{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
344 visninger | Oprettet:

At sælge sin sjæl. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg ser hvordan politiker sælger deres sjæl så de kan få en (sådan cirka) politik der gør mere ondt end godt og det må så være det.
Men jeg ser også folk der sælger deres sjæl til fanden grundet en økonomi der kun kan hænge sammen med en partner.
Men har sådan salg nogen værdi og tænker så både politisk som menneskeligt - har i svaret eller har i lukket helt ned smiley


Kommentarer på:  At sælge sin sjæl.
 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #1   4. sep 2019 ok...vi har ikke set det værste endnu, pt. var der en kvindelig borgmester der blev syg af at en i hendes seng som hun delte med 3 andre ragede hende på patterne - efter hun meldte sig syg tog hun til bornholm og serverede fadbamser ikke for løkke men for gæster på en venindens kro - imens hun scorede sin løn som borgmester og som sygemeldt.

  Vammen forgælder en kommune han var borgmester for - og så smutter han...Mette Frederiksen deler penge ud til højre inden der er afgjort hvor pengene skal komme fra. Hun hyrer en masse spindoktorer fordi hun ikke er klog nok og som koster kassen.

  Sa ja alle politikere sælger sin sjæl - hvis man finder en ærlig politiker så er det en som er stum.

  Hvis der er en som påstår der findes en ærlig politiker så vil jeg mene de er fulde af løgn.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 76 Svar: 3.610
  #2   4. sep 2019 Måske bør det defineres, hvad man mener med at sælge sin sjæl?

  Nogle mennesker virker som om de ikke har nogen sjæl. Det hele foregår oppe i hovedet, og de regner kun til egen fordel. Hvis man vil have sjæl med i sit arbejde, så er der også noget, der drejer sig om følelser.
  Som nu f.eks. hvor fattige børnefamilier får flere penge. Heldigvis har nogle politikere så meget følelser med i deres arbejde, at de ikke vil se på at børn ikke kan deltage i børnefødselsdage fordi de ikke har penge til en gave.


 • #3   4. sep 2019 Jeg vil bruge lidt tid på at tænke før jeg svare jer smiley

 • #4   5. sep 2019 Markedsføring

  profilbillede
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 76 Svar: 3.610
  #5   5. sep 2019 "Debatten" i aften handler om fattigdom i Danmark. Astrid Krag og Pia K. er med, og jeg håber at Pernille Skipper også er der.
  Clement kommer på arbejde med at holde tropperne i ro, og forhåbentlig lykkes det. Det er et problem, der SKAL gøres noget ved!


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #6   6. sep 2019 #5
  Nu kan jeg ikke se DR, men måtte vente til det kom i arkivet. Har så lige set det og som sædvanlig bliver man ikke klogere - mere dummere. Man præsenterer et eksempel med en enlig mor med 2 børn som efter skat har 15.300 kr - uden at man får indsigt i hvad rådighed beløbet er når alle udgifter er betalt.

  Alle skal i arbejde uden at berøre problemet med syge som ulovligt er end på bistandshjælp. Men det som jeg giver ret i var da Pia >Kjærsgård sagde at kommuner forfordeler ikke etniske - det er alment kendt og kan læses alle steder på nettet fra tidligere sagsbehandlere som ikke magter at få en med tørklæde ud fordi der er så mange berørings problemer med den gruppe imens man pisker alvorlige syge rundt i det kommunale cirkus.

  Men fattigdom som sådan blev forventet sodet til ingenting....

  Den her mening om at bare man gør folk fattigere så bliver de mere motiverede, nej, for ud af tusinde så var der kun 375,- som pga. kontanthjælploftet gik ud og fandt sig et arbejde så man kan ikke lige kalde den lov en succes.


 • #7   6. sep 2019 Jeg så ikke programmet, for jeg bliver bare lynende arrig, når man hører om hvordan Muhammed Østergaard sidder og dikterer hvordan enlige flygtningemødre skal have mere. Fuck den klovn, han skulle i en celle med ubåds Madsen.
  Pia K, som tidligere hjemmehjælper, hun har jo en pointe i at vi nok lige bør hjælpe os selv, før vi hjælper andre.
  Kan blive edderspændt rasende over at man ikke tænker på dem der har bidraget til landet, før man tænker på dem der ikke har gjort noget, og bare kræver mere.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #8   6. sep 2019 Ham Østergaard er tabt bag en vogn, og burde flytte bopæl til Sverige hvor hans lige okkuperer regeringen - Danmark har ikke brug for den type mennesker.

 • #9   6. sep 2019 Enig med dig der Steen!

 • #10   6. sep 2019 Sund fornuft, er en mangelvare i politik, men det beror vel på, at det ikke kan betale sig for politikerne?!

  En hjemmehjælper ved mere, hvad det drejer sig om, end dem der har læst sig til dét, som hun og de fleste herinde ved. smiley


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 76 Svar: 3.610
  #11   6. sep 2019 En hjemmehjælper med et Jeppe-på-bjerget-kompleks, ja. Hun kom til magten, da en bornholmsk advokat ved jordskredsvalget i 1973 blev meldt ind i folketinget på en politik, hvis pointe var at man kan slippe for at betale skat.

  Det er muligt at to-trediedele af dem, der får gavn af den lov om tilskud til fattige børnefamilier, de er af anden etnisk herkomst, men fattigdom gør lige ondt på børn, uanset hvilken hudfarve, de har.

