{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
527 visninger | Oprettet:

Ikea {{forumTopicSubject}}

Nå, jeg har lige brugt min lørdag på Ikea, flere år siden, jeg har været der - og holda op, jeg var ved at få spat, aldrig har jeg set så mange børn, der væltede rundt i de udstillede møbler, hoppede og dansede i dem og de flød i diverse senge ligeså, det gjorde åbenbart ikke noget, der var ihvertfald ingen forældre, der sagde, at det måtte de ikke og det ikke var nogen legeplads.

Ja, det var faktisk umuligt at se noget for alle de børn, aldrig mere skal jeg i Ikea en lørdag, det må blive en hverdag, hvor alle de der uopdragne børn er i børnehave, for det var totalt umuligt at se ret meget.

Sig mig lige engang, hvad fanden sker der, hvorfor må børn opføre sig på den måde, hvorfor skal de ikke lære at have bare lidt respekt for andres ting, de er altså i en forretning, men nej, børn må åbenbart alt, jeg magter ikke uopdragne unger.

Er det OK, at de skal have lov til at hoppe og danse i div. møbler, så man faktisk ikke kan se dem, jeg forstår slet ikke personalet kan affinde sig med det, men de er heller ikke meget over 25.

Sådan har mine børn aldrig været, det ville jeg simpelthen ikke have, jeg forstår efterhånden godt, det med børnefri zonerKommentarer på:  Ikea
 • #1   12. aug 2017 Hvorfor gå hen til et sted med et utal af skod møbler? Jeg har møbler der er mere end 25 år og stadig ser ud som nye - kan vi sige det med møbler fra Ikea?

  Det er møbler plastik overtrukket, reoler i massevis i spånplade igen med plastik.

  Hvad gør man med et plastik bord med et brændemærke - det kasseres - hvad gør man med et afsyret eg som har et brændemærke? jo man sliber det og giver det en gang sæbebehandling.

  I min verden kan kan man stoppe det Ikea skråt op i røven. I realiteten spare man ikke en skid ved at købe skod.


 • Torben H
  Torben H Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 17 Følgere: 40 Emner: 6 Svar: 1.675
  #3   12. aug 2017 Igen igen "lærer" danske forældre af det vattede svenske system....
  Det er uforståeligt at man bliver ved med at se op til dem og bliver både gule og blå af misundelse....


 • #5   12. aug 2017 Ja, Ikea er et helvede om lørdagen, det er også umuligt at få en parkeringsplads.
  Det eneste af møbler jeg har brugt IKEA til er køkkenskabe og stigereoler i træ.
  Begge dele er udmærkede, ellers foretrækker jeg Dahls Bolighus, der er kun voksne mænd, der ved hvad de sælger og priserne er rimelige.
  Uvorne unger er åbenbart kommet for at blive, falder man ikke over dem, så gør man det over indkøbsvogne og klodsede klapvogne. Fungerer kun hverdage ved åbningstid og en time før lukketid...


 • #6   12. aug 2017 Nej, der er utroligt mange gode ting .....

 • #7   12. aug 2017 Ja, Polysl, lige hvad der angår møbler, så er det en investering, vi går efter, så går vi ikke i Ikea, men som Elizabetta skriver, så har de rigtig mange gode praktiske ting til Hjemmet, smarte ting, men det jeg var interesseret i, var køkkener, og der kunne man heller ikke komme til for bar børn, det var sq utroligt - men de køkkener jeg kunne lide, koster lige så meget andre steder, så om det hedder Ikea eller Kvik, det kommer ud på eet er mit umiddelbare indtryk.

  Ikea møbler er OK til ungkarlehybel, børneværelser o.lign., sommerhus. Jeg har ikke møbler fra Ikea, men ønsker vi at være på de sidste nye farve og trends, så kan vi købe sådan noget, og så gør det ikke så meget, hvis vi skulle komme til at spilde.


