{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
343 visninger | Oprettet:

Kommunal spild {{forumTopicSubject}}

I sin tid sammenlagde man kommuner for som de sagde at gøre det lettere og mindre bureaukratisk - det blev så modbevist i går eksperter i at effektuerer kommuner. Faktisk er arbejd gange blevet meget værre for som det ser ud til så mangler der en Erdogan i Kommunen som kan skære igennem al det øregejl med udvalg, endnu et udvalg som skal bestemme et andet udvalg som skal tage stilling til om et projekt kan startes.

Mange er begyndt at se efter mindre kommuner som vi har set at Jylland er i stor vækst i forhold til Sjælland og fyn.

Selv simple arbejdsgange køre på at en tager blyanten ud af penalhuset og opdager at spidsen er knækket, så skaffer man en person som kan spidse den, en som kan kontrollere at den er spidset ud fra et kommunal værdisæt. En til at lægge den tilbage i penalhuset. Hvis man nu fyrer den som ligger den tilbage i penalhuset så kan alle de andre ikke finde blyanten og så er man nød til at starte forfra.

Nu er det skrevet meget generelt da udsendelsen ikke gav ret mange eksempler men en kan da nævnes den nye forbrændings anstalt fordi den gamle var total nedslidt. Man gik ud fra mod 2025 at der vil blive mere affald, men det er ikke tilfældet da man mere og mere genbruger netop for at spare på co2. Det gamle anlæg kunne brænde 60 tons det nye 70 toms - men problemet er at brænder man 70 tons så overskrider man co2 kvoten. Det nye anlæg kunne ikke få nok affald og der var en klausul om at man ikke måtte importerer affald - som ellers kunne sikre at det var rentabelt. Så er det åbenbart bedre at få underskud eh????  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Kommunal spild

x