  Jeg er enig med Polysl i at der var ikke så meget nyt ved den debat, det var en gentagelse af alt det, vi har hørt før, men jeg er ikke enig i at de tørklædeklædte kvinder er skyld i problemerne med danskere, der kan hidse sig op over hvordan andre går klædt.

  Så sad jeg og hidsede mig op over ham fabrikanten, der ikke ville betale arveafgift, og truede med at så gik virksomheden ned. Da et par stykker sagde ham imod, så peb han over, at nu mistede han lysten til at drive virksomhed. Vor-herre-bevares! Hvordan tror han at arbejdsløse, der skal møde op i et jobtræningscenter og behandles som om de er arbejdssky, de har det? Tror han det hjælper på lysten til at bestille noget?


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 76 Svar: 3.610
  #12   6. sep 2019 Og så ham fra Liberal Alliance, der påstod at der slet ikke findes fattige børnefamilier, det er bare forældrene, der ikke kan administrere deres penge. Den har vi også hørt adskillige gange før.

 • #13   6. sep 2019 Alis, jeg går med en brækket, ja nok nærmere smadret højrehånd, og må ikke køre bil. Jeg har 2 timer og 23 minutters kørsel med offentlig transport til jobcenter, fordi jeg er sygemeldt. Er det iorden, når solaima i Vollsmose har 13 minutter med bus, og hun så fritages?
  Forklar mig venligst hvordan du finder den difference ok? Hvorfor skal en der kan arbejde bare slippe, men en som mig der er afhængig af hænderne som vægter, ikke slippe?


 • #14   6. sep 2019 Ja så er der vel ikke mere at diskutere

  profilbillede
 • #15   6. sep 2019 Jaaaa polysl fattigdom tror jeg man skal spøger dem der er på kontanthjælp for nogen klare sig fordi de vil - kan og må/skal klare sig - andre magter det bare ikke smiley

 • #16   6. sep 2019 Claus G du fik mig til at stor smile da du skrev dette navn Muhammed Østergaard sikken et sjovt navn smiley

 • #17   6. sep 2019 Alis C kvinder der går med et tørklæde ser jeg for det meste som kønne smukke kvinder og jeg syntes absolut ikke om burka eller en niqab da jeg mener at de går under det jeg kalder for kvindeundertrykkende smiley

 • #18   6. sep 2019 Claus G så skulle du have lov til at få løn og være sygmeldt til din hånd igen kunne bruges og det er faktisk ligesom hvis en politiker fik mundbetændelse for så kan de jo ikke bruge kajen altså kunne de også gå som sygemeldt ind til den kunne bruge munden smiley

 • #19   6. sep 2019 Leon, så er det bare ikke virkeligheden. Jeg har arbejde at komme tilbage til, men jeg skal nu altså søge andre jobs imens. Det er jo tosset. Men det er sådan dk er blevet, bla pga Alis mening.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #20   6. sep 2019 Claus

  Jeg går ud fra du er i mindst a-kasse, så jeg forstår ikke at du skal søge arbejde, du kan gå et vis antal dage/uger betalt af arbejdsgiver, derefter overgår man til sygepenge i det kommunale - og jeg har aldrig hørt at man skal som syg søge arbejde....


 • #21   6. sep 2019 A-KASSE er dybt ligegyldigt når man er i jobafklaring smiley så ja, det er de svage der må bøde

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #22   6. sep 2019 alis

  jamen de tørklædte kvinder - nogle - bruger forskellige kneb om at det og det må de ikke røre ved, så er det ondt i ryggen, eller benene eller andet. Så jo de er en del af problemet med deres kultur som styres af deres mænd. Hvis de da for helvede begynde at tage ansvar for deres liv og ikke opføre sig som nikkedukker og underkuede kvinder.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #23   6. sep 2019 claus

  Jeg kunne forstå på din statusbesked det lige er sket 12 august, og man kommer ikke i jobsafklaring på så kort tid som syg, da man med kommunale sygepenge kan gå helt op til 52 uger før man ryger på jobsafklaring


 • #24   6. sep 2019 Sygedagpenge, Max 3 mrd, og helst afklaring inden da.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #25   6. sep 2019 ok claus

  Så er jeg ikke opdateret.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 76 Svar: 3.610
  #26   6. sep 2019 Claus - Jeg er meget ked af at du har fået ødelagt din ene hånd! Håber ikke, du har smerter.
  Men det er altså ikke Soleima fra Voldsmose, der er skyld i hvordan et jobtræningscenter behandler dig, det er danske politikere, der laver lovene, og sagsbehandlerne mister deres arbejde, hvis de ikke følger dem.

  Generelt så er jeg imod de jobcentre i det hele taget. De koster millioner af kroner, og de gør ikke meget gavn, hvis nogen overhovedet. Voksne mennesker kan godt selv finde ud af at administrere deres tid, hvis de bliver arbejdsløse. Tidligere havde vi fagforeninger, der arrangerede forskellige kurser, man kunne melde sig til frivilligt.


 • #27   6. sep 2019 Alis C enig det er ikke Soleima skyld og er også enig i det galskab de jobcenter laver og de mange penge de koster kunne bruges bedre smiley


Kommentér på:
At sælge sin sjæl.

x