{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
278 visninger | Oprettet:

Det kan Danmark ikke være bekendt! {{forumTopicSubject}}

Når jeg læser om en dansk dreng i Syrien, der er meget syg, og som ikke kan komme hjem til Danmark, så bliver jeg vred - rigtigt vred endda!
Hvad er man bange for? Hvis moderen har haft tilknytning til IS, så giv hende en fodlænke på, så man ved hvor man har hende.

Det er drengen, det drejer sig om, og med det sygdomsmønster han har, har han sandsynligvis ikke kræfter til at blive rask hvis han bliver skilt fra sin mor.
Hvad er der sket med Danmark? Vi skal ikke længere tilbage end til at jeg kan huske det, før det var utænkeligt at det danske folketing ville sidde passivt og se på at en dreng dør på den måde.

Jeg er ikke længere stolt af at være dansker.


Kommentarer på:  Det kan Danmark ikke være bekendt!
 • #1   22. maj Roligt nu Alis
  Jeg har ikke læst linket, men jeg ved at problemet er kompleks, og vekselende lovgivning og krigeriske regeringer har gjort det endnu mere vanskeligt at hjælpe

  Jeg har også læst en del om en pæredansk pige med forkerte hudfarve og baggrund skal sendes tilbage til Syrien selvom hun ikke taler sproget.

  Men når det drejes sig om børn, burde man som minimum gøre en maksimum indsats at tænke på deres fremtid og muligheder.


 • #2   23. maj Det er ikke Danmark som ikke kan være det bekendt, men moren som ikke kan være det bekendt.

  Hun prøver at redde sig selv via sønnen. Hvis hun virkelig havde dyb kærlighed til sin søn, så ville hun gi' slip på ham og hurtigst muligt få ham sendt afsted til Danmark.

  Hun er en farlig dame at importere, hun ligger som hun har redt, og må tage konsekvenserne selv, men lade sin søn få en mulighed for at leve.


 • #3   23. maj Uhaaa - jeg har mange blandede følelser for den sag. Moderen er top egoist, tænker kun på sig selv, som jeg ser det. Hun har selv valgt, vendt DK ryggen. Med hendes valg, så mener jeg ikke, hun er kompetent til at være forældre og at hendes barn skulle tvangsfjernes. Hvad er det for en verden hun har valgt at sætte børn til verden i, hun må være hovedløs.

  Men forfærdelig for alle de børn, der vokser op i sådan en skod del af verden ubeskriveligt. Men DK kan bare ikke give los for dumme danske kvinder, der ikke kan finde ud af deres eget liv, eventyrlystne kvinder, for så er der jo ingen konsekvenser for eget valg, hvilket ikke kan være så svært at tænke, hvis man er ganske normal, IS er dæmoner, det er ikke nogen raketvidenskab at kunne gennemskue.

  Dog tænker jeg, at denne drengs liv allerede er ødelagt, tror ikke han står til at redde, så sørgeligt .....


 • #4   23. maj https://www.dr.dk/nyheder/politik/advokat-dansk-barn-i-syrien-kalder-regeringens-svar-middelaldervroevl-mor-og-soen

  Det er drengen, det drejer sig om, og han er så syg nu at han må sidde op og sove. Den lægehjælp han har brug for kan han kun få i Danmark, og han skal helt flyttes fra Syrien, for at få et liv.

  Siden hvornår er vi begyndt at straffe børnene for forældrenes forbrydelser?

  Hvis moderen er en fare for Danmarks sikkerhed, så må hun vurderes af retssystemet, og så må man tage de nødvendige forholdsregler. Det er muligt at idømme hende de nødvendige forholdsregler.

  Børns tilknytning til deres forældre, uanset hvilke forældre, er så vigtig, han han måske ikke kan overleve, hvis han bliver skilt fra sin mor. Jeg ved ikke hvad hun har lavet, men nu drejer det sig om at redde hendes søn.

  Lad os vise, at vi trods alt er klogere og mere menneskelige end IS.


