{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda Nsc110cc Vision

Kr. 3.500
126 visninger | Oprettet:      
LÆS HELE ANNONCEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg byttede mig til denne Honda Nsc110cc Vision via en anden handel og fik den som en 50cc men er blevet snydt da jeg har fundet ud af at modellen er en 110cc og derved en motorcykel! Og derfor er der dsv heller ingen reg att på den!

Den er tjekket ved politiet og du er velkommen til at gøre det samme KUN her på stedet med mig vis det er. Jeg skriver under på den ikke er stjålet og laver en slut seddel vis det ønskes!

Jeg har dog et par screen’s på mobilen som jeg modtog fra ham jeg byttede med, som jeg kan overføre til den nye køber, hvor billede nr1 er af den oprigtige køber’s underskrift samt hvor den er købt fra ny og billede nr2 er med alt lige fra stel nr til det afmeldte reg nr og moter nr osv. billeder er taget fra original hæfte og passer med alt det der står på selve scooteren!

Den er fra 2014, der er ingen pant/gæld i den, den har ca 9hk std, den har tydeligt stel nummer og har kørt lidt over de 20.000km.

Tidligere ejer har mistet nøglen så inden jeg fik den hade han været nød til at brække sædekassen op for at tage sine ting! Det ikke noget man ser udefra men når man åbner sædekassen så er der hvor selve luk/åben låsen sider, en bitte smule plastik der flækket men ikke noget af betydning eller ses på den måde, vi snakker det der svare til en pegefinger men ellers er den helt intakt, der er lagt et stykke plastikpose i spind så sædekassen ikke helt klapper i da den sagtens kan smække og låse igen og så skal man til at mosle med at bræk sædet op igen.

Han sagde at inden han smed nøgle væk kunne den sagtens starte og køre og man kan godt få gang i den vis man bare kortslutter den, men det ikke noget jeg har pillet ved så ved intet om det og derved ingen garanti kan give!

Ud over alm brusridser og det lille stykke flækket skjold i sædekassen og selvfølgelig lidt tumlen med nøglehul, så der vist ikke andet at sætte en finger på, baghjulet kunne dog godt trænge til lidt luft.

Org bruger manual på tysk medfølger

Kontakt


8000 Aarhus C (Østjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Mike D
Mand | 31 år | Oprettet: 28. apr


Kommentér på:
Honda Nsc110cc Vision


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x