{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
310 visninger | Oprettet:

Krigen i Ukraine - II {{forumTopicSubject}}

Det hævdes ofte, at Vesten fra starten var hjælpeløs og ikke havde nogen sammenhængende strategi for situationen i Ukraine. Det er ikke sandt. For hvis man analyserer udviklingen i Ukraine, kan man meget vel se bagved en langsigtet strategi fra Vesten, som viser det typiske amerikanske handlingsmønster for at destabilisere et fremmed land og for at vælte regeringer, denne gang er den russiske regering målet.

Men den oprindelige US/NATO-beregning lykkedes ikke. Som følge af den faktiske udvikling i Ukraine har der været stigende hjælpeløshed i Vesten.

For bare fire måneder siden antog de politiske ledere i Washington, London, Bruxelles og også i den nye regering i Tyskland og dens rådgivere i Berlin med betydelig tillid, at russerne i Ukraine var underlegne militært og ville bryde sammen under presset fra de mest omfattende og strenge økonomiske og finansielle sanktioner siden slutningen af ​​Anden Verdenskrig, og at i det opståede kaos, det ville resultere i, ville det uelskede "Putin-regime" blive fejet væk af den desillusionerede russiske befolkning.

Men de vestlige krigsherrer var kortsigtede. Udviklingen gik helt omvendt end planlagt. Efter en stærk startposition for Ukraine med det vellykkede Maidan-kup i 2014, har hele Vesten stået ret hjælpeløst siden starten af ​​den russiske militæroperation for at demilitarisere og et presserende behov for denazificering af Ukraine.

Det er de vestlige regeringer, der økonomisk og militært har problemerne i dag, og ikke kun på grund af den russiske invasion i Ukraine. Den galopperende inflation, energimanglen, usikre forsyninger af kunstgødning og fødevarer, leveringproblemer på næsten alle råvare samt stærke tegn på et nyt børskrak og sprængning af ​​den gigantiske finansboble i Vesten er stort set selvforskyldt, selvom skylden bliver pålagt Putin.

I mellemtiden vokser urolighederne i det vestlige samfund over for selvdestruktiv udenrigs- og økonomisk politik og deres egne regeringers ofte infantile inkompetence. De må i stigende grad bekymre sig om stabiliteten i deres egne lande, mens i Rusland vokser økonomien igen, inflationen falder hurtigt, og rublen er blevet en af ​​de stærkeste valutaer i verden.

Med deres ekstraordinært strenge økonomiske sanktioner havde regeringerne i det vestlige ikke-værdisamfund håbet, at den russiske økonomi ville kollapse med 15 til 20 procent i år. I deres prognoser for tre måneder siden antog russerne stadig selv, at bruttonationalproduktet ville falde med 7,5 procent. Da den russiske økonomi nu er begyndt at boome igen, antager Moskva kun et fald i den økonomiske vækst på tre til fire procent for hele 2022.

Og hvad angår USA/NATO-målet om at destabilisere det russiske samfund, så tager de også helt fejl. Præsident Putins folkelige støtte er uden sidestykke. Afhængigt af undersøgelsen er godkendelsen af ​​Kremls politik plus eller minus 80 procent. Sammenlign dette resultat med de politiske torsk i Vesten.

"Rusland skal tabe!" Dette er den eneste måde at forklare, hvorfor de vestlige regeringer passivt deltager i fortsættelsen af ​​dette morderiske vanvid gennem nye våbenleverancer.

I stedet for at gøre det klart for Selenskoj, at han ikke kan vinde, og at NATO ikke vil hjælpe ham med at generobre Donbass og Ukraine, som klovnen højlydt proklamerede for få dage siden, diskuterede NATO's forsvarsministre sagen igen på deres møde den 15. juni i Bruxelles, om yderligere våbenleverancer til Ukraine og dermed kun forstærket tabet af realiteten i den ukrainske ledelse.

Hvorfor gør NATO-ministrene dette?

En sejr for Ukraine er ikke mulig, og det er ikke Rusland, der kommer til at bløde men Ukraine, og det er den ukrainske præsidents hjælpere, assistenter og venner. Ukraines befolkning bør hurtigt drage deres konklusioner og jage deres falske USA/NATO-venner væk.

Vi har i Vesten sammen med Ukraine muligheden for at bibeholde branden lige uden for Ruslands dørtrin eller slukke den igen når som helst.


