{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

FORLADT luksus hotel /efterskole

11.935 visninger | Oprettet:

http://3300urban.wordpress.com/

NOT INTRUDERS. ONLY VISITORS

518 billeder!!

I 1933 blev der opført et luksushotel i Nordsjælland, som var en stor succes. Det blev så omdannet til en kostskole i 1957 frem til 1978, hvorefter Tvind overtog stedet og drev en efterskole frem til 2004. Siden da har bygningen stået tom og forfalder lige så stille, og da den ikke er erklæret bevaringsværdig, er der ingen offentlige instanser der gør noget ved det.

Hovedbygningen er en stor flot træbindingsværksbygning på sammenlagt 2306 m², og var derfor en rigtig spændende oplevelse. Vi brugte cirka fem timer i bygningen, lige med undtagelse da Benjamins kamera krævede nye batterier, men efter en hurtig tur på tanken var vi køreklar til en omgang mere.

Vi startede oppefra og ned, så billederne i galleriet starter hovedsageligt fra de øverste etager, og fortsætter så ned gennem værelserne.

Der var mange ting der var efterladt, og bygningen er overordnet i god stand, dog har der været nogen inde og smadre vaske og andet inventar, men oplevelsen var stadig meget positiv, helt klart en af de bedste spots jeg har været på.

Kommentér på:
FORLADT luksus hotel /efterskole
x