{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
200 visninger | Oprettet:

Et evigt aktuelt emne {{forumTopicSubject}}

Vellykket integration, det findes heldigvis, dog kunne vi nok tænke os, at der var 1000-vis af dem. Vi må nøjes med, at der er langt mellem "snapsene" og konstatere, at vores rødder ikke lige sådan, er til at rykke op.
Men en perlehistorie har jeg set, jeg så den på DK4, hvor en iransk familie havde besluttet at konvertere til kristendommen, blive døbt til danske navne og ellers leve et dejligt liv i DK, være taknemmelig for, at de var i sikkerhed i DK, skulle ikke tænke på forfølgelse og krige, nu havde de endelig fået et dejligt liv i DK og kunne se en mening med livet. Jeg kan desværre ikke finde denne dokumentar, den var bare god, måske kan du ??

Men jeg har en perlehistorie mere - jeg er bare så enig i den, det er ikke DK, der har ansvar for en god integration, det er op til en selv, vi giver alle muligheder, bare viljen er tilstede.

https://www.information.dk/debat/2020/07/forlod-islam-fordi-forhindrede-integreret-danmark


Kommentarer på:  Et evigt aktuelt emne
 • #1   1. aug Iranere er godt til at blende ind i samfundet, fordi de er nok de mest uddannede mennesker i Mellemøsten - de fleste tror stadig at jorden er flad og hænger i 4 snore fra Randers reb - samt at månen er et fyrfadslys. Men den slags teknologiske iagttagelser og fakta står der ikke noget om i koranen.

  Her er det mere vigtigt at smide sten på en stakkels kvinde og hænge dem fra kraner -halshugge og andre uhyrligheder - som motiveres af at "så kan de lære det"


 • #2   2. aug Ja, men hvem har ikke efterlyst en god plan for en integration, der kan bruges, det er jo bevist her, det er da 2 perlehistorier, der vil noget, men det er så nok ikke interessant, for der er overhovedet ikke noget negativt ved det, tværtimod.

  Valgte jeg at bosætte mig i Iran, så skulle jeg nok også omstille mig, hvis jeg ville trives der, synes faktisk, det er ret logisk.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 69 Svar: 3.609
  #3   2. aug Nåh - det er ham der står med armen om skuldrene på Pernille Vermund på hendes Facebookprofil.
  Det er ikke integration, det er assiminlation. Han har fornægtet sig selv og sin kultur for at gøre danskerne tilpas. Det er der nogle "muslimer", der gør i håb om at tjene mange penge i stedet.


 • #4   2. aug OK - nu er jeg ikke på FB, så det ved jeg ikke noget om. Men det han beretter om i artiklen vil jeg mene, der er noget om, og som jeg skriver længere oppe, så bliver alle nok nød til at lave livet om, når vi flytter til andet land/samfund. Jeg kan desværre ikke finde denne udsendelse om den iraniske familie, som flygtede til DK, hvordan de har gjort, det var bare sådan en god udsendelse.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 69 Svar: 3.609
  #5   2. aug Citat - "Mustafa Sayegh er selvstændig malermester og stifter af Foreningen Frafalden for eksmuslimer"

  Det er helt i orden at han vælger det liv og de holdninger, han ønsker sig, men det er ikke i orden at han lader sig bruge til at angribe andre muslimer.
  Da Amerika hentede så mange slaver i Afrika, gjorde de det ved at betale nogle sorte for at hjælpe med at indfange andre sorte. Samme problem da man fordrev indianerne i Amerika - man betalte indianere for at angive deres egne.

  Hvis man virkelig har forstået hvad frihed er, så gør man ikke sådan noget.


 • #6   2. aug Eeeej jj Alis, dine argumenter er datid og dem kan vi ikke bruge i nutiden.

  Men så kan jeg spørge dig, mon det gælder begge veje, skal jeg have samme indstilling, som Mustafa Sayegh og integrere mig på samme måde, eller skal jeg stå stålfast på, at jeg ønsker at leve demokratisk og fra et frisindet land, hvor vi bare ytre os og går klædt som det passer os ??