 • #5   23. maj #4 Alis

  Jeg har læst artikleren omkring den stakkels dreng.

  Men det er moren som er den skyldige hvis drengen dør. Hun vil gøre ham til 'martyr' for 'onde' Danmark, der ikke hjalp! Trods hun er fuldt ansvarlig for det selv.

  Lad os vise, at vi trods alt er klogere og mere menneskelige end IS.
  jvf. Alis


  Ja, det kan jeg delvist gi' dig ret i.

  Men denne kvinde/mor, som du så ikke har læst om, er farlig.

  Hun bør for sin søns skyld lade ham rejse hertil og blive behandlet. • #6   23. maj Jeg kan forstå på linket, at moderen ikke har noget tilknytning til Danmark, hun er kun født i DK, men drengen er dansk statsborger. Han kan blive hentet til DK og måske blive reddet. Hvis det havde været min søn, så havde jeg gået med til at redde mit barn, det kan jeg med 100% sikkerhed sige, da jeg selv er mor.

  Jeg mener, der må være grænser for, hvad forældre kan opføre sig af grusomheder over for deres børn, og disse forældre til drengen her, så burde han tvangsfjernes, det er det værste af det værste, han er mærket for livet, uanset om han bliver reddet, men jeg mener forældrene burde straffes, jeg kan ikke tilgive sådanne forældre, der i den grad ødelægger deres børn, det er hjerteskærende ondt.


 • #7   23. maj Der har været billeder af kvinden/moren, som er oplært i at skyde med maskinpistoler, samt mere. Hun er en hardcore IS-kriger. Ikke bare en som troede på en mand og blev gift for at være tilhænger at IS.

  Ikke mindst hvis man husker historien om den vise Kong Salomon, hvor 2 kvinder begge erklærede at barnet var deres. Der sagde Salomon at barnet skulle hugges i to stykker. Den ene kvinde sagde nej, det er ikke mit barn, lad den anden få det. Med det udsavn viste det hvem som var den rigtige mor.

  Moren ville hellere miste sit barn til en anden, end se det dø.

  Men det vil denne IS-kriger-mor ikke. Så det er hendes ansvar, ikke vores!

 • #8   23. maj Der er meget stor risiko for at drengen vil dø, hvis han bliver skilt fra sin mor. Skulle Danmark ikke kunne hamle op med sådan et forvirret kvindemenneske? På med en fodlænke - daglig mødepligt et eller andet sted, overvåget telefon og computerforbindelse ... jeg kender ikke loven godt nok, men det må kunne lade sig gøre.

  Uanset hvad man mener om de kvinder, så er deres børn vokset op med krig og angst, og moderen har været den eneste omsorgsperson. Det kan ikke nytte at skille dem ad, man må løse problemerne i stedet.


 • #9   24. maj Jeg kender ikke nok til drengens helbred, at jeg kan kunne sige, han vil komme til at dø af at blive skilt fra sin Mor, men som sagen bliver lagt frem, så mener jeg ikke moderen er nogen god omsorgsperson, tværtimod hun har tilbudt sit barn det værste af det værste, jeg vil ikke mene, at det bedste for ham at blive sammen med sin Mor, tværtimod ville det bedste være, han kom til DK og måske kunne reddes.

 • #10   24. maj Børn knytter følelser til deres forældre, og de vejer og måler dem ikke efter vores målestok. Han har i forvejen levet et utrygt liv, og det kan blive en katastrofe for ham, hvis han også skal flyttes til et fremmed land alene. Jeg stoler på Sundhedsstyrelsens vurdering.
  Set med vores øjne er hun måske en dårlig mor, men man skal se hende med drengens øjne, og der er en speciel binding mellem mor og børn.


 • #11   25. maj Der vil altid være en speciel binding mellem forældre og børn, uanset hvad forældre har udsat deres børn for.

  Hvis moren virkelig viste omsorg for sin søn, så lod hun ham rejse så han kunne redde livet.

  Hun vil ikke engang gi' ham den ene chance.


