{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
822 visninger | Oprettet:

alexander a
alexander a
Tilmeldt:
13. nov 2011
Følger: 1 Emner: 9 Svar: 23

Ny skærm? {{forumTopicSubject}}

Hejsa, jeg står og mangler en ny Gamer skærm, spiller for det meste Battlefield 2 bad company / HoN / WoW.

Jeg har kigget på 2 forskellige skærme. hvilken kan i anbefale? ( tror samsung'en er bedst )

1) Lcd-skærm, Samsung SyncMaster - LCD display - 24"
Denne skærm er en økonomisk og effektiv LED skærm med et enkelt og elegant design.

Denne alsidige skærm 24 "fra Samsung A350-serien giver mulighed for, mageligt, at nyde dens applikationer, grafer, film og videospil. Med en responstid på kun 2 ms og et forbedret DCR kontrastforhold, er displayet rig på detaljer og farver.

Der findes ikke noget bedre til at nyde dens rekord Full HD! Og dette, uden frygt for trættende øjne med LED som baggrundsbelysningen, der altid sikrer optimal belysninguanset lysforhold.

For purister og entusiaster, er SyncMaster fuld af avancerede funktioner. Som Magic Angle, der optimerer visuel komfort, uanset betragtningsvinkel. Den visuelle oplevelse er altid intens med denne Samsung skærm!

Samsung SyncMaster er ud over at være velegnet til de mest almindelige HD video applikationer, også miljømæssigt ansvarlig. Dens produktionsproces udelukker brug afgiftigt stof og dens LED-teknologi mindsker drastisk dens energiforbrug. Dette giver den ikke mindre charme.

2) LCD-skærm, iyama DTT bredskærm 23,6"
Denne skærm fra Iiyama leverer billeder i HD 1080p.Den har LED baggrunds-oplysning og viser lyst indhold under alle omstændigheder. Den har en dynamisk kontrast på 5 000 000:1, og 2 ms i responstid. Perfekt til spil og video.Skærmen har trippel-forbindelse: DVI, HDMI og VGA der giver mulighed for at tage imod analoge og digitale eksterne enheder. Intet bedre til en bred underholdning.Derudover er den kompatibel med VESA, har ENERGY STAR og er udstyret med 2 x 2W stereo-højtalere

Tak på forhånd!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny skærm?
Kommentér på:
Ny skærm?

Annonce