{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kvinde Amanda Cecil Thorsen (Dulle) 15

9.756 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen fotoprofil er oprettet og stemt ind. Opret din egen fotoprofil

AmandaCecil T
Kvinde | 27 år | Oprettet: 30. aug 2011


Kvinde Amanda Cecil Thorsen (Dulle)

Alder:
15
Bemærkninger
Hello !
Navnet Er Amanda. Kommer fra Esbjerg af, men rigtigt mange mennesker fra min venne kreds kender mig som dulle. ( ikke fordi jeg er dulle på nogen områder overhovede! Det er bare mit kælenavn )
. -Er altid klar på at møde nye random bekendtskaber d;


Well... i min fritid har tre Hester som der skal ride på, OG så går jeg til håndbold som målmånd i vinter tiden. Jeg er lidt en travlt trunte - da jeg er et meget aktivt menneske hvor der skal ske noget sjovt hele tiden! Så hvis man skal lave en aftale med mig er det i god tid vi snakker om her ;). Jeg har ikke så meget andet et sige end grib chancen og skriv til mig - og ja jeg bider ;)! Der er sindsygt meget gang i mig - HAr en lille smugle med model arbejde at gøre. Men det er kun for sjov :)

- Hvis jeg har tattoo er jeg en ballademager - hvis jeg har former er jeg fed - hvis jeg har make-up på er jeg falsk - hvis jeg siger min mening er jeg en bitch - hvis jeg græder er jeg en dramaqueen - hvis jeg har drenge venner er jeg billig - hvis jeg er stolt af mig selv er jeg selvglad.. Det er som om man intet kan gøre idag, unden at blive stemplet! Jeg er som jeg er, lev med det eller hold dig væk...

Kort og kontant d:




Kommentér på:
Kvinde Amanda Cecil Thorsen (Dulle)
Annonce