{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oprydnings salg. Lidt af hvert :)

Kr. 100
328 visninger | Oprettet:      
Jeg har fået ryddet lidt op og fundet lidt frem fra gemmerne som jeg ikke bruger mere 🙂. Noget nyt og noget brugt.
Jeg skriver en kort beskrivelse af hvad der er, ved nærmere spørgsmål om tingene skriver man bare privat, så ser jeg om jeg kan finde svaret på det 🙂. Prisen kan vi lige tale om, er åben for bud 👍. Jeg kan sende på købers regning via dao og ellers er man velkommen til at afhnte på min adresse, så man også kan se at det virker.

Vandtæt WiFi endoscope, lettere brugt men ikke meget. Indeholder alt til brug. USB lader, lille praktisk batteri Station, 5 Meter Kabel med Kamera på. Originale papirer samt kasse.

Solgt: Hobby wanna be go pro Kamera af ukendt mærke, købt på ebay i sin tid meget meget lidt brugt. Står som nyt. Med vandtæt boks samt diverse småt tilbehør som holdere osv til montering rundt omkring. Med USB lader.

Tom Tom go Navigation hvor batteriet er dødt, men lader medfølger så den virker i bilen. Med Europa kort. Sidste opdatering ukendt. Men virker.

Universale headphones, aldrig brugte. Det er det lille sæt i farven sort. Justerbare i længde. Med Jack stik.

universal headphones hetro Look i brun, også nye som bare har lagt i deres kasse. Med nye blandede gummi propper til, til udskiftning. Med Jack stik.

Brugt gamer head sæt af mærket razor. Justerbare og lettere slidt i toppen, intet af betydning. Spiller perfekt med god dyb bas! Med Jack stik.

Solgt: 2stk Nokia lumia 925 med kvittering på begge. Den ene er 100% funktionel uden fejl og den anden har en skade i skærmens højre hjørne samt en højtaler det ikke virker. Dog kan den bruges til at ringe fra osv. Kun med 1 lader, så ville anbefale at man afgiver bid på begge som samle sæt 👍.

Samsung pl51 Kamera som virker 100% har ladet batteriet op og taget det ud af kameraet så det ikke tager skade. Kan Filme samt tage billeder. 4gb mini sd kort medfølger samt en adapter SF kort i normal størrelse. Lader samt original kasse og vejledning medfølger.

1x ny Huawei p10 fake læder cover i farven sort.

Komplet 7" Denver DVD afspiller, perfekt til at underholde børn. Med genopladelig batteri som kan tages af, stand usikker. Medfølger taske, 2xhead sæt, lader til 220v, lader til bil, fjernbetjening, rem til taske samt vejledning. Brugt ca 3 gange fra ny og lagt på hylden siden.
Hvis du vil have et hurtigt svar, så ring eller SMS på tlf nummeret.

Kontakt


Vis telefonnummer
6100 Haderslev (Sønderjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Danni I
Mand | 34 år | Oprettet: 18. jun 2008


Kommentér på:
Oprydnings salg. Lidt af hvert :)


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x