 • #8   12. aug 2017 #3 - Torben, ja svenskerne er mere end rummelige og meget miljøbevidste - men jeg mener, de er for rummelige, når de synes deres varehus også kan være en legeplads - jeg tvivler på dem, jeg så i dag, køber det helt store, det kunne jeg se, der jeg endelig fandt ned til kassen

 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #9   12. aug 2017 Nu må det være en vittighed, at Ikea og svenskerne skal have skylden for dårlig opdxragede børn og voksne danskere.

 • #10   13. aug 2017 Dårligt opdragede børn findes desværre overalt i verden, de bliver ikke ledt og vejledt af deres forældre som før i tiden. det er synd for børnene.

  Ikea er et helvede,det er bare min mening, ihvertfald i weekenderne, der kommer jeg der aldrig, så jeg oplever HELDIGVIS ikke det samme som dig Jetset.

  Jeg er så glad for at mine børnebørn og oldebørn har fået en god opdragelse.
  Folk bemærker oven i købet hvor søde de er, De opfører sig altid pænt ihvertfald når de er ude, hjemme kan de selvfølgelig godt have deres diskussioner med dem, men det holdes indenfor hjemmets fire vægge.


 • #12   13. aug 2017 #9 - ole S, hvis du vil misforstå, så misforstår du lige hele problematikken, men Ikea som er svensk har plads til hele verden, og Ikea må gerne bruges som legeplads, deres udstillede møbler bliver nussede og det giver ikke lyst til at købe.

  Men jeg husker, at de havde et vidunderligt legested med bl.a. masser af bolde i alle regnbuens farver og andre legeting, men jeg mener, der skete en ulykke, huske bare ikke hvordan, og så blev den lukket ned, men det kan være, du kan huske det eller andre ??


 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #13   13. aug 2017 Jetset, hvis jeg har misforstået noget, så er det vel ikke # 3 og 8, for nu er det jo ikke første gang, at svenskere bliver beskyldt for mange ting herinde.

  For vil du debattere, at det er tåbeligt, at gåi Ikea i weekenden, så er det vel underordent, hvemder ejer Ikea.


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 5 Følgere: 21 Emner: 31 Svar: 1.281
  #14   13. aug 2017 Den her grinede jeg lidt af.. jeg kender det selv.
  hernede har ungerne stadig sommer ferie. og dvs. at jeg lægger mine indkøb efter .det, og weekender. For jeg kunne myrde alt det lort.
  Når jeg handler ind er det i siestaen. for den holder de fleste canarier stadig. så er de hjemme. og butikkerne tomme. herligt.


 • #15   13. aug 2017 #13 - ole S - ja, det er helt lige meget, men sjovt nok, var det dig, der bragte svenskerne på banen af hvilken grund

 • #16   13. aug 2017 Ron - og det er dig, der holder den, hvor er den flot, giver du den bare vand

 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #17   13. aug 2017 #15

  Nå var det det? jeg tror ikke du selv følger med i den tråd du startede.


 • #18   13. aug 2017 #9 og dit vrøvl - du har endnu ikke udtalt dig om trådens emne.

 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #19   13. aug 2017 Jetset, hvad er emnet, Ikea, forældre, børneopdragelse, eller, at dine børn ikke var som dem du mødte i Ikea.

  Personlig er jeg ikke så naiv, at jeghandleri Ikea, og da slet ikke en lørdag.


 • #20   13. aug 2017 Nej, du er også så betænksom, jeg skulle jo have spurgt dig, men næste gang, jeg skal noget, så kan jeg jo spørge dig

  Men det handler da om alle 3 punkter.


 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #22   13. aug 2017 Nu mener jeg det er naivt, at opsøge en forretning, hvor man ikke bryder sig om deres konsept.

 • #23   13. aug 2017 Så er der mange naive unge mennesker, for mange handler netop i Ikea fordi de har et lavt budget og møblerne skal kun holde studie tiden ud.- Det har jeg fuld forståelse for - jeg havde kun en seng på mit kollegie værelse, resten kunne forgå på gulvet og så måske tiltuske sig bord og stol.

