{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
112 visninger | Oprettet:

Indsats mod skatteuddragelse og hvidvask!?! {{forumTopicSubject}}

https://www.bt.dk/politik/regeringen-samler-partierne-til-moede-om-omtalt-tv-2-dokumentar

På mandag afholder Justitsministeriet et møde hvor der bl.a. skal diskuteres omkring skatteunddragelse og hvidvask. Flere ministre vil deltage. Dette sker som følge af dokumentaren 'Den sorte Svane'.

Derfor virker det mærkværdigt at det kun er få dage siden, altså flere uger efter dokumentaren, at regeringen vedtog lempede regler for udenlandske arbejdstagere for kravet om en dansk bankkonto.

https://uim.dk/nyhedsarkiv/2024/januar/regeringen-vil-oege-fleksibiliteten-for-certificerede-virksomheder/

Det til trods for at der har været stor modstand fra flere sider, som skriver: Her åbner man en ladeport for social dumping, hvidvask og anden arbejdskriminalitet.

Se artiklen her: https://www.a4medier.dk/beskaeftigelse/artikel/serviceforbundet-nej-tak-til-lempelser-af-kravene-til-udenlandsk-arbejdskraft

Arbejdsgiverorganisationerne har i flere år presset på for at få lempelser, bl.a. med begrundelse i at det tager for lang tid for udlændige at få en dansk bankkonto. Hvilket viser sig ikke at være rigtigt.
For som der står i artiklen: Arbejdsgiverne argumenterer med, at det ofte tager længere tid end tre måneder at oprette en dansk bankkonto, når alle papirer skal være i orden. Men 3F har, via et eksternt analyseinstitut, lavet en uvildig undersøgelse af bankernes og kommunernes sagsbehandlingstider omkring oprettelse af bankkonto og NemID. Undersøgelsen viser, at det ikke tager mere end 20-25 dage at få alle papirer i orden!

Det giver ingen mening, at man alligevel vedtog dette forslag. Slet ikke nu, når selv politikkerne må indse at 'habitterne' kan være lige så kriminelle som dem der oftes i forvejen er kendt som kriminelle.

Hvad mener I om det?

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Indsats mod skatteuddragelse og hvidvask!?!

Annonce