{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kvinde Julie Thorning Frandsen 18

5.035 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen fotoprofil er oprettet og stemt ind. Opret din egen fotoprofil

JulieFrandsen<3
Kvinde | 30 år | Oprettet: 11. jun 2009


Kvinde Julie Thorning Frandsen

Alder:
18
Bemærkninger


jeg er en pige på 18 år som bor i midtjylland, i en lille by der hedder Troldhede der ligger tæt på Herning . jeg er optaget af min dejlige kæreste Christoffer Jakobsen, som jeg elsker overalt på jorden, bor sammen med min kæreste og to dejlige børn, en lille dreng der hedder Tino og en lille pige der hedder Amanda, de to er det bedste der nogensinde er sket for mig! . jeg har ingen bedsteven, og heller ingen bedste veninde .. Men har en bedste partymate som hedder Sara Hedegaard Pedersen, så har jeg min bedste barndomsveninde som hedder Cecilie Bunk Pedersen <3. jeg er en meget stille og rolig pige, og er meget genert når jeg er sammen med mange jeg ikke kender, men hvis jeg er sammen med folk jeg kender, er jeg festelig og rigtig tit pinlig at være sammen med, men ja det er sådan jeg er haha! :'D. Jeg hader popdreng, og nu snakker jeg om virkeligvirkelig popdrenge, hvor man ikke kan se deres hår for bare voks og de går med nedringede trøjer + puder i hovdet, hader os virkelig mere sminkedukker som bruger altalt for meget meakup, det er totalt klamt, bliver selv kaldt en poptøs og sminkedukke, men syntes ikke selv jeg er særlig slem hvad sådan noget angår!! (; .. og som sagt så har jeg kæreste på såe NEJ søger ingen, så lad vær med at spørg, da jeg elsker min kæreste overalt i verden og på ingen måde ville kunne undvære ham, så søger kun nye bekendtskaber, altsår venner og veninder og INTET andet, håber i forstår? jeg har oprettet en baboom fordi jeg er meget intra i at sælge og bytte, og har lavet en foto profil sådan at folk kan se hvem de handler med, er sku altid godt! qx . og somsagt er jeg en meget stille og rolig pige(undtagen når jeg er fuld), meen ja kan sku os godt være en bitch hvis det er det, da jeg ikke finder mig i ret meget og MEGET nemt bliver sur, men jae jeg skider endelig på jeres meninger om mig, da jeg er mig selv og er glad for det, så ændre mig ikke for jeres skyld? .. min mor og far er skildt.
jeg har 2 piercinger, det er i øjenbrynet og lige under læben + jeg har 3 i hver øre! men håber da snart på at få 1 piercing mere, og nogle flere i ørene. jeg vil også meget gerne have nogle tattoveringer og skal tatoovers her d. 31, da jeg syntes det er rigtig kønt!(:
jeg rider og har redet siden jeg var 6, og det går jeg meget op i, har også min egen hest, som virkelig er perfekt :) <3.
men hvis i vil vide mere om mig så spørg endelig ..
Kommentér på:
Kvinde Julie Thorning Frandsen
Annonce