  Når man tænker på et mylder alle vegne på bestemte tidspunkter så handler jeg ind lige når de åbner, hurtig ind - hurtig ud. Samme kunne man også gøre i Ikea for jeg tror ikke børnefamilier står der ved åbningstid.


 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #24   13. aug 2017 Nu er unge mennesker nok ikke utilfreds med Ikeas måde, at drive forretning på. Derfor er de ikke naive, men nok bare ude på at spare.

 • #25   13. aug 2017 Ikea er nok kun for småbørnsfamilier og ikke sådan en gammel konservativ kone som mig

  Ikea er nok ikke en forretning, hvad jeg forstår ved en forretning - og hvad forstår jeg ved en forretning, jo at der er nogle til at ekspedere, jeg så ihvertfald ikke nogen, kun legende børn, der legede i alle de udstillede møbler, men jeg blev så en erfaring rigere, at jeg aldrig mere skal i Ikea om lørdagen


 • #26   13. aug 2017 jetset

  //citat
  jo at der er nogle til at ekspedere
  //citat slut

  Jeg var i Jysk og var lidt træt efter en lang dag og ønskede lidt hjælp til nogle nye persienner - spørger - der ovre siger hun, går derover, ingen persienner, tilbage igen de er ikke derovre? hvorpå hun surt siger at så må jeg være blind - muligvis men de er ikke der ovre. det viser sig så at en anden medarbejder havde flyttet dem. Jeg fik så kontakt til pågældende medarbejder som var så sød at bruge en masse tid til at hjælpe mig med ca 10 persienner og 3 som skulle laves specielt.

  Jeg kunne som jeg kunne finde på give dem fuck fingeren og fise af men de fik lige en chance til.

  efterfølgende er medarbejder blevet anmeldt for ikke at samarbejde med kunder og hende der hjalp mig fik mega ros. Og hun var i praktik ????

  NU er jeg af den gamle skole at mene at ekspedienter er til for kunder og ikke omvendt. Men man møder den slags typer mere og mere. De har slet ikke forstået at priser kan man ikke konkurrere på og hvad er der så tilbage?

  Service....kort og godt.

  Jeg vil ikke finde mig i at man med slatten arm peger i en retning af den varer jeg spørger til - som om at man bare er til besvær. Sjovt nok så er der ikke et problem når man trækker kortet frem - mystisk


 • #27   13. aug 2017 Jeg tror nu heller ikke, selveste Hr. Larsen ville bryde sig om, at høre denne historie, for sådan er han ikke opdraget, men Jysk er blevet til en stor kæde og skulle de miste 1 eller 2 kunder på det grundlag, så gør det ikke det store, men jeg er aldrig blevet spurt om, hvor tilfreds jeg er med at handle i Jysk.

  Men alle mulige andre instanser vi ringer til forsikringsselskaber, energi, banker og hvad ved jeg, spørger altid om vi vil være med i en tilfredsheds undersøgelse, jeg siger altid nej, det gider jeg ikke, men det er måske også forkert


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 5 Følgere: 21 Emner: 31 Svar: 1.281
  #29   13. aug 2017 Selvfølgelig kan man handle på en Lørdag.. - For mit vedkommende. er det meget nemt. er de i vejen . så flytter jeg dem. måske lidt hårdhændet. det samme når de cykler på fortovene, det er meget alm. hernede. ihvertfald er der ingen der siger noget. men mig kommer de ikke til at genere..de bliver hårdhændet flyttet. .

  Dette er vores . Sita hedder hun. rigtig sød dame.på 40 år.eller deromkring.
  når hun har været her er man ikke i tvivl. her dufter rent og dejligt.


