{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Acer bærbar giver stødlyd når den blir presset

918 visninger | Oprettet: 7. feb 2017

Acer bærbar giver stødlyd når den blir presset

Acer Bærbar giver stødlyd når den blir presset?
Hej kloge computerhoveder derude.

Min bærbar siger en meget træls lille stødlyd omkring Gpuen, og Cpuen, den gør det når den bliver presset lidt, og jo mere man presser den jo højere bliver lyden, altså skruer op for grafikken i spillet.
Der er ingenting når man har skruet helt ned for grafikken i spillet, eller når man surfer på nettet.
Den gør det faktisk en lille smule når man ser youtube videoer i aller højest kvalitet, men man kan næsten ik høre.
Jeg ved ikke hvad det kan være, kan det være et defekt grafikkort, eller cpu? eller måske harddisken som jeg ikke tror det er, da lyden kommer deropomrking, og det her er en ssd harddisk, som ikke er særlig gammel.

Chris H
Mand | 21 år | Oprettet: 25. apr 2009


Kommentér på:
Acer bærbar giver stødlyd når den blir presset
 • Kurt M
  Kurt M Tilmeldt:
  feb 2015

  Følger: 1 Svar: 7
    17. feb 2017 Lyder lidt som et defekt batteri. Mit batteri gik helt død efter 4 år, så jeg måtte købe et nyt. Hvis din Acer er mindst 3 år gammel, så kan det være tid til at skifte batteri.

 •   15. feb 2017 Nej det er ikke blæseren, har prøvet og stoppe blæseren imens jeg gør det der nummer, og den siger stadigvæk lyden.
  Men jeg har opdaget noget nyt! Når jeg sætter strømforsyningen/opladeren til, så stopper den lyd der, meget mærkeligt, og når jeg tager den ud af bærbaren kommer den igen, mhmmm


 • Kurt M
  Kurt M Tilmeldt:
  feb 2015

  Følger: 1 Svar: 7
    12. feb 2017 Du har selvfølgelig i baghovedet at det ikke er blæseren som øger luftgennemstrømningen og derved giver en anden lyd ?
  Ellers lyder det som en stik forbindelse der ikke er korrekt. Afhængig af alder på din Acer, så ville jeg gå ned til forhandleren med den. Hvis den er over 2 år gammel og du selv har sat SSD & evt. RAM i din Acer, så ville jeg tage SSD´en & RAM´ene ud og tænde for PC´en for at lytte til den igen. Den vil selvfølgelig ikke kunne gå ind i Windows eller noget andet program, medmindre den har en ROM tilknyttet med fabriks bygget programmer som ASUS eksempelvis har.