{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.417 visninger | Oprettet:

Det siger kinky sexvaner om dig ... {{forumTopicSubject}}

Der kan man bare se, prøv at læse med her, du skal være hurtig, hvis du vil læse med - min mening er, at det ikke helt passer, der er noget andet, der spiller ind, men meget interessant at studere ... smiley

http://www.jubii.dk/nyheder/sexogsamliv/det-siger-kinky-sexvaner-om-dig/4e365cc648b946a99ba873a611aa10db



Forskere har forsøgt at finde nogle fælles karaktertræk hos folk, der dyrker BDSM.

SEX & SAMLIV: Har du en kasse med piske, håndjern, kæder og andet sjovt sexlegetøj, siger det faktisk rigtig meget om din personlighed.

Det viser forskning, der har været publiceret i tidsskriftet Journal of Sexual Medicine. Forskerne undersøgte en gruppe mennesker, hvoraf flere af dem dyrkede BDSM (bondage, disciplin, dominans og submission samt sadisme og masochisme).

Forskerne kunne konkludere, at de personer, der dyrkede BDSM, var mere udadvendte, åbne for nye oplevelser og samvittighedsfulde end personer, der ikke dyrkede det.

BDSM-personerne havde det generelt set også bedre end de andre personer i undersøgelsen, skriver Prevention.com.

Ganske sundt med BDSM

Selvom det for nogle lyder meget grænseoverskridende og underligt med BDSM-sex, peger eksperterne på, at denne type sex er ganske sund, og at der faktisk er en række fordele ved det.

- Folk, der dyrker BDSM, har en tendens til at prioritere sex. De tager sig tid til det, accepterer deres seksualitet og kommunikerer åbent om det med partneren, udtaler Serena McKenzie, som er sexolog, til Prevention.com.

Serena McKenzie råder ikke til, at alle indkøber piske og håndjern for at forbedre sexlivet. Men hun råder til, at man åbent taler sammen med sin partner om de lyster, man har.

- Seksualiteten er en vigtig del af alle parforhold, udtaler Serena McKenzie.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det siger kinky sexvaner om dig ...
Kommentér på:
Det siger kinky sexvaner om dig ...

Annonce