 • Torben H
  Torben H Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 17 Følgere: 40 Emner: 6 Svar: 1.675
  #30   13. aug 2017 Når jeg nævner, at mange danskere "falder på halen" for alt, hvad der er svensk - så er det helt generelt, selvom det kom i en tråd som omhandler IKEA, som ER svensk!
  Ikea er bestemt en grim oplevelse på en lørdag, som Jetset skriver, og jeg kunne i hvert fald ikke selv finde på at tage i IKEA på en lørdag!


 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #31   13. aug 2017 # 30

  nu kender jeg ikke nogen der falder på halen for hvad der er svensk, dog var jeg glad for bilpriserne da jeg boede der.


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 5 Følgere: 21 Emner: 31 Svar: 1.281
  #34   13. aug 2017 Hallo Børve -- Sita er ikke til salg.. hæhæhæhæ

 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 5 Følgere: 21 Emner: 31 Svar: 1.281
  #36   13. aug 2017 OK. men det er ikke op til mig at afgøre det.
  Sita er utrolig sød.og meget pligtopfyldende. Vi er meget glade for hende.


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 5 Følgere: 21 Emner: 31 Svar: 1.281
  #38   13. aug 2017 hæghæhæhæ ja måske hos dig i din verden -- Men vi flyder ikke på nogen strand. det skulle lige være livets strand. - for min hverdag er fuldt optaget . Sita er et dejligt islet i vores hverdag.. trods alt har jeg mine begrænsninger, så at tage mig af min Viv er rigeligt. -- Det er livets alvor Claus. man aner aldrig hvornår det rammer en.
  En dag i fremtiden ville jeg meget gerne have en samtale med dig. Du indbyder til det.


 • Torben H
  Torben H Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 17 Følgere: 40 Emner: 6 Svar: 1.675
  #40   13. aug 2017 #30
  Jeg tror slet ikke, du fatter hvad jeg skriver, Ole...
  Jeg taler om DANSKERE, som synes at alt svensk er som i himmerige - og ikke KUN bilpriserne, som jeg da gerne så i DK.
  Retfærdighedsvis skal det så nævnes at der er mange flere end mig, som IKKE synes, at alt svensk er fedt.... snarere tværtimod ...


 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #41   14. aug 2017 Du har ganske ret, jeg atter ikke hvem du mener der mener det er et himmerige med det svenske, dem har jeg ikke mødt, ikke engang da jeg boede der.

  Så rigtig jeg fatter intet om din påstand, for har aldrig oplevet den.


 • #42   14. aug 2017 Det er da ikke så mange måneder siden, du roste Sverige til skyerne, ole S

 • #43   14. aug 2017 Det eneste jeg vil rose svenskere for er deres svenske cognac

 • #44   14. aug 2017 Jeg er ikke til svensk cognac men til Metaxa 5 stjerner

 • #45   14. aug 2017 Smager også udmærket som en god grappa fra italien, Ouso fra Grækenland.

 • #46   14. aug 2017 Ousu 1 er mere end nok for mig, det er alt alt for sødt, jeg er til surt

 • #47   14. aug 2017 Så skal du bare købe op i den dyre ende så får du noget som er meget mere afrundet og blød i smagen. Næste gang du er i Grækenland så prøv en smagning af forskellige Ouso så vil du opleve ret store forskelle,

  Metaxa ***** lagres på franske egetræsfade som også giver den her cremet og bløde og dejlige smag.


 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #48   14. aug 2017 #42

  jetset, og det jeg roste svenskerne for, har intet med denne tråd at gøre. • #49   14. aug 2017 OK - jeg har været i Grækenland mange gange og har ikke smagt så meget forskelligt Ouzo, da jeg som sagt synes, det er mega sødt, det skal være mere end iskoldt før jeg kan få det ned, men holda op, det varmer - og ja, franskmænd kan noget med egetræsfade, jeg synes det er en god cognac.

 • #50   14. aug 2017 #48 ole S - altid noget, at du vil indrømme det. Ikea er svensk

Kommentér på:
Ikea