{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.164 visninger | Oprettet:

Maling. {{forumTopicSubject}}

Hej med jer.

Vil lige høre jer lidt ad omkring maling...

Jeg er kommet til den konklusion, at jeg skal male og airbrushe (når jeg bliver lidt bedre) min bike med Auto-air maling. Auto-air farver lader til at dække mine krav og er umiddelbart et udmærket valg til både base og den mere dekorative del.

- og så lyder mit spørgsmål:
Kan det betale sig at købe det i udlandet - fx hos coast - eller er prisen så tæt på i Dk eller et af vore umiddelbare nabolande, at det ikke kan svare sig? Hvad gør I andre?

På forhånd tak

Thomas


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Maling.
  • #1   12. jan 2008 - og har jeg forstået det rigtigt hvis Auto-air er kompatibelt med langt de fleste klar-lakker?

  • Mogens D
    Mogens D Tilmeldt:
    jan 2008

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 10
    #2   12. jan 2008 Undskyld at jeg også lige ligger et tillægs spørgsmål til men kan det betale sig i forholdt til at købe Golden i DK for har ikke lige kunne finde nogen priser på det her i DK "på nettet" Thomas jeg har også forstået at det kan med de fleste klar lakker.

  • #3   12. jan 2008 det er egenligt et godt spørgsmål. jeg ved at girlstyle.dk sælger aa , men det ser ud til at hun ikke har reduser som man skal bruge når man maler med aa. jeg har malet lidt med aa og jeg må sige at jeg ikke er særlig inporneret af det, aldrig har jeg haft så meget tip dry, jeg syns at golden er meget nemmere at male med . der er dog den fordelved aa at der langt flere farver og de har også candy farver

  • #4   12. jan 2008 thomas k glemte lige at svare på det med klar lakkerne, yrp aa er kompatibelt med de fleste lakker, lige en ting med deres candy farver er at man skal huske at putte en inter coat clear i mellem candyen og det næste lag maling ellers har jeg haft problemer med at det bleeder, over i de lysere farver, se fx den benzin dæksel jeg ahr malet der fik den ikke klar lak imellem candyen og det rip jeg havde lavet , så rippet har fået et lyse rødt skær

  • #5   12. jan 2008 hvad er det for noget inter clear coat for noget? har set en video med en prof, som maler falmmer og han bruger det aldrig.

Kommentér på:
Maling.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce