{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
106 visninger | Oprettet:

Brændte bøger II {{forumTopicSubject}}

Et andet forum-emne beskæftiger sig med Rasmus Paludans kontinuerlige udnyttelse af demokratiske rettigheder til at fremelske had og splittelse.

Uheldigvis var de indsatte fragmenter af artiklen fra Weekend-avisen noget mangelfuld.

Derfor indsætter jeg de dele af artiklen, som blev udeladt.
Spørgsmålet er nu, om man kan stole på min copy/paste eller ej. Det kan man ikke vide, førend man har læst hele artiklen igennem.

Jan E. Jørgensen glæder sig altså over at have afskaffet blasfemiparagraffen blot for at foreslå en ny. Han kalder i øvrigt sig selv »en ægte liberal«.

Ægte liberale ville nok tænke mere over, hvorfor det overhovedet er nødvendigt med så meget politibeskyttelse i et ellers fredeligt land: Hvorfor har det været nødvendigt at mandsopdække Flemming Rose, Kurt Westergaard, Naser Khader, Pia Kjærsgaard, Yahya Hassan, Inger Støjberg og den jødiske menighed? Hvorfor er der sikkerhedssluser foran landets medieredaktioner? Hvorfor er det nødvendigt at opstille store marmorkugler, der skal forhindre biler med sprængstof i at påkøre Christiansborg? Hvorfor er det nødvendigt med blomsterkasser, der har samme funktion på Nørreport Station?

Esat Sentürk og Jan E. Jørgensen kan vedtage alle de bogafbrændingsforbud, de vil. Volden var der længe før Rasmus Paludan, og den vil fortsætte så længe, der er mennesker, som er villige til at begå den.

Også Venstres folketingsmedlem Jan E. Jørgensen flirter med tanken om at ofre danske borgeres ytringsfrihed for at berolige voldsmændene.

I den politiske podcast Slottet og Sumpen fortæller Jan E. Jørgensen godt nok, at han er stolt over, at han stemte ja til at afskaffe blasfemiparagraffen i 2017, fordi han er imod, at »religioner har krav på en særlig beskyttelse«. Men lige bagefter siger han om Rasmus Paludans koranafbrændinger:

»Jeg synes, det er voldsomt provokerende, og hvis man kunne lave én eller anden lovgivning, der sagde, at du har ytringsfrihed til at ytre dig kritisk om islam, men der er ingen grund til at stå og brænde bøger af på gaden. Hvis vi havde sådan en regel, kunne det godt være, det var et meget fint kompromis.«

Jan E. Jørgensen glæder sig altså over at have afskaffet blasfemiparagraffen blot for at foreslå en ny. Han kalder i øvrigt sig selv »en ægte liberal«.

Esat Sentürk burde snarere være bekymret, for efter flere års koranafbrændinger er det stadig ikke Rasmus Paludan, der er problemet. Det er til gengæld accepten af, at man må slå ned på ikkevoldelige personer for at tøjle de voldelige. Flere gange tidligere har politiet endda frihedsberøvet Rasmus Paludan for hans egen sikkerheds skyld – med andre ord tvunget ham ind i en bil og kørt ham væk fra mængden af overvejende muslimske mænd.

Så meget desto mere kan det undre, at nyheden har udløst stor glæde hos de Radikales Esat Sentürk. Han er viceborgmester i Høje Taastrup og mener, at Rasmus Paludan udgør en »sikkerhedsfare«:

»Derfor bliver jeg glad, når jeg ser, at nogen har sat en stopper for, at han kan afbrænde Koranen,« siger Esat Sentürk til Berlingske.Kommentarer på:  Brændte bøger II
  • #1   9. mar Så hvad er rigtigt, hvad er forkert?

    Den del af artiklen, jeg har indsat her er god nok.
    Rækkefølgen er bare ikke rigtig i forhold til de saksede bidder fra Weekend avisens artikel.

    Dette viser, hvordan man med få klik kan få ændret substansen i en artikel fuldstændig.

    Man kan også, med fordel, blokere og 'fryse' mig herfra og til dommedag. Det bliver manipulerede nyhedsartikler bare ikke mere sande af!


Kommentér på:
Brændte bøger II

Annonce