{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
767 visninger | Oprettet:

Lidt personlig indblik {{forumTopicSubject}}

Jeg var træt at skolen og gik ud inden 9 klasse for at arbejde på en maskinfabrik- Fint job - hyggelige mennesker af den gamle socialistiske type - ikke fordi jeg er socialist men det er mere beskrivende.

Nye udfordringer da jeg som ung cyklede som bærytter - nej b rytter så var det lagt i kortene at jeg kom til en cykelfabrik 1974 - hvor jeg arbejde til 1980 og forsatte igen 1983. På det tidspunkt kunne man faktisk vrage og vælge og lagde nummer ud hos 3 cykel producenter og fik dem alle - nu skulle der vælges. Det blev så Everton i Tarup for det var nok det mest innovative virksomhed i forhold til Smith & Co som var den gamle garde som var ved at gå bag om dansen overfor de andre innovative.

Det har faktisk pint mig at jeg ikke fik 9 klasse men skal man starte efter så mange år så er man nød til at starte forfra, 7 -8 -9 på et år - det var edderma.... noget der trak tænder men hvorfor spilde tiden. HF med EDB som tilvalg gav mig blod på tanden efter HF at arbejde for Cisco som Freelancer for jeg havde udviklet et program de var meget interesseret i - men fingrene væk det er mit.

Røg i unåde med Cisko og min del bonus blev reduceret - fuck det for jeg vil ikke af med min database og værktøj jeg havde udviklet så de kan røvrende mig.

Arbejdsløs i 6 mdr. og tog uddannelse som datanom som anbefalet af de som overhovedet ikke havde noget forstand på hvad der er brug for. Ledig som akademikere, forskellige jobs som slet ikke matchede min uddannelse men pyt det var et job.

Jeg hygger mig i dag med et job som slutter når jeg fylder 60 år så bliver jeg en indvandre i Portugal så kan i hugge jer med jeres egne indvandre/flygtninge som ikke giver vaske stumpen - i kan hygge jer med at 14 årige børnebrude kan komme til Danmark helt legitimt og forsætte deres ægteskab - Portugal har ikke den slags problemer for her skal man være selvforsørgende og ikke bare kunne fede den af på en bistans kasse...

Velbekommen siger jeg bare og hyg jer.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lidt personlig indblik
  • #3   24. feb 2016 ja curt

    Som jeg skrev engang:

    Det eneste man skal gøre i Danmark er at tage sig sammen-.

    Lykke er en sjov størrelse som i de meget få størrelse kan gøre en lykkeligere end i de store størrelser forstået på den måde at små ting i hverdagen kan glæde mere.

    Det at skulle hjem og lave mad, hygge om den - gøre det bedste man kan er en stor glæde for mig. Mange ser det som en sur pligt og så bliver maden også derefter.

    At glæde sig til en film i fjernsynet og lave nogle dejlige ostemadder med med lidt sennep og en god kaffe med fløde så er jeg klar. Andre sidder med cola, øl, chips men det gider jeg ikke.

    glæde sig til at komme på arbejde - så kan dagen ikke blive bedre, servicere folk som mange gange får mere end forventet - kundepleje så de kommer igen for prisen i dag kan man ikke konkurrere med og det eneste der er tilbage er service.

    Det er ikke service at sidde i borgerservice og file negle imens køen bliver større, samme hos Post Danmark - service er samarbejde om at dele byrderne til dem som er mest kvalificerede.

    Lykke er at have en omgangskreds som hjælper med både de store og små ting - det kræver bare en opringning. Lykke er ikke at isolere sig og mene at man har nok i sig selv - det i sig selv er en ulykke og gøre folk hårde, sure, tvære,beregnende,

    Men essensen af lykke er at vågne op om morgenen.


  • #4   24. feb 2016 Vil det sige at du har lavet den røde 5- gearede Everton herre cykel, som jeg købte hos Johannes cykelsmed i Dalby, som 16-årig i 1983...???? smiley
    Det er i sandhed en lille verden vi lever i .... smiley smiley


  • #5   24. feb 2016 ja fister jeg havde min egen afdeling hvor jeg kun satte krank og styrleje på.

Kommentér på:
Lidt personlig indblik

Annonce