{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
888 visninger | Oprettet:

Auto til en nybegynder: hvad man skal købe den første bil {{forumTopicSubject}}

Når en begynderchauffør vælger sin første bil, ved alle hans venner, kolleger, medsoldater fra fitnessklubben, naboer og alle de omkringliggende hunde i haven. Valget af den første bil er en begivenhed i virkelig storslået skala! Når scenen "Jeg vil købe en ny bil på kredit" er gået, er erkendelsen kommet af rentabiliteten ved at købe og vedligeholde en brugt bil, kommer den anden del af den universelle pine: hvad er den bedste bil at købe for en nybegynder.

Auto for en nybegynder

INDHOLD
Ikke alle var heldige med at "færdiggøre" bilen sammen med deres far eller bror, og i dette tilfælde er du nødt til at kaste dig ned i afgrunden ved at studere valg og betjening af maskinen, dit hoved roterer, ny viden passer ikke ind i en harmonisk og forståelig serie. Autocode-tjenesten besluttede at foretage en undersøgelse på egen hånd og udsende et kort resumé af, hvordan man vælger den første bil . Men svaret på spørgsmålet “hvordan” syntes os lidt. Nu besvarer vi spørgsmålet om, hvilken bil man skal vælge for en nybegynder.

Bedste bil til en nybegynder
Der er biler, der ikke går på mode i årenes løb. Tiår går, en generation erstatter en anden, men mest fornuftige nybegyndelsesdrivere vælger:

Ford Focus;
MitsMitsubishi Lancer;
Toyota Corolla;
Toyota Camry.
Disse biler er blandt de bedst købt i de sidste ti år. Og der er en rimelig forklaring på dette. For det første er de pålidelige - hver af de præsenterede biler er i stand til at køre i 10 år eller mere, “vinde” mere end hundrede kilometer med korrekt vedligeholdelse, og det er denne parameter, der skal sættes i spidsen for enhver nytilkomne, når man vælger den første bil.

Bedste bil til en nybegynder

For det andet er de enkle og intuitive at betjene: der er ingen komplicerede funktioner i deres design som usædvanligt arrangerede lys (hej til Subaru-producenter!) Eller vedligeholdelsesfrie transmissioner (hej, Volkswagen!). Alle "sår" af disse bedste biler til begyndere er længe blevet undersøgt og er kendt for enhver bilmekaniker.

For det tredje er hver af de nævnte biler universel. Hvis alle unge racere, der er forelsket i Ken Block og set The Fast and the Furious-drømmen om Focus and Lancer, er Corolla og Camry et symbol på det stærke, målte familieliv, der vises for os på amerikanske tv-shows. Ligesom i “Fokus” er børnesædet imidlertid perfekt placeret, så i “Camry” kan du nemt give et hjørne på en iskold vej.

Mest brugte biler
I løbet af de sidste 9 måneder fra begyndelsen af ​​2017 på vores lands territorium inkluderede de ti mest solgte brugte biler:

Hyundai Solaris;
Renault Logan;
KIA Rio;
Daewoo Nexia;
Opel Astra;
Volkswagen Passat.
Logan, Solaris og dets "bror" Rio viste sig at være de mest populære ikke ved en tilfældighed: bilerne, der blev købt af nye for 3-5 år siden, har tjent deres tid: de udtørrede alle deres fremspringende dele, begyndte at nedbryde oftere end bringe glæde og fordele, men er stadig egnede til salg med høj kvalitet renseri. Hvad der købes billigt, vil føre til ratings af de bedst sælgende brugte biler efter 3-5 års brug - dette er loven på bilmarkedet. Og udover prisen er der intet attraktivt i disse biler (medmindre Logan har en godt afstemt ophæng).

Auto for en nybegynder

Nexia er farligt på det sekundære marked, fordi mange flåder købte denne model til brug som taxa. Vær opmærksom!

Læs også: Sådan genkendes en bil, der blev brugt i en taxa

“Astra” og “Passat” kan prale af høj bygningskvalitet, pålidelighed for både bilen og dens passagerer - disse er ”tyskere”, og hvem ved, hvordan man bruger biler. Hvis midlerne giver dig mulighed for at købe en tysk bilproducent, er der ingen tvivl - det vil være vanskeligt for en nybegynder at finde en bedre mulighed.

