{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
561 visninger | Oprettet:

Amazon {{forumTopicSubject}}

Så en udsendelse på DR2.dk om Amazon som er verdens største spiller i Internet handel. Her kom det frem hvor forgrenet de er - politisk og økonomisk. Trump har alt imod Jeff Bezos som er stifteren af Amazon da han købte Washington Post og gjorde det til sit talerør. En stor kontrakt skulle angiveligt være saboteret af Trump pga. hans udtalelser så den gik til Microsoft.

Men det uhyggelige er at de lavede en enhed som kaldes ALEXA en rund platform som via internet var koblet op til Amazons servere - som via algoritmer fungerede som en AI - en enhed som lærte hele tiden. Enheden implementeres i husets funktioner og elektronik. En slags lytteenhed - som ikke blev gjort bekendt for befolkningen.
Et sjovt indslag var at nogle hackere havde fået adgang til enhederne og drillede folk: Eksempel.

En lille pige bad Alexa om at afspille en sang, men der kom en stemme som sagde at det var julemanden - for de fleste var det bare et morsomhed - men for mig at se er det ret alvorligt - for kan man hacke en enhed som er forbundet til Amazon servere så ville verden ikke være sikker mere, når man tænker på hvor bred de er forgrenet.

De fik heller ikke at vide at de lyde enhederne opfangede blev noteres af en masse medarbejdere som bruge aflytningen til et eller andet som ikke fremkom i udsendelsen - andet at det var for at enheden kunne lære af kommandoer - en slags interaktiv AI.

Man begyndte at sælge Cloudcomputing hvor de fik selve CIA som kunde og så var det et springbræt til massen, for når selv CIA troede på sikkerheden så ville mange andre firmaer også. De fik så over 1 million firmaer til at bruge deres Cloudcomputing. Jeg sad faktisk og ventede på at man sagde at der var tid at splitte firmaet op som Microsoft måtte gøre, da de blev så store at ikke en kæft havde en chance - når der var licitationer.

Men man må håbe på det sker så magten ikke centraliseres og bliver en bestemmende magt i USA. Trump troede at med hans magt kunne styre Amazon så tog han alvorlig fejl - I forhold til Jeff Bezos er Trump bare en hjemløs idiot - med en nikkel på lommen.
Må indrømme Jeff Bezos er imponerende at se når han fortæller om sine visioner og når han promoverer nye tiltag. Den som tilnærmelig kommer tæt på ham er Steve Job.

AI kan på en simpel måde beskrives som en logaritme som via ens adfærd lære - hvad vil personen gøre? På spille sider kunne en logaritme lære, at når man gentagne gange kun klikker på det spil så vises indgang til spillet øverst i valg muligheder så bruger ikke skal gå ned og kigge efter sit mest brugte spil.- Google bruger det også som udgangspunkt når de logger hvor man har været - hvad man har kigget på. Næste gang man er på en side med reklamer så vises netop de annoncer man har kigget på. Det kan så være en irritation da man netop har købt produktet og er ligeglad med en efterfølgende annoncering.

Tanken er så om man med al den registrering/overvågning skaber et dysfunktionel samfund? Det sjove er at flere siger"vi har ikke noget at skjule" - NEJ - Men det blåstempler jo ikke at lave en total overvågning, problemet er at folk sover når de tromles over med forskellige tiltag som i bund og grund registrerer en person - gældende både ude i samfundet og hjemme.

Flere tænker heller ikke over sikkerheden når de bruger byens gratis wifi både i centrum og i busser. Gratis wifi er et åben tagselv bord for folk som ønsker forbindelse med ens mobil, Ipad, laptop - osv. De som sover vågner så op af tornerose søvnen når ens mobilpay er tømt eller ens bankkonto. Et åbent wifi er ikke krypteret - så de kan stort set gå ind på din mobil og sniffe løs og placerer keylogger osv.

Jeg plæderer ikke imod by overvågning som jeg ikke har noget imod - Men det er al det andet som bliver placeret under folks radar. Hvis man kigger tilbage i Danmark eller andre lande så har argumentet været fra lovgivere at det er for at gøre os mere sikre - som jo lyder hult når de selv er hullet som en si i deres sikkerhed.

Erkend at >>>>>>> sikkerhed er en illusion.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Amazon
Kommentér på:
Amazon

Annonce