{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
222 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 7.886

Politiet mangler konduite {{forumTopicSubject}}

Hvis man parkerer på Islands Brygge, koster det 710 kr. Hvis man sætter sig ned på Islands Brygge,
koster det 2.500 kr. Hvis man sidder i bilen, er det gratis.

Hvis man parkere bilen ulovligt på Islands Brygge får man en parkerings bøde (710) kr - hvis politiet ser det, Hvis du sidder i bilen for du kun en parkerings bøde.

Sidder du udenfor bilen får du 2500 kr i bøde + parkerings bøde.

En mor med barn som sad ned og spise en is fik en bøde på 2500 kr - på trods af at der ikke var nogen i nærheden.

Men et eller andet sted skal de have penge ind nu hvor alle offentlige parkerings vagter er sendt hjem. Foto vogne har også svære kår - så man skal lige dræne folk næsten tomme pung til det sidste i stedet for at give en advarsel. Dog har man lov til at stå stille og binde sine snørebånd - men det bliver vel det næste at det bliver forbudt at gå med sko med snørebånd.

For mig at se er det hele blevet for hysterisk.


Kommentarer på:  Politiet mangler konduite
 • #1   28. apr Ja det er blevet hysterisk - men sådan er det også her. minimums bøde 600 €. det må være noget landene har aftalt. hvorfor ellers ligheden. Men undskyldningerne for at gå ud er sjove. en gik med sin kanariefugl. den havde fået Klaus sagde han. en anden blev taget med en guldfiske-bowle. fisken skulle have frisk luft. og der er flere sjove. folk er utrolige

 • #2   28. apr Der var også de to mænd som ventede på havnebussen, som kun manglede få meter i at lægge til.
  Jeg kan godt forstå at nogle bliver vrede over bøderne.

  Skal man have respekt for politiet, så er det nødvendigt at de udviser en vis konduite i situationer. Ellers lugter det langt væk af at penge skal i kassen.


 • #3   28. apr Men egentlig er jeg skide ligeglad, går det galt så pyt, jeg har haft et langt og dejligt liv, jeg har ikke noget til gode. . og har det skønt her hvor jeg bor. en SPAR købmand lige uden for min dør. de har alt hvad jeg behøver. jeg handler en gang om ugen kl. 0800 for så er jeg den eneste . maske på og gummi handsker. for det har personalet. - og en dejlig have som jeg jo nu nyder særlig meget. sjovt er det jo ikke for dem der er indelukket i en lejlighed uden altan. Men forhåbentlig bliver der snart løsnet lidt op. vi har jo næsten ingen hverken døde eller smittede. de var hurtige hernede. Og jeg kender ikke til nogen ballade vedrørende udgangs forbudet.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 76 Svar: 3.611
  #4   28. apr https://nyheder.tv2.dk/krimi/2020-04-26-mor-fik-bode-for-at-opholde-sig-pa-islands-brygge-jeg-bliver-harm-og-ked-af-det?fbclid=IwAR1lKy8GfHv31eJoQKNB8POgEjI9x4A9S9RGa0GbBpqyWzzWtJzRHKeQGxw

  Hun vil klage over den bøde på 2.500,- kr, og jeg håber hun får medhold.

  Jeg tror ikke det drejer sig om at få penge i politikassen, jeg tror det drejer sig om at en del betjente har tabt tålmodigheden, og det kan jeg godt forstå. Når man ser mennesker, der højt og flot blæser på påbud om at holde afstand og ikke forsamles, så er der måske betjente, der tænker at når folk ikke vil høre, så må de føle.

  Det drejer sig om vores alle sammens helbred!

  Ikea har også lige listet sig til at åbne før regeringen har givet grønt lys.

  Regeringen gjorde det rigtige ved at appellere til folks ansvarsfølelse i stedet for forbud og påbud. Det virkede. Men så kom Løkke og hævdede at de gjorde det helt forkert. Hvad bilder en forhenværende minister sig ind at undergrave regeringens linie i en så alvorlig sag, hvor vi ikke har fortilfælde. Tiden er ikke inde til valgkamp, det er det for alvorligt til.

  Men som sagt - jeg håber hun slipper med skrækken. Det burde have været nok at bede hende om at gå videre.


 • #5   28. apr Angående de to der ventede på havnebussen, og hver fik en bøde på 2.500 kr. - Der har politiet trukket bøderne tilbage.

 • #6   28. apr #4
  Her vil jeg for engangs skyld give dig ret Alis.

  Det kan dog godt være at politiet har mistet tålmodigheden, men det giver dem ikke ret til ikke at udvise en form for konduite, især når dem som virkelig skulle ha' haft bøde ikke har fået det.

  Jeg mener også at Lars Lykke er en idiot, blander sig og underminerer sit eget parti.

  Det ville være dejligt ikke mere at høre til ham, for han har skadet mere end gavne, i mange ting. • #7   28. apr Så er der atter ingen notifikationer. smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 7.886
  #8   28. apr markgreven

  jo da jeg har fået en.


 • #9   28. apr Heymate er til at brække sig over desværre. Det er reklame og marketings klaphatte der sidder der, ikke folk der har hverken erfaring eller viden til at drive fora og gallerier, som det oprindeligt er startet med for mange år siden. Idag er det inkompetente tåber der sidder og tænker på hvor mange penge de kan høste på reklamer og falske brugere.

 • #10   3. maj Det hele startede med, at Bryggen var fyldt op med unge mennesker, der har et stort behov for at blive set og hørt. De skulle have haft en bøde på 10.000 hver smiley

  Og så må jeg sige, ordensmagten bliver så bare nød til at være konsekvens, ellers er dette forbud jo til grin, alt går stort set ud over de forkerte.

  Og så oplever jeg forøvrigt også, at ingen gider stort set at holde afstand mere, jeg synes altid det er mig, der skal vige, fandme irriterende smiley - næste gang hoster jeg dem lige i hovedet smiley smiley smiley


 • #11   3. maj Forbudet har jo været lidt til grin, netop fordi det er de 'forkerte' der har fået bøder, og ikke dem som er/var skyld i det.

  Som det er blevet sagt, så er unge på kun omkring 13-19 år også blevet smittet nu, og det dør de nok ikke af, men muligheden for at de har smittet deres familie er stor.


 • #12   3. maj Ja - men Politiet var jo ikke hurtige nok til at nå frem til "fluepapiret", så de kunne få bøden, jeg synes også det er uretfærdigt, når jeg får en fartbøde, bare fordi jeg følger trafikken, men den forklaring godkender de ikke smiley

  De unge har en anden forståelse for, hvad de skal nu, jeg kan også godt se dem i gadebilledet, der er store grupper og de er tæt sammen, men de dør ikke af det, de raske har et stærkt immumforsvar, men vi kan kun håbe på medicin, der vil hjælpe, for vi kan nok ikke udrydde den selv, ved hele tiden at lukke ned, så kan vi lige så godt komme hovedet i Gasovnen smiley


 • #13   3. maj Ja, en fartbøde er absolut irriterende, men det er trods alt en lov som alle kender til.

  Men den måde som nogle fra politiet farede frem på, var ikke at vise konduite, for det gik ud over de forkerte.


 • #14   3. maj I dag kan man parkere som man vil, for p-vagterne er sendt hjem. smiley smiley

 • #15   3. maj Ah, vist ikke helt Greve.

  Mange P-vagter har været ganske aktive her i området.

  Der er jo ikke noget flow i parkeringen, når mange er hjemme, og derfor heller ikke p-pladser til alle.


Kommentér på:
Politiet mangler konduite

x