{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
492 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718

Bomberør mod folk {{forumTopicSubject}}

En person er blevet dømt 2 mdr. fængsel for at skyde fyrværkeri efter folk. En retfærdig dom - da det kan gå gruelig galt. Der har været mange episoder op til nytår, speciel i Gellerup Parken hvor vores dejlige atomfysikere bor og syntes at alle skal nyde godt af deres lave IQ. Det er gået ud over både Busser og Brandvæsen. I Gellerup Parken var så ekstrem at brandfolk måtte trække sig.

Et sted satte vores atomfysikere ild til en Container for at lokke brandfolk i en fælde - den havde politiet lugtet og de var der før brandvæsen.

Selv et plejehjem er ikke gået ramt forbi, hvor der røg en rude.

I Toftlund fyrede en idiot et bomberør af mod en kvinde som blev ramt i ryggen og fik svedet håret.

I de her sager er man langt forbi drengestreger, det er et direkte angreb mod folk og burde straffes hård. Jeg vil ikke sige mordforsøg men at bevist bringe andre mennesker i fare-


Kommentarer på:  Bomberør mod folk
 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 68
  #1   1. jan Polysl. Jeg mener bestemt ikke 2 mdr. er nok straf. Nej det skulle være lig med den nye svenske Lov ,op til 4års fængsel, og livstid for grov vold mod embedsmænd. Og noget andet :Det er ikke fyrværkeriet der er noget galt med ,men de aber der bruger det FORKERT.Jeg vil mene det altid har fungeret fint i Danmark ,Før der kom sådan nogen tosser til og ødelægger det hele. Men Tys Tys det er jo ikke dem der er problemet men`raketten`.Møg regering FØJ.

 • #2   1. jan Jeg fatter simpelthen ikke hvad der sker oppe i hovedet på de idioter?

  Jeg fatter ikke deres mentalitet, deres opdragelse? Måske ser/lærer de lidt for meget fra deres hjemlande/forældres hjemlande!

  Det er fuldstændigt latterligt at politikkere overvejer at forbyde nytårsfyrværkeri pga. af disse idioter. Idioter som har været skyld i flere andre forbud.

  Ta' dog fat om rodens net i stedet for.


 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 68
  #3   1. jan Cris7 lige mine ord men alt skal jo være tys tys så der ikke bliver rører i andedammen.Det er jo Regeringens `stemmer` der laver balladen

 • #4   1. jan 2 mrd ubetinget er fint synes jeg. Han liv er smadret, selvom det måske er sket i en brandert. Men han har nu et plettet straffeattest.

  Når man sammenligner med hvad spritkørsel og voldtægtsforsøg giver, eller drenge der skyder med bb guns efter personer og dyr.


 • #5   1. jan Det ødelagde nytårshumøret noget, at nogle har fundet ud af at bruge nytårsfyrværkeri til angreb.
  Hvad der sker inden i hovedet på de mennesker - se, det er et rigtigt godt spørgsmål, som man bør prøve at finde svar på, og det gør man ikke med en børnedomstol! Der får børnene at vide, hvad der sker inden i hovedet på os andre.

  Jeg kan kun gætte, og min fornemmelse siger mig, at de børn har godt med ophobede aggressioner, der skal have afløb. Det får de så når der kommer sprut inden for vesten. Sådan er der også voksne, der reagerer. Men altså - det er kun mit gæt.

  Så lægger jeg også mærke til at man omgående giver muslimerne skylden, uden at noget er blevet undersøgt. vi skal også alle sammen lade som om vi ikke ved hvad atomfysikere dækker over. I det hele taget skal det rodes så grundigt rundt, så ingen kan finde ud af, hvad der sker. Et godt udgangspunkt for manipulationer.

  Jeg synes at situationen er alt for alvorlig til letkøbte løsninger.


 • #6   1. jan Alis....
  Hvem giver muslimer skylden? Har man kendskab til fyrværkeri og våben, ved man hvad forskellen er men også hvor de kan sammenlignes.
  Straffen på 2 mrd synes jeg er fin. Taget i betragtning af hvor lav straf mordere og røvere som Levakovic klanen får!
  Og ingen har fundet ud af det som "noget".
  Sejlgarnsbomber og rørbomber har vi selv kunne producere i mange år, endda, før muslimerne kom til som gæster.


