{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
625 visninger | Oprettet:

Indvandre i arbejde {{forumTopicSubject}}

Odense kommune er til forskel fra Kbh Kommune de bedste at få indvandre i arbejde og Mette Frederiksen udmelding om at hvis indvandre kvinder ikke vil i arbejde så ryger kontanthjælpen.

Det vurderer Sofie Danneskiold-Samsøe, Også som er adjunkt og ph.d. ved Institut for Socialt Arbejde ved Professionshøjskolen Metropol.

Det har fået Odense kommune til at kigge på 30 kvinders lægeerklæringer og man har vurderet at 27 er job klare 3 er for syge.

Vi har ikke brug for uddannelse her, vi har brug for, at de kommer ud på arbejdsmarkedet, siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) til Fyens.dk.

Nu ved jeg ikke om troels lever i en glasklokke som er lufttom og har påvirket hans hjerne for mange indvandre kvinder har absolut ingen kompetencer og kunne bruges i et samlebånds arbejde som ikke eksistere - de er nok ret dygtige med en mobil, og selv indenfor telebranchen er det ikke nok. Man kan jo heller ikke sætte dem i en bil før de har kørekort vel Troels?

Samfundet bevæger sig mere hen mod reelle uddannelser end lige et kursus i at vride en gulvklud og dermed kan ansættes som SOSU.

til Mette Frederiksen kan jeg kun sige at straf ikke er vejen hen både blandt indvandre og etniske ledige danskere - Her kunne man så lige spørge klogt hvordan en familie skal kunne klare sig på en SU som også er gældende for alle ledige uanset etnicitet.

Så er der kun ufaglært jobs tilbage - fint de skal så også besættes men de er få - på landsbasis er der sikkert job nok til de tusinde indvandre kvinder som bare går hjemme på statens regning, men man kan ikke flytte folk rundt som lego klodser og bare sige de må tage hvad der er og flytte hele deres netværk til en fremtid hvor det først skal opbygges.

Det der er brug for er en udvidet hjælp hvor indvandre kvinder får bistand mod at studere og resultats reguleret.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Indvandre i arbejde
  • #1   5. dec 2016 Er det ikke deres ægtefæller, der skal forsørge dem og ikke det danske samfund ?? - disse kvinder er ikke egnet til arbejdsmarkedet, de har en kultur, som de selv udtaler, jfr. Lorry, hvor kvinderne passer børn, hus og familie og jeg kan ikke se, hvorfor de ikke kan gøre det i DK, hvorfor blander vi os, når de trives med deres kultur.

  • #2   5. dec 2016 jetset
    vi skal ikke financierer deres valg, fint at de vil passe børn og familie og støve af men ikke på statens regning.

    Ægtefællen er sgu da også på bistand, og deres kultur skal ikke være en undskyldning ikke at være en del af samfundet - ellers skal samfundet ikke være en del af deres kultur.


  • #3   5. dec 2016 Jeg mener slet ikke, det er samfundets opgave at blande sig indenfor hjemmets 4 vægge, lad dem om det, de ønsker at leve sådan og de er heller ikke vant til at blive forsørget fra deres hjemlande, så må det være sådan det er. De har fået et hav af gratis tilbud til at blive integreret og har valgt ikke at tage imod, deres problem.

  • #4   5. dec 2016 helt enig jetset

    Så det er så heller ikke samfundet som skal financierer dem, de har har valgt at stå udenfor så det må få konsekvenser for at de ikke får bistand på lige fod med andre danskere.


  • #5   5. dec 2016 #4 helt enig og selv Mette F har indset, at det er sådan det må være, det er også på tide, de begynder at få øjnene op.

Kommentér på:
Indvandre i arbejde

Annonce