{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
212 visninger | Oprettet:

Mus
Mus
Tilmeldt:
13. jul 2017
Følger: 13 Emner: 2 Svar: 28

Dårlig opførelse {{forumTopicSubject}}

Efter en hyggelig eftermiddag i selskab med mine voksne børn sku man lige igennem en dårlig oplevelse i bybussen, som vi sidder en god ven og jeg i bussen stiger der en 4-5 udenlandske fyre på en 14-15 år ind i bussen den ene stopper op ved siden af min ven og jeg og tar museskridt forbi os samtidig med at han skiftevis kigger på min ven og jeg, heldigvis sætter de sig ned men opføre sig meget provokerende og taler et meget grimt sprog som jeg ikke vil nævne her og i en højde der kan høres i hele bussen, jeg bliver meget utryg og angst imens de er i bussen, længe siden jeg har oplevet så uopdragende og provokerende unge mennesker, så sørgeligt at se og høre på. Men vi kommer godt hjem begge to, en frygtelig oplevelse efter en god eftermiddag


Kommentarer på:  Dårlig opførelse
 • #1   12. jan Ja der skulle være kamera i busserne og sådan unge der ikke kan opføre sig ordenligt skulle 5.år i en arbejdslejer smiley

 • Me .
  Me . Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 9 Følgere: 3 Svar: 41
  #2   12. jan Ja der skulle være kamera i busserne

  Der er kamera i de fleste nye busser. smiley


 • #3   12. jan Desværre blir de ikke mere smidt ud. Tror ikke chaufføren orker flere konflikter i sin dagligdag. Før i tiden gik den slags ikke.
  Har selv været ude for det samme, også på gaden, hvor mindre børn blir så bange for at gå ud på Nørrebro.


 • #4   12. jan Me det var jeg ikke klarover men hvorfor bliver de så ikke brugt så dem der bare ikke vil opføre sig ordenligt ikke kan køre med busserne du ved hvis de så ikke vil høre må de have husarrest - tidligt i seng 14 dage - da jeg var barn var det en streng straf smiley

 • #5   12. jan Kirstine12 20 gange mere politi smiley

 • #6   13. jan Leon husker du ikke politireformen? Efter den har vi ikke set meget til dem. Hverken til indbrud, overfald, gadeoptøjer, vold, bandeuro osv. glem det, det gør vi.

 • #7   13. jan Troede du mente: Busarrest! Lol..

 • #8   13. jan Det er en kedelig udvikling, hvor forældrene ikke har føling med deres børn.
  Jeg ved ikke hvad man kan gøre som sådan, ud over at gøre som de feks gør i nogle større byer i Sverige, hvor de har vagter ved stationer, som af og til tager med busserne og metro og tog, for at holde ro og orden, eller de kan tilkaldes af chaufføren, hvis der er optræk til ballade.


 • #9   13. jan Claus G ja nu du siger det husker jeg den godt og nej vores politi bliver mindre og mindre synlige smiley

 • #10   13. jan Tja det eneste positive der kan siges i den sag er, det skaber arbejdspladser, flere vagter bliver uddannet, end nogensinde før, og det har jeg fra en meget pålidelig kilde, nemlig to hold svenske venner, De undgår helst at tage offentlige transportmidler i aften timerne.

 • #11   13. jan Flere vagter bliver uddannet? Det er vist ikke pålidelig kilde i Danmark, tværtimod

 • #12   13. jan Ja men at der findes strøgvagter er jo fedt men hvis de bruges der kan de jo også bruges inden for den offentlige transport eksempelvis i busserne og ved stoppestederne og tænker at det jo ikke fremmer integrationen at børn og unge kan te sig som de vil smiley

 • #13   13. jan Ville være en kedelig udvikling hvis man skal til at have vagter alle steder som kan gribe ind når folk med en iq som en træsko, ikke bliver undervist af deres mindre begavede forældre.

 • #14   13. jan #13

  Sådan har det været siden anden G. De har altid provokeret og fremavlet had til dem, så de havde noget at klage over, selvom deres forældre var gæster. Det er kun blevet værre siden da.


 • #15   13. jan Så det man har sparet på pædagoger i skolerne, det kan man nu bruge på mere politi.

  Hvor meget mere skal der til før man forstår, at alle de sociale besparelser giver bagslag?

  Både skoler og børnehaver har idag blandet klientel. Den udfordring skal tages op, og danskerne skal lære at respektere flygtning og indvandrere. Det er den eneste reelle løsning på problemerne.


 • #16   13. jan Alis

  Du bliver ved med at postulerer at opdragelse og opførsel er noget kommunale skal tage sig af.

  Iøvrigt kan man læse at 240 stillinger indenfor rigspolitiet skal spares væk, hvor pengene så skal bruges til bagdørs politiet.

  det ville da være et dejligt eksperiment hvis man ansatte alt hvad der kan kravle og gå som pædagoger og så se effekten i børns opførsel - jeg er ikke i tvivl om at det ikke vil have nogen som helst effekt.

  Hvis pædagoger skal tage sig af opdragelse, så vil jeg mene at det nok konflikter med forældres forstilling af opdragelse og hvem har ret? og hvordan skal enlige pædagoger kunne opdrage? osv....kan pædagoger skelne i opdragelse hvor de skal holde pølserne væk?

  Kigger man på nettet er der stor enighed om at det er forældre som skal opdrage selv ministre er enige. Pædagoger skal fylde på, men den grundlæggende skal forældre stå for.


 • #17   13. jan Polysl # 16

  Og du bliver ved med at køre frem med at opdragelse er et spørgsmål om at få kontrol over børnene.
  Der er forskel på den opdragelse børn får i familien, hvor de knytter følelser til deres familie, og så den, de får i skolen blandt mennesker de ikke er så følelsesmæssigt involveret med.

  Opdragelse er ikke et spørgsmål om at lære børn at lystre, men om at de lærer at forstå. Forstå, at vi kun kan få samfundet til at fungere hvis vi respekterer hinanden. For at forstå det skal de have gjort en hel del erfaringer med det at omgåes andre mennesker. Det er det, der er opgaven.

  "Kigger man på nettet er der stor enighed om at det er forældre som skal opdrage selv ministre er enige. Pædagoger skal fylde på, men den grundlæggende skal forældre stå for. "

  Og nu vil man så til at tvangsbortadoptere børn og lære dem at forældre er noget man bare kan skifte ud, hvis man ikke er tilfreds med dem. Det drejer sig om følelsesmæssig tilknytning, og der er bunker af protester på Nettet, for langt de fleste forstår, at det er evnerne til at knytte følelser til andre mennesker, der er vigtigt, og ikke at børn lærer at lystre. Det er meget skræmmende at en socialdemokratisk statsminister ikke forstår det. Hvis forældrene ikke magter den opgave at give deres børn en tryg barndom, så er det i de fleste tilfælde fordi forældrene selv er i vanskeligheder og har brug for hjælp.

  Hvis vi ikke får stoppet den forfladigelse af vores følelsesliv, så ender vi i ren fascisme.


Kommentér på:
Dårlig opførelse

x