{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.006 visninger | Oprettet:

Hvor er det bedste sted at spille golf i Tyrkiet? {{forumTopicSubject}}

Tyrkiet er berømt for sit landskab og milde klima. I de senere år har landet haft naturlige fordele ved at blive en af ​​de bedste golfbaner i verden. I dag i Tyrkiet præsenteres de smukkeste, mest varierede og moderne golfbaner på baggrund af et fantastisk havlandskab. Organiser golfture til Tyrkiet på https://blog.limakhotels.com/derfor-hitter-golfrejser-til-tyrkiet/

Hvis du planlægger at tilbringe din ferie i Europa, skal du overveje Tyrkiet, som giver mulighed for at lege i smukke og historiske omgivelser. Med adskillige golfbaner af høj kvalitet og resorts i verdensklasse, skal du ikke lede efter et andet sted at spille golf.

Ministeriet for kultur og turisme introducerer og udvikler nye strategier for at skabe et nyt turistprodukt for at støtte efterspørgslen efter turisme på forskellige måder. Find ud af mere om golf i Tyrkiet på https://blog.limakhotels.com/da Med hensyn til en alternativ ferie kaldet "The Capital of Golf in Turkey", er Belek en niche og stilfuld udvej i Antalya, der ligger ved Middelhavskysten.

Istanbul og Antalya er de vigtigste turistcentre i landet, hvor de mest populære golfbaner er placeret, men de er også tilgængelige på andre resorts i staten. Sport blomstrer, og berømtheder som Tiger Woods og Sergio Garcia kommer i stigende grad til Tyrkiet for at deltage i internationale turneringer.

Vidste du, at International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) i 2008 rangerede Tyrkiet som den bedste golfbane i Europa? Der er 27 felter, hvis hovedobjekter findes i Belek, Antalya. Siden da er steder i Belek blevet brugt til mange vigtige golfturneringer, herunder European Tour, World Corporate Golf Challenge og Turkish Airlines Golf Open, der afholdes hvert år. Kun i 2018 var der 108 nationale og internationale konkurrencer.

Mange af golfbanerne i Antalya er forbundet med visse hoteller, som giver dig mulighed for at tilbringe en altomfattende golfferie lige på stranden, samt nyde de mange andre faciliteter, der er tilgængelige for hvert familiemedlem. Hvert af kurserne i Belek er designet anderledes til at passe til deres spillestil. Nogle ligner klassiske europæiske kurser, andre er mere avantgarde og andre fokuserer på kompleksitet eller æstetik. Alle af dem er blevet udviklet i løbet af de sidste 20 år ved hjælp af de mest moderne designteknologier, der hjælper med at tage højde for ændringer i vinden, som til tider skaber vanskeligheder med at spille golf på andre marker. Generelt det store antal og forskellige felter i Belekbetyder, at det ikke er muligt at tilbringe en skuffende golfrejse. Antalya er et af de smukkeste steder i verden.

De første tyrkiske golfbaner var placeret i Istanbul: den ene i det populære nye Gökütürk-kompleks i Ayyupsultan-området, den anden i de relativt nye Atashehir-bygninger og den tredje i Silivri. Istanbul har sine egne golfklubber, alle felter er designet i overensstemmelse med USGA standarder. Så hvis du besøger en by og vil spille golf, har du mange muligheder for at spille i en af ​​de største byer i verden.

Kusadasi og Bodrum ligger langs kysten af ​​Det Ægæiske Hav med 2 timers mellemrum og er et utroligt malerisk sted at spille golf. Her finder du 3 forskellige kurser, alle relativt nye og internationalt udviklede. Kurser er generelt relativt komplekse. På grund af det tempererede klima kan golf spilles næsten året rundt langs kysten.

Samsun tilbyder kun USGA-certificerede kurser i Sortehavsregionen i Tyrkiet. Kurser er designet til at være mindre komplekse end i Antalya . Spillere i alle aldre kan spille golf her. Vejret er lidt køligere, så fornemmelserne på Sortehavet er helt anderledes, der minder om Skotland sammenlignet med den solrige skønhed i Antalya.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Hvor er det bedste sted at spille golf i Tyrkiet?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x