 • #7   1. jan Claus - Ja, noget så alvorligt som det, der er sket op til nytår, skal straffes, men det vil ikke være straf, der løser problemerne.
  Nytår skal være fest og humør. Hvorfor opfører nogle børn og unge sig så modsat?

  Jeg er selv så bange for nytårskrudt at jeg går ned med affald flere dage før, og så bliver jeg ellers indendørs indtil det er overstået. Jeg kan virkelig godt lide at se på fyrværkeri og lysshow, men helst fra en sikker position bag altandøren.
  Hvorfor blander de børn og unge noget festligt med aggressioner?


 • #8   1. jan Alis, hvis han ikke havde fået en straf, så havde det dumme jo ingen konsekvens for ham.

  Jeg har ikke opdraget efter straf, men efter konsekvens. Mine børn kender ret og forskel. Så jeg tror måske det er på tide at vores retssamfund og demokrati opdrager efter det. Ret og forkert. Uanset om man er påvirket, etnisk dansker eller hvad.
  Handling har som bekendt en konsekvens. I hvert fald når det bliver opdaget.


 • #9   1. jan #5 Alis
  Et godt udgangspunkt for manipulationer.jvf. alis

  Jeps, for du manipulerer med hvad der sker, og evner eller vil ikke at se virkeligheden.

  Det er jo især Ghettoområder hvor den voldsomme ageren er. Der er intet nyt i at man i disse områder forsøger at angribe alt fra hjemmehjælpere, brandfolk og politiet, fordi udskud vil ha' ro til deres narkohandel, og andre kriminelle handlinger.

  Min 'fornemmelse' siger at den aggression som er, tydeligt viser at man IKKE ønsker de goder som er og bliver tilbudt. • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #10   1. jan M.n #1

  Det er jeg så ikke enig i at det hjælper at give længere straffe for den type - han har nu en straffeattest som vil være gyldig i 5 år - og intern hos politiet i 10 år. Straffeattesten vil påvirke personen når han søger arbejde hvor der kræves en ren straffeattest. Dvs. i hele det sociale system vil han være udelukket - samt butikker.


 • Me .
  Me . Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 9 Følgere: 3 Svar: 41
  #11   1. jan #5
  Så lægger jeg også mærke til at man omgående giver muslimerne skylden, uden at noget er blevet undersøgt.

  Der er ikke nogen der har nævnt muslimer her i denne tråd, jo dig.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #12   1. jan Nu ved Alis ikke at jeg gør grin med personer i vores regering som mener at folk fra Mellemøsten og Afrika alle er atomfysikere og et dejligt tilskud på det danske arbejdsmarked og speciel i forskning. Men om de er muslimer ved jeg ikke - jeg skal ikke nyde noget at trække deres underbukser ned, for at se om banditten er kulturberiget.

  Hvis man gerne vil se muslimer alle vegne så skulle man kigge ind til EB.dk - her er selv sne på skinnerne i en tråd blevet til muslimer. Og så skal jeg så også nævne dem som også skal bruge deres flad jord overalt - det er bare stakkel mennesker som sidder på sin bænk og drikker hjernen endnu mere ud - og går hjem til deres Ikea hjem i plastik og høvler deres psykoser af på EB.


 • Brok S
  Brok S Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 1 Svar: 22
  #13   2. jan Om det er muslimer ved vi jo ikke men de fleste vanvids billeder er fra områder med stemplet ghetto, så?

  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-12-27-noerrebro-borger-om-politiet-burde-have-sat-ind-da-kanonslag-sprang-i-kvindes


 • #14   2. jan HUM 6.år for at skyde fyrværkeri imod folk og den skulle så skærpes hvis det var imod en offentligt person så som brandfolk og andet skulle den skærpes til 12.år der findes jo ingen undskyldning for sådan ugerning smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #15   2. jan Leon

  Det giver ingen mening - vi skal ikke have straframmer som i Texas, hvor man kan få 25 år for at stjæle 100 $ - fint at man vil stramme personfarlig kriminalitet, men det skal være med logik.


 • #16   2. jan Polysl så syntes jeg at vi skal skyde dem og tænk hvis det gik ud over en af vores kære eller en af alle dem der vil redde og beskytte os imod alverdens ting og jeg må sige at der er stor forskel på at stjæle 600.kr også at skyde en raket imod et andet menneske smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #17   2. jan Leon

  Jeg er mere for at man sætter idioten op af en mur og skyder fyrværkeri imod ham i 30 min. - så tror jeg personen vil lære det ikke er så sjovt at være offer.


