{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
136 visninger | Oprettet:

Vandvittigt. {{forumTopicSubject}}

Ja se bare Asien har fået så meget vand i år at de har måtte slås imod det eksempelvis ved at evakuere folk grundet mudderskred og oversvømmelser og det gentager sig mange steder i verden trods det at der flere steder har været ekstrem varme Australien har været hårdt ramt USA har også mærket til varme og oversvømmelser.
Syd Europa har haft vejr som jeg er sikker på at de fleste Syd Europæer aldrig har oplevet og hvad sker der regeringerne i alverdens lande forsætter med at lede som ingen ting eller det skulle da lige være at der som altid fokuseres på den grønne energi - plastik problemet svømmer stadig rundt over alt på verdenshavene og eller flyder over alt på moder jord.
Og hvem tale så om drikkevandsmangel Syd Afrika - Australien og der findes nok mange flere lande ude i det indiske ocean hvis jeg ellers husker rigtigt ligger der et lille ørige og de mangler vand.
Og jeg nøjes med at udstille mit isvand - vand der kommer fra Danmarks undergrund endnu.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Vandvittigt.

x