Kommentarer på:  Krigen i Ukraine - II
 • #1   27. jun 2022 Hvis jeg forstår den tale rigtigt er jeg ikke enig og Ukraine her jo før følt Ruslands kærlige hånd med millioner døde til følge og jeg tror stadigt på at Ukraine vinder da de kæmper med hjertet og for deres fædreland + deres frihed og intet findes større de skal bare have våben og tænk hvis Ukraine havde fået våben fra start af og ja Putin troede jo kun det tog et par måneder.

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #2   27. jun 2022 Dette er nok den bedste Rusland propaganda jeg har læst i lang tid, dog med alt for mange faktuelle fejl.
  Kan også være at de er lagt inde i artiklen som en slags humor smiley


 • #3   27. jun 2022 Jeg har ingen krystalkugle, men jeg tror ikke man med krudt og kugler vinder krigen. • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #4   27. jun 2022 Jeps Leon, dette med at føle Russisk kærligheder i den Ukrainske befolkning.
  Og
  Igen er det lykket for Rusland at tvinge en bygning i knæ, en shoppingcenter langt væk fra krigens rasler og dersom der var ca. 1000 mennesker i centret garanterede mange ofre.

  Ruslands præcisions raketter virker forbløffende godt og ramte midt i den store bygning, jeg tror de bestiller nok flere af dem efter denne succes smiley


 • #5   27. jun 2022 Putin vil ikke forhandle om fred - nu køre han endnu mere på den hårde linje. gu ved hvor det ender?

 • #6   27. jun 2022 #5
  polysl


  Putin vil ikke forhandle om fred

  Det er jeg ikke så sikker, det var ihvertfald Ukraine der i marts i Tyrkiet afbrød fredsforhandlingen med Rusland.


 • #7   27. jun 2022 #2
  jojo


  Jeg ser ingen pro russisk propaganda i artiklen, jeg har oversat fra tysk.


 • #8   27. jun 2022 Det er fint at vi også hører sagen fra den anden side. Det generer mig enormt at vi kun hører Vestens udlægning, og så fuld af propaganda så det virker utroværdigt.

  Zelenskyj har været på charmetur i G7, som sætter mange midler af til støtte. Dermed er jeg overbevist om det, jeg har haft en mistanke om hele tiden - den krig er politisk og et genoptag af den kolde krig. G7 er først og fremmest optaget af penge.

  Jeg tror ikke atombomber ligger lige for, jeg er mere bange for cyberkrig. Det ville være mere nærliggende.


 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #9   27. jun 2022 Annella

  Det gør jeg til gengæld, og den måde er skrive en artikel på kalder vi cherry picking.

  Altså man fremhæver nogen facts som sandhed uden at forklare den dybere liggende årsager

  Artiklen fremhæver den stærke rubel som basis for deres påstande, men det er faktisk omvendt, en stærk rubel er en indikator af den Russiske situation og fakta at Rusland pt ikke importerer varer fra resten af verden.

  Alle import firmaer har ikke brug for andre valuta dersom de ikke kan købe vare med dem, og i en del af tilfælde pga. sanktioner, så alle nationale handler forgår i rubel og ikke med andre valuta såsom dollars.

  Den Russiske befolkning må ikke købe dollar for mere end 250 kr, og den er for længst solgt ud.

  Artiklen fremhæver også at der er en 80% godt kendelse af Russisk politik i en stats styret system uden presse frihed, den allersidste frie avis blev nedlagt af Putin for 3 måneder siden. Hvordan lyde den påstand.

  Artiklen fremhæver også et langsigtet EU/Nato strategi for at vælte Putin imens Putin selv mente at den særlige og ikke varslede operation skulle være overstået i par dage ligesom Georgia og Krim skulle Ukraine ligger sig flad ned og velkomme den Russiske befrielsen aktion.
  Samtidigt med hæver artiklen et stigende hjælpeløshed in EU/Nato, imens de står stærk sammen for første gang.

  Artiklen nævner sandt nok problemer på hjemmefronten såsom sult, covid, økonomiske krise og inflation og energi krise, alt sammen rigtigt, men meget af det er ikke pga. konflikten in Ukraine, lande som USA, India, Kina og mange Afrikanske lande oplever de samme problemer og en af de store årsager er klimaet og de er langt varslet.