 • #18   2. jan Polysl så er vi enig men siger du kun 30. min det var ikke længe smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #20   3. jan Finken....

  Det var ikke tjenestemænd, men alm borgere.


 • Anna L
  Anna L Tilmeldt:
  jan 2020

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 6
  #22   5. jan Du har ret i at det er sygt at skyde fyrværkeri efter folk, men din generalisering og racisme er også syg. Jeg ville ønske at Danmark var fri for had, det gælder deriblandt typer der skyder fyrværkeri efter folk på gaden, og typer som dig. Nu er jeg selv dobbeltmoralsk og kommer med fordom, men jeg vil våge at påstå, udfra din måde at udtale dig, at du heller ikke har studeret atomfysik.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #23   5. jan #22
  Nu er det op til folk selv hvordan de tolker mit indlæg, jeg er også ligeglad med at blive kaldt racist - men jeg er ikke ligeglad med al den omtale af kriminel art som forgår i samfundet og speciel i ghettoer - som mener ghettoen er deres lille Libanon.


 • #25   5. jan #22 Anna

  Jeg ville også, som mange andre, ønske at Danmark var fri for had.

  Men hvis du lige tog et kig på hvad der sker rundt omkring i Ghetto områderne, så har der i alt for mange år været en uvilje til at integrere sig ordentligt, få en uddannelse, et JOB!

  Det at selv hjemmehjælpere, ambulancer o.lign bliver udsat for overgreb hører INGEN steder hjemme.

  Det er så nemt at slynge ordet racisme ud, selvom der slet ikke er tale om det! Måske véd du slet ikke hvad ordet egentligt betyder?

  Problemet er den opførsel og de handlinger der sker disse steder som ikke kan eller skal accepteres.

 • Anna L
  Anna L Tilmeldt:
  jan 2020

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 6
  #27   6. jan Det interessante er ikke hvilke befolkningsgrupper der gør hvad, det er hvad der får dem til det. Den faktor vi ved spiller en kæmpe rolle hvad angår blandt andet kriminalitet, er dårlige levevilkår. En rigtig rigtig stor del af indvandrere har næsten ingen penge til rådighed samt en general dårlig livskvalitet. Det samme gælder kriminelle danskere, de er nærmest i alle tilfælde folk med en dårlig baggrund og opvækst. Tænk hvis folk langede ud efter udsatte unge på samme måde som indvandrere, på grund af statistikker? I stedet skal man da prøve at ændre det, og det sker ikke ved hjælp af generallisering og fremmedhad. Hvorfor skulle man i det hele taget have lyst til at integrere sig i et land som kun møder en med had

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #28   6. jan Anne

  Jeg er træt af at folk bruser fraser som: Hjem med dem, ud på en øde ø, skyd dem - det er tit det man møder på online aviser -

  Men vi kan ikke komme udenom at nogle grupper er mere modvilje for at brede deres bekendskab, udover deres egne gruppe - samt andre grupper som er kriminelle af samme gruppe som mener at Danmark skal rette ind overfor deres holdning til samfundet som de gerne ser.

  Jeg er bekendt med at der ikke skal mange til for at ødelægge det for størstedelen - samt at de har samme holdninger på flere punkter.

  Det som skaber konflikt er at pæreformede danskere er så feje at de straks retter ind for ikke at skabe konflikt - på den måde undergraver de den danske kultur for at gøre den steril - der er masser af eksempler ud på nettet om det emne. Et demokratisk samfund skal ikke rette ind for et mindretal - men give mindretallet mulighed for at vælge og ikke fratage flertallet at vælge.


 • #29   6. jan Fejlslagen integration...dårlige levevilkår...daglige tæsk i opvæksten osv., osv., den køber jeg ikke, uanset hvad man har været ude for, så kommer ens karakter an på, hvordan man opfører sig, og hvilket liv man dermed får.

  Her kan man læse om en mønsterbryder, eller måske bare et menneske med en ordentlig karakter:

  https://www.gucca.dk/det-er-bag-masken-at-sandheden-gemmer-sig-bog-p464824

  Hvorfor er sådanne mennesker kun enkeltstående tilfælde, hvorfor er der ikke flere af deres slags, er det for nemt bare at løbe med flokken?!