 • #12   25. maj Nej, det ville hun ikke cris7 Hvis hun har fået at vide, at det kan koste hendes søn livet at rejse uden sin mor, så forlanger hun naturligvis at komme med.

 • #13   25. maj #12 Alis

  Det er jura, misforstået godhed fra forsvarssiden, som de jo skal plædere for.

  Drengen har været syg længe, og moren har længe haft muligheden for at sørge for at han kom i behandling og til et trygt sted.

  Men hun ønsker at redde sit eget skind også, for ikke at blive efterladt på det forfærdelige sted. Hvilket er forståeligt, set fra hendes side. Men hun har taget sin egen søn som gidsel.
 • #14   25. maj cris7 #13

  "Men hun ønsker at redde sit eget skind også, for ikke at blive efterladt på det forfærdelige sted. Hvilket er forståeligt, set fra hendes side. Men hun har taget sin egen søn som gidsel. "

  Du omskriver kendsgerningerne, Cris. Det er da forståeligt at hun ønsker at komme væk fra det forfærdelige sted, men det betyder ikke at det så automatisk er hendes motiv til at beholde drengen der. Hendes motiv kan være helt reelt, at hun ved at det kan koste hendes søn livet, hvis han skal rejse uden sin mor. Der er mange eksempler på en tilsvarende holdning.

  Man kan læse ud fra beskrivelserne at drengen er så syg at det er på vej til at blive for sent. En vigtig ting for at komme over sygdom er at man har livsmod og livsenergi, og drengen er allerede vurderet til at være deprimeret. Menneskers sygdom er ikke noget man bare kan skrue i, resultatet afhænger meget af personens livsmod.

  Det er Danmark, der opfører sig egoistisk. Man kan hente dem begge to, og så tage stilling til hvilke problemer, der kan blive med moderen. De må kunne løses.

  Igår så jeg en film hvor man torterede en ægyptisk mand bosat i Amerika. Det blev overværet af en amerikansk repræsentant for Amerika. På et tidspunkt da han ikke kunne se på det mere, spurgte han de ansvarlige hvor mange brugbare oplysninger de har fået med den slags metoder, og hvor mange ekstra fjender?

  Samme målestok kan man bruge her. Hvis det lykkes at forhindre moderen i at komme til Danmark, så er det måske en fjende mindre af det danske samfundssystem, men en sådan opførsel skaber måske 50 fjender mere.

  Den dreng skal hjem. Man fører ikke religionskrig gennem en syg 6-årig dreng!


 • #15   28. maj #14 Alis

  Du omskriver kendsgerningerne, Cris. Det er da forståeligt at hun ønsker at komme væk fra det forfærdelige sted, men det betyder ikke at det så automatisk er hendes motiv til at beholde drengen der. Hendes motiv kan være helt reelt, at hun ved at det kan koste hendes søn livet, hvis han skal rejse uden sin mor.
  jvf. Alis


  Men det giver jo ingen mening hvad du skriver Alis. For hun véd allerede at det VIL koste hendes søn livet, hvis han skal blive i lejren, og ikke får nogen mulighed for hjælp.

  Hun véd også at hvis hendes søn kommer til DK, så får hun højst sandsynligt ham aldrig at se igen. Det er naturligvis hårdt, men bedre at vide at han kan få et liv, masser af muligheder, som hun selv, ved sine handlinger ikke kan.

  Hun holder ham som gidsel, ganske enkelt.


 • #16   28. maj Cris7

  Hun holder ikke sin søn som gidsel, men det gør Danmark. Sønnen vil dø i fangelejren, men det vil han også hvis han bliver flyttet til Danmark uden sin mor. Han vil ikke få et liv med masser af muligheder, han vil blive offer for diskrimination. Netop det hun selv har kæmpet imod.


 • #17   i går kl. 12:41 Drengen er ikke offer for diskrimination, eftersom nærmest alle ønsker at hjælpe ham.