  Uden at være en specialist ligner artiklen bestillings arbejd for mig og er yderst utroværdigt pga. selektivt skrivning. smiley


 • #10   27. jun 2022 Alis

  Jeg tror ikke på en Cyper krig, selvom man har set eksempler på det i den krig. Tror ikke at Putin begynder at hverve cyper krigere, det er for farligt, da man nemt kan lægge deres gas ned samt hele deres industri fra udlandet. Der er masser af hackere som ville elske at lukke Rusland ned. Vi så jo hvor nemt man lukkede ned i Iran. For mig var det rent hygge at læse om det.


 • #11   27. jun 2022 Lige nu er Nato igang med hjælp til krigsindustrien, der findes ingen stopklods på
  dumheden, men godt for beskæftigelsen.

  Mon de med lidt hjælp kan få verden til, at eksplodere.


 • #12   27. jun 2022 Brok S Ukraine kæmper for alt hvad de har kært og jeg tænker på hvordan du vil reager hvis det var dine kære og din frihed dit land. OSV der blev angrebet - vil du bare kigge på.

 • #13   27. jun 2022 Jojo så var jeg ikke helt væk da jeg læste indlægget.

 • #14   27. jun 2022 Leon, hvorfor skal jeg tage stilling til et angreb på danmark fordi jeg svarer på denne tråd?

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #15   27. jun 2022 Leon

  Jeg synes faktisk at det er rigtigt at være EU/Nato kritisk, og også at være Ukraine kritisk.
  Men så skal Putin ikke slippe alt for godt og få en særbehandling i ukritiske artikler.

  På engelsk har man et ordsprog, There is more to than meets the eye
  Ergo ved vi ikke alt og må godt være kritisk for det vi får at vide.

  Politik er lige med dirty games, og hvem taler sandt.


 • #16   27. jun 2022 Brok S du skal tage stilling til hvad du vil gøre hvis det så dit land blev angrebet og ødelagt
  og ligeså hvis dine kære og din frihed blev angrebet.


 • #17   27. jun 2022 Jojo jeg er kritisk over det angreb Rusland har lavet på Ukraine og hvis nu du begynder at syntes det er ok er det jo din egen holdninger - jeg forbliver der hvor jeg står i dag - i morgen og om et år og resten af mit liv.

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #18   27. jun 2022 Leon

  Helt ærligt, hvad skulle Putin dog med to broer som kontrollerer en stor del af farvandet og skib in vores verden smiley


 • #19   27. jun 2022 Jojo det er jo netop det og det ku være lille fingeren og hvad vil det næste være også derfor jeg forbliver kritisk over for Ruslands angreb på Ukraine.

 • #20   28. jun 2022 #9
  jojo


  Kald du bare artiklen for 'cherry picking', det ændrer ikke på, at en sag altid har mindst to sider
  https://www.baboom.dk/forum/politik/597344-brics___sammen_mod_vesten

  I Europa tror mange, at de fleste i krigen mod Ukraine, står på Ukraines side, men sandheden er en helt anden: Den anti-vestlige alliance bliver stadig mere magtfuld, politisk og økonomisk - og den strækker sig over hele verden.


 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #21   28. jun 2022 Annella

  Du har helt ret, der er altid to sider til en sag, men som altid i langvarige konflikter bøjes meninger til en side, man vælger efter smag og behag, og man må påregne at ca. halvdelen vælger en pro Russisk synspunkt.

  Kan godt være at en del er objektivt, men personligt synes jeg det er vanskeligt.
  Lad os se hvordan ting og sager udvikler sig, men vi kan godt tage en slapper fordi den krig bliver et langvarigt affære.

  Imellem tiden skal forket in Ukraine holder sig væk fra shopping center, men helt ærligt, det er da også frækt at tage til en shopping center når der er krig i landet.


 • #22   28. jun 2022 jojo

  Jeg spekulere på hvad er forskellen, at en terrorist går ind i en skole og skyder 19 mennesker i USA, og så at bombe et indkøbscenter i Ukraine?

  For mig at se er russere terrorister, nogle beskidte møg dyr, man skal ikke føre krig mod civile som ikke har våben.


 • #23   28. jun 2022 jo jo er det meget svært, at godkende andres syn på krig?

  Ukraine vil kæmpe for deres meninger og rettigheder, hvilket vel er godt og rigtigt,
  Problemet er bare, at det vil Rusland også.

  Hvem af dem har mest ret til deres kamp og meninger.

  Det er som at stemme i DK, rød eller blå.


 • #24   28. jun 2022 Brok S netop kæmpe for deres rettigheder og hvilken rettigheder har Rusland til Ukraine.