 • Anna L
  Anna L Tilmeldt:
  jan 2020

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 6
  #30   6. jan Madonna... vi diskutere ikke hvorvidt det er i orden at være kriminel fordi man har haft en dårlig opvækst.. vi snakker om selve grunden til at indvandrere har højere statistikker, er de dårlige leve vilkår. Det er ikke fordi de er indvandere. Hvis man satte danskere der er vokset op i sunde, trygge kærnefamilier op i mod børn med en dårlig opvækst havde man fået de helt samme statistikker. Det er ikke etnicitet der er en afgørende faktor derfor er det mærkeligt overhovedet at give dem en gruppe for sig selv.
  Og nu er det sådan, at folk (der heldigvis kan se det større billede end bare at hævne dårlig adfærd) går ind for at redde udsatte unge danskere fra at ende i dårlige miljøer, og hvorfor dælen skulle vi ikke have den samme indstilling overfor udsatte unge indvandrere. Hvorfor mener du at det skulle hjælpe lige præcis dem bedre at blive mødt med had og generallisering. Hvordan skulle det motivere dem til at blive en del af landet.


 • #31   6. jan Anna.

  Måske kan de mange spørgsmål besvares med:
  1: Hvor kom i fra?
  2: Hvordan havde jeres forældre det?
  3: Var i underlagt et tyranni/diktator?
  4: Blev i mætte hver dag?
  5: Havde i toilet og bad?
  6: Kunne i gå til fritidsaktiviteter?
  7: Fik i ordentlig skolegang?
  8: Blev der lyttet til jer?
  9: Var der pædagoger til at varetage jeres interesser?
  10: Kunne i lave ballade som i gør her?

  Hvis det er i deres interesse, syntes jeg de skulle flytte tilbage hvor de kom fra, og så kan de for min skyld blive ISIS krigere, bare vi kommer af med dem.


 • Anna L
  Anna L Tilmeldt:
  jan 2020

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 6
  #32   6. jan Polysl.
  Jeg er ikke "bange for at skabe konflikt" jeg synes for eksempel det du skriver, er decideret uintelligent.
  Problemet er ikke "pæreformede danskere" der ikke går ind for rascisme, det er folk som blandt andet dig som er med til at skabe denne her hadefulde og fordomsfulde tilgang til indvandrere, som i forvejen har så meget andet med i bagagen der gør det svært for dem at få et godt og normalt liv på benene. Hvad dælen tror du at opslag som dine gør godt for nogen? Tror du de har lyst til at integrere sig i et land der møder dem på den måde? Jeg er dansker og jeg har knap nok selv lyst til at være en del af landet landet længere med den uempatiske, generaliserende drejning det er ved at tage. Jeg synes det er sygt. • Anna L
  Anna L Tilmeldt:
  jan 2020

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 6
  #34   6. jan Markgreven.. mener du at indvandrene burde stille de spørgsmål? Hvorfor det? Hvorfor er det relevant. Mener du at bare fordi de har samme muligheder som vitterligt alle danskere, så burde de finde sig i alt andet. Hvorfor skulle de det, ville du det?

 • #35   6. jan 32.
  Anna.

  Så tag til Iran og bosæt dig.... God rejse.


 • #36   6. jan Anna.

  Helt ærligt, mange af dem er 3´die generationsindvandrere, og de fleste af dem opfører sig heldigvis ok. Går på universitetet, bliver læger etc. - Men efter 3 generationer burde vi ikke se den slags som sker på Nørrebro, Mjølnerparken, Gjellerup, Tingbjerg og så videre. Så er det forældrene det er galt med. De kan ikke opdrage deres unger, og har et usigeligt had til det samfund som fordrer dem.
  Jeg stopper nu, for ellers går jeg helt grasat.


 • Anna L
  Anna L Tilmeldt:
  jan 2020

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 6
  #37   6. jan Markgreven.. Dig vil jeg faktisk ikke diskutere med, jeg vil derimod sige tak. Dine kommentare er et super godt eksempel på den lave IQ som rascisme ofte går hånd i hånd med.

 • #38   6. jan Anna.

  I lige måde, det er ingen skam at blive sat skak mat, hvis kampen var god. smiley


 • #39   6. jan Anna.

