{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
544 visninger | Oprettet:

Så kører tiggeriet O.A {{forumTopicSubject}}

Caritas har oprettet en Corona fond, efter fo4rordning fra den skøre nisse i Vatikanet.

For nu skal man slå plat på Corona hjælp hvor der står at de hjælper i hele verden.

Det er der faktisk en masse andre organisationer der gør - men nu bruger man lige følelses registeret for at skrabe flere penge sammen som i grunden bare viser at alle får en 5 øre og det er så det.

Det var mere korrekt at lave et fond kun for danske børn - men det er der jo ikke noget prestige i, ej heller hjemløse, udsatte osv...Så hellere støtte en unge med en fodboldsmave, fordi forældre skider børn ud på samlebånd uden tanke på hvordan fanden de skal forsørge ungerne.

Men tallene lyver ikke, så der er kun "indtjent" 133.000 ud fra 167 donationer.- så folk er begyndt at syntes at al den tiggeri rager dem en papskid. Lige pt. er der mange som er fyret og kæmper for overlevelse i Danmark - takket være Mette Fup og hendes stormtropper med rød armbind.

Man kan læse at Mette Fup er i gang med endnu et grundlovsbrud, som går imod menneskeretten hvor der står: Intet menneske kan tvinges i medicinsk behandling imod deres vilje - loven er oprettet efter 2 verdenskrig.

Man er så også usikker på lovens beskaffenhed, og vil have dommere og nogle regneark karle til at vurdere lovligheden - samt at bruge politiet til at fastholde en borger som nægter at lade sig behandle. Men nu har man jo brugt militsen tidligere til at rende ind på folks ukrænkelighed og "true med bål og brand hvis de ikke makker ret og nakker deres sunde mink.

Kina og Nordkorea gnider sig i hænderne - for når et demokratisk samfund kan lave den slags så er det vi laver i orden.

Men nu skal de så lige have blåstemplet det røde "armbinds" forslag så de kan udvande grundloven endnu mere.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Så kører tiggeriet O.A

Annonce