552 visninger
|
Oprettet:
TV2 FRI. {{forumTopicSubject}}
Ja jeg er begyndt at se et program på TV2 FRI fra Tyskland og det hedder Guld eller gejl og det er et godt program om ting fra Tyskland + ude fra men det meste ser jeg som lokalt inden for Tyskland og jeg sætter et billede ind fra i går og den vært er bare så høflig i ved som en vært nu en gang skal være og han er også en charmør over for de damer der kommer ind for at høre hvad eksperterne fortæller og jeg ser jo også hvordan de Tyske kvinder er smukke og har aldrig tvivlet på det og tyskerne kan altså noget med det dersens takt og tone de er gammeldags ligesom jeg er - på mange områder
dec 2014
Følger: 9 Følgere: 238 Emner: 882 Svar: 8.576
Tror det hed Koch Studio.
dec 2014
Følger: 140 Følgere: 155 Fotoprofiler: 1 Emner: 1.644 Svar: 7.744
dec 2014
Følger: 9 Følgere: 238 Emner: 882 Svar: 8.576
dec 2014
Følger: 140 Følgere: 155 Fotoprofiler: 1 Emner: 1.644 Svar: 7.744
dec 2014
Følger: 9 Følgere: 238 Emner: 882 Svar: 8.576
Den tyske udsendelse hed Koch Studio - og omhandlede madlavning.
dec 2014
Følger: 9 Følgere: 238 Emner: 882 Svar: 8.576
Horst Lichter havde også en anden kok med i programmet - en kraftig herre og meget lun
Men tak for navnet som fik mig på vej at det faktisk hed: Maggi Koch Studio som fandt sted i Dortmund. det sjove er at han altid sagde at man skulle bruge ægte krydderier og ikke smags forstærker og så kalder man det Maggi, som jo bekendt er en smags forstærker.
dec 2014
Følger: 140 Følgere: 155 Fotoprofiler: 1 Emner: 1.644 Svar: 7.744
dec 2014
Følger: 9 Følgere: 238 Emner: 882 Svar: 8.576
- ja det var Johann Lafer. tak for det.
Nu tænkte jeg på Maggi Wurtze.,
sep 2019
Følger: 2 Følgere: 30 Emner: 46 Svar: 525
jan 2019
Følger: 7 Følgere: 31 Emner: 84 Svar: 586
dec 2014
Følger: 10 Følgere: 71 Emner: 153 Svar: 3.758
jan 2019
Følger: 7 Følgere: 31 Emner: 84 Svar: 586
Annella
Vi har holdt os til andebryst og flæskesteg til jul, hvis vi ikke har været hos familie, men til andebryst har jeg brugt fond til saucen, hvis jeg/vi ikke har været dovne og købt den færdiglavet.
Knorrs hønsebouillon er til andre formål...
jan 2019
Følger: 7 Følgere: 31 Emner: 84 Svar: 586
Ja, netop, høns i asparges og til anden form for tarteletfyld.
jan 2019
Følger: 7 Følgere: 31 Emner: 84 Svar: 586
Og det kunne hun heller ikke...
TV2 FRI.