  PS.
  Hvis du har tænkt dig at blive og debattere på Baboom, så undgår du mig desværre ikke. smiley

  Du har jo heller ingen humor, du er en lige så tør fisse som Alis.


 • #40   6. jan Polysl # 28

  Polysl skriver "Det som skaber konflikt er at pæreformede danskere er så feje at de straks retter ind for ikke at skabe konflikt - på den måde undergraver de den danske kultur for at gøre den steril - der er masser af eksempler ud på nettet om det emne."

  At tage hensyn er ikke det samme som at rette ind for ikke at skabe konflikter. Det er respekt for andre menneskers peronlighed og deres ret til at være den, de er, og som de selv ønsker at være. Det er ikke noget, der undergraver den danske kultur, det er tværtimod netop vores kultur at vi giver hinanden frihed.

  Madonna # 29

  Madonna skiver "Fejlslagen integration...dårlige levevilkår...daglige tæsk i opvæksten osv., osv., den køber jeg ikke, uanset hvad man har været ude for, så kommer ens karakter an på, hvordan man opfører sig, og hvilket liv man dermed får. "

  Det hører heldigvis til sjældenhedderne at man får en så forsimplet og forfejlet forklaring på hvad menneskers karakter er. Fejlslagen integration - et menneskes identitet dannes i høj grad af hvilken rolle de spiller i samfundet. Hvis man får tildelt rollen som syndebuk for andres fejltagelser, så må man gøre noget for at redde sig selv, for den rolle/identitet kan ingen fungere med. Dårlige levevilkår - jo du kan tro, det har betydning hvis ens familie ikke har råd til at købe julegaver, og hvad der ellers er nødvendigt for at klare sig i flokken og være ligestillet med de andre. idag skal f.eks. alle kunne bruge en mobiltelefon. Tæsk i opvæksten -grundlægger en angst, som har stor betydning for hvordan man reagerer på mange ting. Om man f.eks. tør at danne sig sin egen mening eller venter at få en over nakken.

  Vores følelsesliv styrer vores karakter og opførsel langt mere end vores hjerne gør.


 • #41   6. jan Alis.

  Du har en allieret, er det ikke dejligt?


 • #42   6. jan Markgreven # 41

  Det er i alle tilfælde rart at der dukker et menneske op, som har omtanke, når man er alt vor vant til tomhjernede bemærkninger som dine.
  Men vi er ikke forpligtede til at være enige. Der kan være mange synsvinkler på et emne.


 • #43   6. jan https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-01-01-politikere-vil-saette-ind-efter-angreb-med-fyrvaerkeri-mod-brandfolk

  Jeg tager dette link med fordi Pia Kjærsgård igen igen begår den samme fejl. Hun har ikke forstået magtens tredeling, den lovgivende, den dømmende og den udøvende magt. Hun tilhører den lovgivende gruppe. Hvis hun vil dømme eller straffe, så skulle hun have uddannet sig til det.


 • #44   6. jan Alis.

  Du må da gerne kalde mig tomhjernet, det tager jeg ikke så alvorligt.
  Men det siger mere om dig end om mig, for det tror jeg dog aldrig jeg har kaldt dig.


 • #45   6. jan Kære Alis.

  Jeg kender efterhånden din barndom mere end min egen. Jeg ved hvilke jobs du har haft. Jeg ved du har OCD og angst, du har efterhånden fortalt alt om dig selv, undtagen om dine kussehår er ved at blive grå!


 • #46   7. jan Anna, du skriver: ...... indvandrere, som i forvejen har så meget andet med i bagagen der gør det svært for dem at få et godt og normalt liv på benene.

  Indvandrere har selv valgt at komme her, og deres opgave er at indordne sig under vores forhold. Lære vores levevis at kende, sprog, få et arbejde. Ikke at ligge til last for det samfund som har kostet blod, sved og tårer at bygge op for flere generationer.

  Ikke mindst, hvis du ser på de lande de kommer fra, så er det den samme dårlige adfærd som flere generation efter generation gengiver. De ønsker ikke at lære andet, de ønsker ikke selv at forbedre deres vilkår, tiltrods for at de har fået alle muligheder og hjælp til at komme igang.


 • #47   7. jan # 40

  "Dårlige levevilkår - jo du kan tro, det har betydning hvis ens familie ikke har råd til at købe julegaver, og hvad der ellers er nødvendigt for at klare sig i flokken og være ligestillet med de andre. idag skal f.eks. alle kunne bruge en mobiltelefon."