 • #25   28. jun 2022 Annella den anti-vestlig alliance jaaaa det er de fordi de kan købe olien og små penge jeg har læst om den gruppe og jeg bliver ikke imponeret.

 • #26   28. jun 2022 Leon, og Russerne i bestemte områder ønsker ikke Ukraine har ret til deres område, og derfor er der krig.

 • #27   28. jun 2022 Mærkeligt at Rusland springer et shoppingcenter i luften netop som Zelensky forsøger at overbevise G7 om at han skal have flere penge og flere våben?

  Her i Vesten får vi det udlagt som at vi kæmper for vores frihed og værdier men det gør Rusland også! Da man fik nedlagt Sovjetunionen trampede man på Ruslands værdier, og det kommunistiske land blev tvunget til at sælge ud af statens ejendom til spotpriser. Der var en del, der blev millionærer på at deltage i det plyndringstogt.

  Mens neoliberalismen står for den stærkes ret, og skidt være med resten af befolkningen, så står kommunismen for fællesskab og for de socialt svages rettigheder. Efter privatiseringen kunne millionærerne beholde deres penge og blæse på resten af befolkningen. Det ser ud til at nogle af dem flygtede til Ukraine hvis Putin blev for skrap for dem. I Ukraine kunne de bedre være i fred.
  Det kan de ikke længere, så nu flygter nogle af dem videre til Østrig.

  Hvis vi skal have fred i verden, så skal de to politiske systemer finde ud af at arbejde sammen og respektere hinanden. Vi var godt på vej her i Dammark med Anker Jørgensen, vi havde stadig et privat erhvervsliv, men der var også et socialt sikkerhedsnet.

  Det brød Schlüter og Venstre sig ikke om, de holdt fast på at virksomhedsejere og aktionærer ejede det hele, og alle andre bare på tålt ophold, som skyldte dem vores liv. Det samme skete i resten af Europa anført af Reagan og Thatcher. Fascismen havde fremgang.

  Vi skal igang med det nu, vi skulle have gjort dengang, nemlig at få det private og det offentlige erhvervsliv til at fungere sammen, og så skal højreekstremisterne anvises deres plads.

  Hvad nu hvis Putin ser det samme som jeg? Han beskrives som en bølle, også af mennesker, hvis mening jeg respekterer, men måske har Rusland brug for en bølle lige nu.


 • #28   28. jun 2022 Brok S nej Putin bruger det ligeså meget som en undskyldning for at lave den dersens speciel operation.

 • #29   28. jun 2022 Leon der skal to til til en tango, og vil du ikke se og høre, at der ikke kun er en danser er lidt naivt.

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #30   28. jun 2022 Jeps, vi skal til alle tider vise respekt for mor Rusland, de har det søreme ikke nemt og alle er imod dem, det har de bestemt ikke fortjent med deres humanistiske indstilling.

  Måske skal vi trække støtten til Ukraine tilbage og forære dem landet, og hvis vi allesammen beslutter det på en demokratisk måde vil Ukraine nok acceptere deres skæbne som de selv var om da de inviterede Rusland inden for deres stuer og butikker.
  Muligt kan vi forære dem samtidigt øst Berlin, så kan øst og vest danse Tango sammen


 • #32   28. jun 2022 jojo

  skal vi ikke forære hele Tyskland nu hvor gaveboden er åben - ha ha. Måske Østrig så de kan køre med den flotte elevator op til Kehlsteinhaus som også er kendt som Ørnereden. Det vi være et godt sted for Putin.


  profilbillede
 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #33   28. jun 2022 Tja, Poly
  Når man forærer noget væk så forventer vi vel også noget in retur, og hvad skulle det være Rusland har som vi gerne vil ha.

  Selv synes jeg vi skulle have et fribillet til de eksotiske gasser Rusland har og som vi har brug for at lave semi konductors med. Samtidigt vil jeg forlange at alle Russerne bliver hjemme og holder ferie

  Gas og Olien kan vi selv klare, Vodka kan laves på kartofler og mere kan jeg ikke finde på smiley • #34   28. jun 2022 #32
  polysl


  Nu ramler det da totalt for dig, Kehlsteinhaus ligger IKKE i Østrig men i Tyskland i Berchtesgaden.


 • #35   28. jun 2022 Brok S du er ikke ligesom mig hvis jeg kommer på besøg hos andre har jeg stor respekt for andres hjem - det viser Putin jo med stor tydelighed at han ikke har og du må have store ønsker om at Rusland skal ku forenes med Ukraine - men det ønske tror jeg du skal kigge laaaaaaangt efter.