 • #7   4. aug Alis

  Endelig en succes historie, men den falder ikke i god jord hos Alis som mener han er en nikkedukke som lader sig misbruge. Jeg som ellers troede at Alis hungrede efter gode historier om integration.

  Verden bliver da også mere og mere mærkelig.


 • #8   i går kl. 16:40 Nej, jeg forstår det heller ikke, jeg mangler også svar på #6 smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 69 Svar: 3.609
  #9   i går kl. 20:04 Polysl # 7

  Som sædvanlig er du god til at fordreje andres ord - det var ikke en kompliment. Jeg gentager lige hvad jeg skrev

  "Det er helt i orden at han vælger det liv og de holdninger, han ønsker sig, men det er ikke i orden at han lader sig bruge til at angribe andre muslimer. "

  Hvad er det du synes der er forkert ved at jeg mener det er i orden at han vælger det liv, han ønsker at leve?

  Det, der gør det til en succeshistorie for dig er, at han frasiger sig sin kulturelle baggrund, ikke sandt? Dermed måske også sin familie. Han ændrer oven i købet også sit navn for at blive dansk.
  Det er ikke integration, det er assimilisation. For mig er det stadig i orden, hvis det har været frivilligt, men det skinner ligesom igennem at han er bukket under for mobning.

  Det, jeg kalder misbrug, er at Pernille Vermund udnytter ham. Hun spiller ham ud imod sine artsfæller og hans egen familie. Hvis der var bare en lille smule psykologisk anstændighed i hende, så ville hun vide, at det bør man aldrig gøre. Menneskers tilknytning til deres primære netværk er yderst vigtigt for deres følelsesmæssige balance.

  Mens jeg er ved det, så vil jeg også nævne, at i den tråd, du kalder "what" der bliver jeg direkte truet med tæsk, fordi jeg vover at have min egen mening. Det går op for flere og flere at med nationalliberalisterne får vi diktatur hvis de bliver for stærke, men jeg frygter hvad der sker omkring den pinup der er leder er Nye Borgerlige. Hun trækker stemmer ved at rulle med hofterne, og mange af dem har ikke en skid forstand på politik, men deres stemmer tæller alligevel.


 • #10   i dag kl. 00:19 ALIS !

  “Det er ikke integration, det er assiminlation. Han har fornægtet sig selv og sin kultur for at gøre danskerne tilpas. Det er der nogle "muslimer", der gør i håb om at tjene mange penge i stedet.”

  Her er et eksempel på hvad en Afghaner der hverken er integreret, assimileret eller har frasagt sig sin kultur laver sine penge på !
  Sjældent har jeg set så langt et synderegister, men det er vel også nationalisternes skyld smiley

  https://ekstrabladet.dk/112/sosu-svindleren-om-sine-bedragerier-faar-en-dejlig-foelelse-indeni/8211352 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 69 Svar: 3.609
  #11   i dag kl. 10:54 Cody - Jeg synes du skal lave en liste over afghanere, der bevarer deres kultur og som ikke svindler.
  De kommer nok ikke i avisen, men så kan du avertere efter dem - evt. i en af deres grupper på Facebook.


 • #12   i dag kl. 11:51 Tænk at det er farligt at være udøvende kristen i Saudi Arabien,

  Tænk hvor ufarligt det er at være udøvende muslim i Danmark.

  tænk at få lov til at bygge kirker i Saudi Arabien,

  Tænk det er tilladt at bygge moskeer i Danmark

  Tænk at man forfølger kristne i Saudi Arabien og fængsler dem.

  Tænk på at man ikke forfølger muslimer i Danmark eller fængsler dem.

  Tænk på at man udviser kristne i Saudi Arabien - bare for at være kristne.

  Tænk at man ikke udviser muslimer i Danmark for at være muslimer.

  Tænk at man brænder kirker af i Saudi Arabien - efter dekret fra stormuftien

  Tænk at biskopper i Danmark ikke laver dekret om at brænde moskeer af.