  Ja, Alis hader forsimplinger, og kommer så løbende med en undskyldning for at blive kriminel, ja tænk, en barn-og ungdom uden mobil og dyre julegaver, så kan alt tilgives... smiley smiley smiley smiley

  Vis os et billede af en af rødderne UDEN mobiltelefon, så skal du vist lede helt nede på pottestadiet. smiley smiley • #48   7. jan Madonna # 40

  Så dit udgangspunkt er altså at alle unge mennesker drømmer om at blive kriminelle?


 • #49   7. jan # 48

  Fordrejninger og atter fordrejninger...ingen har påstået, at alle unge mennesker ønsker at blive kriminelle, men du påstår til gengæld, at man kan undskylde, dem der bli'r det, såfremt de ikke får deres ønsker opfyldt.

  Skal alle kunne kræve det samme eller hvordan???


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #50   7. jan Alis

  Folk bliver kriminelle for de nemme penge og at de ikke orker et alm arbejde. Masser af etniske danskere har levet et elendig barndom og senere rettet op på det til fordel for Danmark.

  Så er der andre der bliver kriminelle pga. deres omgangskreds fordi de mangler accept i deres liv og et holdested. Det får de i det kriminelle miljø -

  Kriminalitet er helt et holdning til hvad der er nemmest.

  Vi ser det også hos dem som bliver misbrugere, hvor de vælger den nemme løsning og skider på traumer hos dem de banker ned eller frarøver.

  Man taber ikke kriminelle på gulvet hos de sociale myndigheder, eller social forsorg - eller en rundbords samtale. Man kan ikke ændre kriminelles adfærd hvis de ikke selv vil. Så i bund og grund er 99% op til den kriminelle om de vil forsætte eller stoppe.


 • #51   7. jan Madonna # 49

  Så du mener altså at man blive kriminel fordi man ikke får sine ønsker opfyldt?


 • #52   7. jan # 51

  Så blev det atter til en fordrejning fra Alis, som gerne vil lægge mig hendes egne ord i munden fra # 40:

  "Det hører heldigvis til sjældenhedderne at man får en så forsimplet og forfejlet forklaring på hvad menneskers karakter er. Fejlslagen integration - et menneskes identitet dannes i høj grad af hvilken rolle de spiller i samfundet. Hvis man får tildelt rollen som syndebuk for andres fejltagelser, så må man gøre noget for at redde sig selv, for den rolle/identitet kan ingen fungere med. Dårlige levevilkår - jo du kan tro, det har betydning hvis ens familie ikke har råd til at købe julegaver, og hvad der ellers er nødvendigt for at klare sig i flokken og være ligestillet med de andre. idag skal f.eks. alle kunne bruge en mobiltelefon. Tæsk i opvæksten -grundlægger en angst, som har stor betydning for hvordan man reagerer på mange ting. Om man f.eks. tør at danne sig sin egen mening eller venter at få en over nakken.

  Vores følelsesliv styrer vores karakter og opførsel langt mere end vores hjerne gør. "


  Ovenstående er DINE ord, Alis, og dem skal du ikke pådutte mig!!!

  Det er dit liv, der er følelsesforstyrret....


 • #53   7. jan Polysl # 50

  "Så er der andre der bliver kriminelle pga. deres omgangskreds fordi de mangler accept i deres liv og et holdested. Det får de i det kriminelle miljø - "

  Af det du skriver er dette det eneste rigtige, og det er oven i købet vigtigt. Mennesker har brug for at blive accepteret og at høre sammen med nogen.

  Men resten lyder ikke sandsynligt. Mennesker ønsker ikke noget, der er nemt, de ønsker noget der er interessant og som giver en følelse af mening. Det er utroligt hvad mennesker kan præstere, hvis det bare føles meningsfuldt. Samfundet svigter hvis man ikke forstår, hvad unge mennesker og iøvrigt alle mennesker har brug for. Når man så svigter og mennesker sidder fast i hængedyndet, så påstår man at det er deres egen skyld, og at det umuligt kan være samfundet, der har grebet noget forkert an.

  Her var der altså tale om en flok unge mennesker, der var ude for at skyde nytår ind. Der var så et par stykker imellem, der begyndte at skyde efter hinanden i stedet, og som ikke forstod at folk kan komme alvorligt til skade. Det bliver så politiets opgave at få fisket dem ud af flokken og få dem til en "kammeratlig" samtale med politiinspektøren eller en dommer for at få dem til at holde op med den slags.

