{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.631 visninger | Oprettet:

Date-Guide {{forumTopicSubject}}

Ting man skal og ikke skal på første date..

På date som single:

1) De første 30 sekunder er altid kritiske. Gennemgå situationen i hovedet før daten, og ud find af, hvad du vil sige og gøre. Afprøv forskellige scenarier og mærk efter hvad der føles naturligt for dig. Har du brugt for noget du kan sige? Giver du knus eller hånd? Pointen er, at føle sig sikker på hvad man end gør.



2) Kom til tiden. Det er IKKE cool, at lade en date vente. Hvis uheldet skulle være ude, så gør undskyldningen kort. Hvis det virkelig er en fantastisk historie, så gem den en times tid. En humoristisk (men kort) forklaring kan være en fordel som 'ice-breaker'. Prøv noget i retning af: 'Jeg er ked af, at du måtte vente. Det er sidste gang, at jeg tager rumskibet når jeg skal i byen'. Eller hvad der nu passer til dig.



3) Tænk i forvejen over emner du kan tale om. Læs overskifterne i dagens avis og find nogle der interesserer dig. Tjek op på de nyeste film og deres anmeldelser osv. Så har du noget i baghånden, hvis klappen går ned, eller der opstår pinlig tavshed. VIGTIGT: Vælg en positiv vinkel, brok kan man altid få.



4) Når den første halve time er gået (godt), er det tid til lidt mindre overfladiske emner. Her er kodeordene: Lyt og spørg ind. Mennesker (og især kvinder) elsker at blive spurgt ind til.



Hvis du du er i tvivl om hvad 'spørge ind' betyder, så vil det sige, at stille mindst ét uddybende spørgsmål til et svar, man lige har fået.



For eksempel: Du har lige spurgt din date, hvad hun laver, når hun ikke arbjeder eller er på date med dig. Hun svarer, at hun bla. løber.
Du spørger ind: 'Okay, hvor længe har du gjort det?', eller 'Træner du til noget specielt, eller er det hyggemotion?'



VIGTIGT: Gør det ærligt. Det vil sige, tænk i forvejen over hvilke ting du egentlig gerne vil vide om din date og spørg om det.



5) Ting du IKKE skal gøre: Kommentere det, hvis din date er ryger. Spørge om hun giver næste omgang. Bitche over alt muligt, som du synes er for dåårligt. Fortælle vittigheder, med mindre din date gør det først.


Der er også ting man ikke taler om på første date: Som mand må du ikke tale om: Ekskærester, din økonomi, din computer. Som kvinde må du ikke tale om: Ekskærester, din kat, dine yndlingsafsnit af Sex in the City.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Date-Guide
Kommentér på:
Date-Guide

Annonce