  Derimod er han offer for en dårlig mor, der ikke ønsker det bedste for sin søn her og nu.

  Der er ingen diskrimination forbundet med denne sag. Derimod en kriminel mor, der har tilsluttet sig en forfærdelig organisation, og som har lært alt om våbenbrug m.m. • #18   i går kl. 12:58 Nu er det jo IKKE Danmark som ikke kan være noget bekendt.
  De er villig til at hjælpen knægten.
  Moderen er stopklodsen for knægten og Danmark.
  Hun tager jam som gidsel!
  Bør hun have forældremyndighed over et barn hun ikke passer på?
  At ta et barn med på IS mission er der mere end nok til vurdere hende som uegnet som forældre hvis du spørger mig.

  Så hvis nogen ikke kan være noget bekendt her er det moderen selv.
  Og sætte sig selv foran sit barn i sådan en situation er ganske uhyggeligt  Jeg kunne da godt tænke mig at spørge hvordan man fordreje en sag som denne til at det Denmark som er problemet her og ikke moderen selv ?


 • #19   i går kl. 19:56 https://politiken.dk/indland/politik/art9355807/Regeringen-f%C3%A5r-h%C3%A5rd-kritik-for-at-trodse-Sundhedsstyrelsens-anbefaling-om-at-evakuere-syg-dansk-dreng

  Citat "»Dybt chokeret« og »absurd«: Regeringen får hård kritik for at trodse Sundhedsstyrelsens anbefaling om at evakuere syg dansk dreng" citat slut

  Nu har jeg været på Nettet for at finde ud af, hvorfor dansk regering ryster i bukserne ved tanken om at få moderen til Danmark, men jeg fandt ikke noget. Måske nogen her kan fortælle mig det?

  Er dette her resultatet af en årelang kamp for at mistænkeliggøre muslimer og flygtninge? Jeg ville ønske at danskerne var for selvstændige til at blive ofre for manipulation på den måde, men det er vi vist ikke. Hvad medmenneskelighed angår har vi virkelig tabt terræn. Det kommer til nu at koste en 6-årig dreng livet.


 • #20   i går kl. 20:05 Alis
  Jeg følger ikke sagen, fordi det er en media show synes jeg.
  Vi bliver pisket op før og imod.

  Trist at en ung person er offer, men vi kunne jo bare fokusere på og redde dem som bor i Danmark.

  Hvert 12. ung person er afhængig af stoffer eller alkohol, og derfra døder der en hel del.
  Hvad gør vi for at redde dem og kigge indad.

  Når det er sagt, så tror jeg at vi har berørings angst smiley :):)

  Vi gør ikke nok, og Syrien gør intet

  https://r.search.yahoo.com/_ylt=AwrLNqV2i3dk1UEVYSAnPgx.;_ylu=Y29sbwMEcG9zAzMEdnRpZAMEc2VjA3Ny/RV=2/RE=1685584887/RO=10/RU=https%3a%2f%2fvidenskab.dk%2fom-videnskabdk%2fhver-12-unge-har-et-alvorligt-misbrug-af-stoffer-eller-alkohol%2f/RK=2/RS=LmeJYQgjzR2HtlAmdKcp2YjmD_k-


 • #21   i går kl. 20:21 Jojo - På mig virker det også som om de politikere, der har truffet beslutning om at lade en syg dreng i stikken, de har bedøvet sig med et eller andet, så de ikke kan tænke klart.

 • #22   i går kl. 20:26 Alis
  Jojo - På mig virker det også som om de politikere, der har truffet beslutning om at lade en syg dreng i stikken, de har bedøvet sig med et eller andet, så de ikke kan tænke klart.


  Jeg tror nu mere på at de bedømmer hvad det er som gir flere stemmer smiley


 • #23   i går kl. 22:15 Jojo # 22

  "Jeg tror nu mere på at de bedømmer hvad det er som gir flere stemmer"

  Og det skal så koste en 6-årig dreng livet.


Kommentér på:
Det kan Danmark ikke være bekendt!

Annonce