.
//citat slut

Hold da op - så kan folk da ikke blive mere tossede over at man skære plysdyr over, Curling forældre sidder og savler og raser på Facebook, fordi poden er blevet traumatiseret over en reklame - de skal nok i terapi de næste 10 år.

Mon der opstår en bevægelse imod vold mod plysdyr? kommer der demonstrationer imod legetøjsbutikker som har pakket plysdyr ind - så de ikke kan få luft?

Hvad er der sket med den danske hjerne - eller mangel på en?

Selv mener jeg at reklamen er morsom innovativ og lige i plet.

For de "syge" forældre som har curling børn som er så pløk at de tror at de små bamser er levede så kunne man skifte kanal eller slukke på Off. knappen som orientering. Men jeg er i tvivl om de ved hvordan uden en grundig uddannelse af brug af Off knappen.


Kommentarer på:  Reklame
 • #1   12. jan Polysl jeg syntes også at den er sjov og CBB er et godt mobilselskab smiley

 • #2   12. jan Du er sjov at læse og helt uden tanke om, hvordan børn reagerer, hvor skulle du vide det fra, da du ingen børn har. Men prøv, om du ikke kan se den reklame med børneøjne, det burde ikke være svært. Har du ikke selv haft en yndlingsbamse ?? - det har du måske ikke, ærgerligt, for så ville du kunne forstå børns reaktion over denne reklame.

  Så nej, jeg er lodret uenig med dig i dette tilfælde, jeg forstår godt disse forældres reaktion, du ved da godt, hvor hurtigt disse reklamer popper op, så svært at nå, at skifte kanal.

  Prøv lige at tænke over din tankegang omkring syge forældre.


 • #3   12. jan Hej Jetset jeg skulle lige læse færdig og ja syge forældre smiley

 • #4   12. jan Jetset

  Hold nu op med at argumenterer for hvordan børn opfatter den, der er tons af reklamer som vælter ind over børn - og så skal de lige reagerer på en skide bamse som skæres i 2.

  Hvis børn reagerer negativt på det så må de være hjerneskadet eller have en IQ som nærmer sig en rotte. Og så har jeg ikke nævnt forældre som også føler sig krænket over den reklame- synd at de så kun har en IQ på under 100 - men ok - det er nok til at kunne trække vejret.


 • #5   13. jan #3+4 - ak ja, jeg ved ikke hvem der er dummest, det må I selv om, mit indlæg om denne her sag, skulle ikke være så svært at forstå, men jeg må bære over.

 • #6   13. jan Jetset jeg læste dit svar og forstod eller ku jeg jo ikke svare smiley

Kommentér på:
Reklame

x