{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kvinde Fotograf Stine 26

12.080 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen fotoprofil er oprettet og stemt ind. Opret din egen fotoprofil

Kvinde Fotograf Stine

Alder:
26
Bemærkninger
Jeg er en pige som sætter pris på at folk er 100% ærlige over for mig, udviser respekt, er tro og kærlige....ja større krav tør jeg ikke at sætte....hvem kan efterhånden opfylde dette *ggg* jeg er selv sådan som person og forventer at mine medmennesker er sådan over for mig.

Som person er jeg en meget livsglad og udadvendt person, jeg tror på det bedste i folk , indtil det modsatter er bevist. Jeg er meget ærlig hvilket både kan have sine fordele og ulemper.
Jeg er meget åben og der er ingen emner som jeg er bange for at tale om!
Jeg elsker folk som har værdier, som jeg kan drage nytte af i mit liv, og disse mennesker tager jeg tæt ind til mig og slipper dem næppe. Jeg bliver ked af det, når dem der står mig nær er kede af det.
Der imod hader jeg at blive brændt af eller løjet groft over for, og gør folk det, mister jeg tilliden til dem. Jeg bliver så skuffet og ked af det, når folk lyver eller brænder mig af eller ringer en time før og siger at de ikke kommer alligevel....måske er det mig der er sær, men ja....that´s life.
Der skal til gengæld meget til at gøre mig sur, hvilket kun er skønt....jeg nyder hver dag i mit liv og forsøge at gøre andre mennesker glade som passere min vej, hvis bare jeg kan gøre et persons dag bedre, så er min dag reddet.
Jeg elsker mit arbejde, min familie, mine nære venner, mine dyr...ja jeg elsker livet, mere end noget andet....jeg er så lykkelig og taknemmelig over at være til :o)
Jeg har flere jobs og de betyder meget for mig, dog ikke så meget at jeg priotere dem højere end alt andet. Jeg er selvstændig fotograf og her ud over sælger jeg brudekjoler som tager ret meget af min tid. Dog er der altid tid til venner, mine dyr, familen og hvem der ellers kræver min fulde opmærksomhed.
Jeg elsker humor og meget gerne sort humor, det gør liver meget sjovere :o)
Den perfekte mand elsker sin kæreste som den hun er, også om morgenen når hun lige er vågnet og måske ikke er lige så smuk som da hun gik i seng. Den perfekte mand er ikke sart af nogen art og er sin kæreste 100% tro. Det perfekte par fortæller hinanden alt, giver sig tid til hinanden og elsker hinanden ubetinget. Det perfekte forholde rummer frihed og masser af kærlig hed og jalousi findes ikke i deres verden. I det perfekte forhold er begge parter 100% tryg og kan være sig selv i hinanden selskab.
Kald mig bare naiv, men jeg tror på kærligheden.
Kommentér på:
Kvinde Fotograf Stine
Annonce