  Hvis man skal bruge din tankegang Alis om at muslimer er assimileret - hvad er jeg så? Er jeg også assimileret til ikke at tro på gud som ateist? Du siger at jeg mener at muslimer er farlige, på trods af at jeg påfaldende mange gange har skrevet at jeg er mere bange for pæreformede etniske danskere som går muslimers ærinde - og læser - at det er bedre at komme kritikken i forkøbet og begrænse andre. Det pudsige er er man kan læse på muslimske medier at Danmark er mere muslimsk end et muslimsk land - som citeret fra kristeligt dagblad.

  Så det er sgu ikke muslimer som er assimileret, det er mere danskere som er assimileret.

  Vi ser i store dele af EU, at lande mere tilpasser sig muslimer end muslimer tilpasser sig landet - og så vil du stadig påstå muslimer er assimileret?

  Kirken i Danmark tillader en kvindelig Imam at holde julegudstjeneste - jeg har aldrig hørt om at en dansk præst har prædiket til en EID eller Fredagsbøn.

  Så den dag man frit kan bygge kirker i Saudi arabien, så går jeg ind for bønnekald i hele Danmark med soundsbokse, steninger, hænger folk op i en kran.Fængsler sporadisk.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 69 Svar: 3.609
  #13   i dag kl. 12:39 Du har en forskruet tankegang, Polysl.

  Hvis højrenationalisterne får magt til det, så vil vi alle sammen blive ensrettet, ligesom de prøver at ensrette muslimer. De accepterer heller ikke venstreorienteret tankegang og socialt ansvar. Ligeledes forlanger de magt over dommerstanden, som ikke længere vil være fri til at praktisere at loven skal være lige for alle.

  Vi vil alle sammen blive ensrettede og indskrænkede.

  Vi danskere, der holder af frihed - også for de andre - skal kridte støvler og stå fast.


 • #14   i dag kl. 12:54 Tja...du har da lov til at have din forskruede teoretiske spåkugle som åbenbart må være i stykker.

  At læse det du skriver er som at læse den danske ordbog, som i det tilfælde bare er citater og som sådan subjektive. Det er som at se en rød med en sølvpapirhat som trænger til at blive tunet ind på virkeligheden.

  Hvis jeg er forskruet ved at skrive fakta om Saudi Arabiens måde at behandle kristne på ud fra din subjektive mening så kan jeg godt leve med det. Sandheden er aldrig spiselig for de røde. Sandheden er jo mere folk bruger ord som højrenationalister jo mindre ved de om samfundet og mindre end samfundet. De elsker at kaste rundt med Mother Theresa stil.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 69 Svar: 3.609
  #15   i dag kl. 13:06 Om Messerscmidts opfattelse af hvad kristendommen kan bruges til

  https://mogenssmogensen.wordpress.com/2020/08/03/morten-messerschmidt-og-kristendommen/?fbclid=IwAR3qL_K-g_talmWw47dEOBPbmFzO48HR1FTgQJHG35tkZ_v0Dvsr5-_t4BQ

  Fortatteren Mogensen indleder med nogle kristne synsvinkler, men fortsætter så

  Citat "Men så hører min glæde desværre også brat op. Messerschmidt ønsker, at vi ”som et kristent land skal prioritere og hjælpe forfulgte kristne mere end alle mulige andre, herunder muslimer”. Og vi skal ændre udviklingsbistanden, så vi straffer de lande, som forfølger kristne, mens det samme ikke skal ske for de lande, der forfølger muslimer. Messerschmidts forståelse af kristendommen er altså, at vi som kristne kun skal elske andre kristne og tage os af dem, mens vi ikke skal bekymre os om fx muslimers ve og vel. Messerschmidt kan have mange politiske grunde til at indtage denne – i mine øjne meget inhumane – holdning, men for mig at se, er denne holdning på kollisionskurs med Jesu ord om at elske sin næste, ja, endog at elske sin fjende." citat slut


 • #16   3 timer siden Han burde også være "digter" for hvad jeg læser er det Mogensens udlægning og fortolkning og burde nok tages med en gran salt.

  Den udlægning havde været mere troværdig hvis den båndede optagelse var lagt ud til offentligheden. Men så kan man jo ikke frit fortolke en samtale.

  Du har selv sagt man skal være kildekritisk og spejle ordene andre steder, det er så ikke muligt - så det bliver svært at tage det alvorligt.


Kommentér på:
Et evigt aktuelt emne

x