{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
81 visninger | Oprettet:

Træer på TV2. {{forumTopicSubject}}

Ja der var på det nærmeste det hele om træer på TV2 her efter 22 og det kan da godt være at der var ting jeg viste i forvejen men syntes nu stadigt det er det godt program suger 200 liter vand op om dagen så det bliver til mange liter når der tales om en skov I LOVE træer de er jo smukke de giver både læ og skygge + liv.
og jeg undre mig til stadighed over hvorfor der ikke plantes flere træer og jeg kommer til at tænke tilbage 40.år og hvor jeg en meget tidligt morgen stod sammen med en kammerat og kigget ud over Vårby bakke og nød at se mosekoen brygge det var så smukt at se på med træer der stod midt i det hele samtidigt med at morgen solen stod op.
Ja det var jo noget alle skulle nyde - men tror at folk har for travlt med alverdens (ikke særligt vigtige ting) det er vel også nemmer at se på nettet.
Jeg kom til at tænke på hvordan jeg i vær fald lærte om hvordan et menneskes blodåre kunne nå op til månen (hvis jeg ikke husker helt forkert) ligeså var Danmarkshistorie noget man bare kunne - eller da Hr. Knudsen lærte os børn at lave en pilfløjte for ikke at tænke på hvordan du i en skov kan se hvor Nord er mosset vokser på Nordsiden på træer.
Tænk at jeg pludseligt tænker tilbage her på min gammel forstanders 86.års fødselsdag smiley


Kommentarer på:  Træer på TV2.
  • #1   10. sep ja ,det er da meget vigtigt med træer og ma tænke p å de suger vand og det skal være overens ,så vi alle kan ha gavn af trærerne, skal vi da ,så at der for at snakke om at der fældes så meget regn skov hverdag dette er ikke godt ,så man der findes på bedre måder ,så dette ,ku gå bedre nu ,må se om dette emne og så kunne bringes op så ,da dette er lige så vigtigt nu

  • #2   10. sep Læste for tid tilbage at træer kan lagre co2, faktisk optager de 50% af co2 i luften, den frigives når træet dør eller brændes. Så at plante træer ville være en god ide, men hvad hjælper gode ideer i Danmark når verden i stor stil er nogle miljøsvin.? Lokalt i Danmark ville det helt sikkert have en effekt i byer hvis man begrænsede brugen af bilen i centrum og laver flere grønne områder som åndehul. Det må da være ret kedeligt at være i en storby hvor der ikke er et træ i sigte, kun beton og stål og glas..

  • #3   10. sep Rosegirl enig lad os få mange flere træer og husker stadigt i min spæde barndom hvor jeg sammen med gode legekammerater løb rundt i Kongens have - Øster anlæg - Kastellet - Langlinje osv. osv.

  • #4   10. sep polysl enig Danmark alene kan ikke gøre det men vi kunne være et forbillede for resten af verden smiley

Kommentér på:
Træer på TV2.