  Det er en meget dårlig ide at tro, at man hellere må skræmme alle unge nu man er igang. De fleste unge kan godt forudse konsekvenserne af deres handlinger - at folk kan komme til skade (ikke straf, som nogen ynder at vende det rundt til).


 • #54   7. jan Madonna # 52

  "Det er dit liv, der er følelsesforstyrret.... "

  Og hvor vil du så hen med det? Jeg har været udsat for diverse overgreb, både fysisk og psykisk, og det har haft meget store konsekvenser, men jeg er ikke kriminel eller hensynsløs, og jeg er ikke racist.

  Hvad synes du at mennesker skal gøre, hvis de ikke kan få et arbejde fordi de er invaliderede ag angst? Skal de få et liv som mit? Det skal der større styrke til at klare end de fleste har. Det er det, jeg selv har været igennem, der er årsagen til at jeg forstår hvorfor nogen giver op, og at jeg kæmper for mere tolerance og bedre betingelser til alle.


 • #55   7. jan Jeg har, jeg ved, jeg kan... Hold nu op. Hold nu debatten til hvad den er. Det med at forsøge underdanig rolle og så rejse sig op for fuld smadder i forsvar, det er ikke debatværdigt.

 • #56   7. jan HUM Anna L at du sætter IQ og rasisme får mig til at tænke i hvis en af mine nydanske venner smider rasisme kortet hvis ikke min ven kan vinde en debat mine venner nydanske som danske ved at vi holder sammen og jeg må sige at der findes ekstreme på alle hold og jeg tænkte på hvordan du skriver at du ikke kan holde Danmark ud længere - ja men så rejs ud i verden og oplev verden - det vil jeg gøre hvis jeg var ung og stærk og jeg har læst alt det du har skrevet men grundet din egen ekstremitet venter jeg og ser om du har mere krudt at skyde med og ja der er jo en gruppe der overskygger alt inden for vold og ballade og ja min IQ er ikke ret høj og det selv om jeg ikke er racist smiley

 • #57   7. jan Leon min ven.
  Det er da altid noget at du har en lav IQ.
  Det er da bedre end jeg, for Jeg er jo helt tomhjernet. smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 618 Svar: 7.718
  #58   7. jan Hva Leon smiley

  Siger du dermed at racister har en høj IQ smiley


 • #59   7. jan Markgreven så er vi to smiley

 • #60   7. jan Polysl jeg er sikker på at vi alle har den IQ som vi nu en gang har og om racister har en højre IQ end dem der ikke er racister tvivler jeg på og som jeg skriver til Anna L skal folk og deres måde at tænke på ikke sættes op imod hvem der har hvad i den dersens IQ smiley

 • #61   11. jan Det interessante er ikke hvilke befolkningsgrupper der gør hvad, det er hvad der får dem til det. Den faktor vi ved spiller en kæmpe rolle hvad angår blandt andet kriminalitet, er dårlige levevilkår. En rigtig rigtig stor del af indvandrere har næsten ingen penge til rådighed samt en general dårlig livskvalitet. Det samme gælder kriminelle danskere, de er nærmest i alle tilfælde folk med en dårlig baggrund og opvækst. Tænk hvis folk langede ud efter udsatte unge på samme måde som indvandrere, på grund af statistikker? I stedet skal man da prøve at ændre det, og det sker ikke ved hjælp af generallisering og fremmedhad. Hvorfor skulle man i det hele taget have lyst til at integrere sig i et land som kun møder en med had Jr. Anna

  Hvis du kan dokumentere dine påstande om at indvandrere næsten ingen penge har og generelt dårlig livskvalitet og kriminelle danskere, kriminelle danskere er de danske fængsler fyldt op med 3., 4. generations indvandrere, det er største parten, hvis du læser DS, vil du få syn for sagen, så vil jeg bøje mig i støvet.

  Jeg vil stærkt anbefale dig at se denne her, den er rigtig god på den måde, at også indvandrere får lov til at udtrykke sig, og der kan vi vel blive enige om, at de ved, hvad de snakker om smiley

  https://www.dr.dk/drtv/se/debatten_-tryghed-og-terror_155989


Kommentér på:
Bomberør mod folk

x