 • #36   28. jun 2022 ja annella

  Det var så lige en hovsa....

  Kehlsteinhaus, også kaldet Ørnereden, er bygget på toppen af bjerget Kehlstein i Obersalzberg i Sydtyskland. Huset var et projekt af Martin Bormann, og var, i modsætning til en udbredt myte, ikke en gave til Hitler på hans 50-års fødselsdag


 • #37   28. jun 2022 Leon, hvad bilder du dig ind, jeg går sku ikke ind for hverken Putin eller Rusland, og jeres
  blinde øje burde i åbne.

  Der er masser af russere der elsker deres land.

  Men der er vel for meget forlangt, at i holder jer til, at jeg har prøvet at fortælle, hvad jeg fik fortalt af en Russisk statsborger der bor og arbejder i Danmark fortalt.

  Bare det med alle deres grænsekonflikter lader i som om jeg opfinder fordi jeg holder med Putin og Rusland, vor herre til hest.


 • #38   28. jun 2022 Det kniber med retten til at have en selvstændig mening.

 • #39   28. jun 2022 Altså Leon

  konflikten Rusland-Ukraine skal ses fra mindst to sider:

  I september 2015
  erklærer Ukraines Sikkerhedsråd officielt Rusland i en militær doktrin for en fjende.

  I juli 2017
  Proklaerer Pro-russiske separatister i Luhansk og Donetsk deres nye stat med navnet "Lille Rusland".

  I januar 2018
  Klassificerer Ukraine de frafaldne separatistiske områder i øst som besat af Rusland.

  I november 2018
  Valgene i separatistområderne bliver ikke internationalt anerkendt.


 • #40   28. jun 2022 Annella hvad vil du fortælle mig ved det du skriver.

 • #41   28. jun 2022 Brok S ja men jeg er ikke i tvivl om at de fleste Russer elsker deres land og hvorfor sku jeg have noget imod dine meninger/holdninger og jeg tror altså på det du skriver - så ro på smiley

 • #42   28. jun 2022 Leon

  Hvilken af mine kommentarer spørger du til?


 • #43   28. jun 2022 Annella jeg syntes jeg først hørte om den konflikt da et skib blev besat af Rusland og der var en ting til som jeg ikke lige kan komme på og atter syntes jeg ikke vi høre så meget om Ukraine for tiden.

 • #44   28. jun 2022 Jeg tænker i Krim halvøen og jeg sku lige ind og finde navnet og Google er vores ven.

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #45   28. jun 2022 Annella

  Jeg ved godt at historien ikke skal debatteres fordi den er gammelt, men alligevel ser jeg påstande om at Krim øen er historisk Russisk og de samme for Donetz provinsen. Den sidste tager vi senere men her lidt fakta om Krim halvøen.

  For hundrede år har Krim været hjem til de Tartarer, de var en del af Tyrkiet og del af det Ottaman empire, undtil Catherine den store annexed Krim in 1872.

  Stalin fik øje på Krim øen og deres havn med adgang til den black sea, og deporterede befolkningen in 1944 fordi de var Muslimske djæveler. over 200.000 Tartarer blev deporteret til Siberien og han gik igang med de samme om at importerer Russerne til Krim.

  Så, historien begynder først in 2014 da Rusland annexerede Krim halvøen og resten skal bare glemmes.

  Er det sådan man beskuer ting fra to sider smiley


 • #46   29. jun 2022 Borgerne i området af den ukrainske by Cherson skal stemme om at blive medlem af Rusland. Den prorussiske militæradministration meddeler, at den er ved at forberede en folkeafstemning. Cherson burde blive fuldgyldigt medlem af Rusland. Regionen omkring Cherson har været besat af russiske tropper siden marts. Tirsdag arresterede de den valgte borgmester i Cherson. Ifølge pro-russiske embedsmænd havde han nægtet at adlyde ordrer fra Moskva.

  det skriver swisstxt


 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 6 Følgere: 18 Emner: 193 Svar: 2.449
  #47   29. jun 2022 Tja, Annella
  Det er sådan det forgår, aflytter man ikke, eller er man kritisk bliver man fjernet til et flertal er tilbage.

  Heldigt for Rusland, så ejer de begge stemme sedler, tælle udstyr og ejer de burekrater som skal afgøre hvor mange stemmer man vinder med.

  Jeg regner med et pænt flertal for Rusland smiley


Kommentér på:
Krigen i Ukraine - II

Annonce