{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
110 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848

Den røde latterlighed {{forumTopicSubject}}

Man vil genåbne flere steder med krav om Coronapas, da flere ikke er i nærheden af en vaccine eller at have haft Corona så er de udelukket for at få glæde af genåbningen den 21 April.

Hvor er det dejligt at de røde pisser på en del af befolkningen og forgylder de som er "heldige" at komme i pulje 1 som vaccineret. NU skal man være heldig at have haft Corona. Jeg ville fandme ikke føle mig heldig at have den her lille snue som for nogle bare er en snue - og for andre et helvede.

Det mest "morsomme" er at de som er færdig vaccineret ikke gider bruge de muligheder i den store røde åndssvage røde ladeport

Det røde bæst som hedder Mette Fup sagde engang: Vi må ikke opdele Danmark i A og B. - ja så? Hvad er det så du lige gør?

For mig er det totalt ligegyldigt for jeg står fast på ikke at lade mig vaccinerer eller lade mig tvinge via et Coronapas - jeg er da total ligeglad med at rende på cafeer, eller koncerter, eller hvad fanden der kræver et Mette Fup pas.

Rejser? ja her er et problem - men mit eneste fremtidige rejsemål Portugal er stadig lukket ned, så det er så ligegyldigt, jeg overlever nok, indtil det her cirkus er overstået.

Så Mette Fup stop det lorte Coronapas op hvor der er mørkest.


Kommentarer på:  Den røde latterlighed
  • #1   23. mar Jeg må tilstå at jeg ikke kommer til at støtte opåbningen. Dels er jeg aldrig blevet testet og bliver det ikke, så længe jeg ikke er syg, jeg skal heller ikke have vaccinen, og jeg er generelt imod deres genåbningsløsning.

    Jeg synes det er en desperat og forvirret plan de har forsøgt. Den er ikke videre gennemtænkt i detaljer, og der er masser af huller og faldgruber i. Det vil helt sikkert blive udnyttet, med negativ effekt.

    Jeg forstår ikke hvorfor man vil lave et coronapas på smartphone. Hvor mange ældre kan så ikke komme til frisør eller på museum eller til foredrag, fordi deres gamle Nokia eller doro mobil ikke har mulighed for at have den pågældende app installeret.

    Man vil åbne op baglæns, hvor smart er det at åbne op for ting de unge ikke er den primære målgruppe for? Men vil hellere åbne op baglæns, dvs åbne ting op hvor primære målgruppe er den ældre befolkning, og så til sidst det de unge er størst publikum til. Jeg forudser at det går galt.


Kommentér på:
Den røde latterlighed

x