"Skovle" og husbiler
Der er intet mere klassisk end at købe en billig bil "spand" som den første bil. Som regel foretager unge fyre - begyndere et sådant valg, idet de får affald til 50-70 tusind rubler. Sjældent dræbte russiske biler kører mere end et år fra den samme ejer: om tre hundrede og tre dage sker der tre hundrede ulykker, fordi "det er ikke synd" og "du er nødt til at lære noget af det." Mest sandsynligt besøger nybegyndere af sådanne biler sjældent certificerede autocentre, repareres enten i haven eller i garagen til "bros". Hvis du engang personligt var vidne til typiske tip til, hvad slags fyr man skal købe en første bil til, så ville en nybegynder sandsynligvis få:

LADA Samara;
LADA Classic;
LADA 110;
LADA Priora;
LADA Granta;
"Øjet";
GAZ 3110.
Ingen grin, det er de mest købte brugte russiske biler på vores marked.

de mest købte brugte russiske biler

Argumenter i ånden af ​​"hvilken forskel, jeg vil alligevel bryde det" har et sted at være, men hver dag ser jeg fyre, der ikke hopper fra taget eller springer til Neva fra broen, selvom "de en dag dør." I sidste ende er vejrtrækning af biler ikke dårligt med nedbrud, rust og mangel på komfort, de er farlige, fordi de kan gå i stykker i det mest uhensigtsmæssige øjeblik, upålidelige og tvivlsomme.

Enhver russisk bil (endda en ny) er til ekstremsport, for dem der kan lide at tilbringe tid i garagen, grave under hætten, bære reservedele i bagagerummet til alle lejligheder. Og den russiske bil, der har set udsigterne som den første bil, er for designerelskere.

Bil til en nybegynder kvinde
Spørgsmålet om, hvilken første pige, der skal købe en bil til, er så svært, at vi sætter svaret på det i et separat afsnit. Fordi den første bil til en nybegyndt kvinde skal være behagelig, smuk, så poserne passer, så barnets sæde kan fastgøres, så den er pålidelig, let at køre og helst stadig rød. Men alvorligt nærmer en kvinde valget af en bil mere rationelt end en mand. Især når det drejer sig om en bil til en nybegynderpige, der kører.

Bil til kvinde

Den første bil skal være let at køre. Dette betyder, at alle modeller af MINI, der er så elskede af alle kvinder, ikke længere er nødvendige - at kontrollere moderigtige og stilfulde "babyer" kræver yderste omhu og koncentration - rattet reagerer på enhver skiftende svingning.

Den første bil til en nybegynder, kvindelig chauffør, bør ikke være stor, så parkering tager mindre tid og efterlader mindre ofre. Derfor vil vi afvise kraftige SUV'er som den første bil til kvinder. Bilen skal passe til en mand, børn, veninder, tasker fra butikker, Auchan, bånd og små ting fra Ikea. Vi beklager, men Matiz og Smart er ikke længere egnede.

Chaufførens cockpit skal designes på en sådan måde, at den kan rumme hundreder af kvinders små ting: fra gummibånd og hårnåle til solbriller, flasker vand og babymad. Ideelt set, hvis der er installeret yderligere elektroniske assistenter i bilen (nødbremsesystemer, ABS, parkeringssensorer, overvågning af blindpunkter osv.). Attraktivt og lyst design vil ikke være overflødigt.

Lys bil til en kvinde

I betragtning af alle de nævnte punkter bestemte vi, hvilken bil vi skulle købe til en kvindelig novice:

Skoda Fabia;
Peugeot 308;
Fiat 500;
KIA Picanto;
Toyota Auris;
Nissan Qashqai;
Volkswagen Golf;
VW Beetle.
Når du har valgt en bil til din smag, skal du ikke glemme at kontrollere dens historie ved hjælp af "Autocode" -tjenesten . Køb ikke en gris i en gris, beskyt dig selv, køb en ærlig og pålidelig bil.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Auto til en nybegynder: hvad man skal købe den første bil

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x