{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mand Martin 27

2.229 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen fotoprofil er oprettet og stemt ind. Opret din egen fotoprofil

N-Torer !
Mand | 32 år | Oprettet: 20. mar 2007


Mand Martin

Alder:
27
Bemærkninger
Jeg er en ung, frisk fyr på 22 år, er uddannet murer, og arbejder som murersvend i et stort entrepenørfirma. Har overvejet at læse videre en gang, til arkitekt, som nok er lidt en drøm jeg har.
Jeg kan godt li at se film, og går meget op hifi. Jeg kan også mega godt li at høre musik, og spiller lidt trommer indimellem. Blandt mine andre interesser er; Biler, fester, venner, tegning, og så skriver jeg en del.
Som ting jeg ikk kan li, er blandt andet; dårlige venner, folk man ikke kan stole på, muslinger!, kulde, rudekonvolutter og tidsspilde.
Leder lidt efter en at dele den lykkelige del af mit liv med, men det er en lidt lang procs, da den sidste lavede godt og grundigt rav i den inde i hovedet på mig. Føler ikk at der er så nemt.
Jeg er meget peneppen indimellem, og kan gå rigtig meget op i detaljer, små som store, og kan lave ting om, som de fleste egentlig ville have sagt god for.

Jeg har en super dejlig familie , bestående af mine forældre, en storebror og en lillebror. og self. hunden, mille, hun er en vigtig del af familien.
Jeg flyttede hjemmefra i efteråret 2009, helt præcis den 15. oktober, og har boet selv siden. nyder det egentlig på nogle måder, men er lidt træt af at man kun laver mad til sig selv, det blir lidt kedeligt nogle gange at spise selv.

Jeg er altid ærlig, det kommer sig nok af at jeg er ret langsomopfattende, og ikk tænker så hurtigt, så på den måde kan jeg ikk nå at tænke over hvad der ville være smart for mig selv at sige. svarer jeg lige med det samme, så er det helt sikkert sandheden. jeg er også mega naiv, tror virkelig på at der ikke er nogen der vil prøve at tage røven på en, selvom det er blevet bevist indtil flere gange...

Mener at ens alder ikke har noget at gøre hvor gammel man er, det kommer kun an på hvor gammel man føler sig.

Det er hverken begyndelsen eller enden, det er alt det der er indimellem der er det vigtigste.

Min største drøm er sådan set at jeg kan ligge for døden en gang om en hel masse år, og tænke; jeg gjorde det sku, jeg fortryder intet!.. :D

Min store kærlighed er MÆND med store muskler og fede biler.. :D
Kommentér på:
Mand Martin
x