{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
472 visninger | Oprettet:

mobil unluck guide {{forumTopicSubject}}


nu jeg sku træt af at der bliver oprettet 10 emner hver dag om hvordan man unlucker sin mobil så her er en lille guide til dem som der ik kan finde ud af det.

syntes det utroligt folk ik kan få deres små pølse fingre til at skrive mobil unluck på google og så selv finde ud af det



Sådan låser du telefonen op En simlock, simlås eller operatørlås er en indstilling i telefonens software, der betyder, at du kun kan bruge sim-kort fra et bestemt teleselskab. Det gør teleselskaberne fordi, de gerne vil være sikre på, at de tjener penge på dig som abonnent i en periode. På det seneste er det blevet mere almindeligt at - især dyre telefoner - sælges med abonnement, men ikke med simlock.
De fleste mobiltelefoner sælges dog stadig med simlock.

Hvis din telefon er over 6 måneder gammel
Hvis du har haft din telefon i over 6 måneder skal dit teleselskab oplyse simkoden, der kan låse simkortet op, til dig.
Vær opmærksom på, at du kan blive bedt om at henvende dig skriftligt for at få simkoden og at det sikkert tager nogle uger, før du får koden oplyst.

Hvis din telefon er under 6 måneder gammel
Har du haft telefonen i kortere tid end 6 måneder, kan du få låst telefonen op af en unlocker.

Udstyr til at låse simlocken op koster få hundrede kroner på internettet, men flere firmaer på nettet tilbyder at foretage en unlock, prisen er typisk 100 kr, men hvis man skal sende telefonen bliver det selvfølgelig dyrere.
Når simlocken er låst op, kan du bruge et hvilket som helst simkort i telefonen. Nogle teleselskaber tilbyder selv at låse simlåsen op før de 6 måneder er gået, men det koster typisk 500 kr.

Du kan finde unlockere på nettet på
www.dkunlock.dk
www.my-unlock.dk


Kommentarer på:  mobil unluck guide
Kommentér på:
mobil unluck guide

x