{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
171 visninger | Oprettet:

Michael Jackson er forsvarsløs: Siden hvornår er vi begyndt at angribe folk, der er døde? {{forumTopicSubject}}

https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/michael-jackson-er-forsvarsloes-siden-hvornaar-er-vi-begyndt-angribe-folk-der-er-doede

Jeg har fuld respekt for, at man tør stille sig op og fortælle om sine ubehagelige oplevelser. Det, jeg ikke forstår, er, at man angriber en mand, der ikke kan forsvare sig, skriver retsordfører i Konservativ Ungdom, Sebastian Joubert S. Kaimson.

Den afdøde ”King of Pop”, Michael Jackson, er nu blevet sat under kraftig kritik. Anklagerne vedrørende Michael Jackson sprang i luften, da to mænd i dokumentarfilmen ”Leaving Neverland” blev sendt. Her fortæller de to mænd, hvordan den nu afdøde sanger måske/måske ikke overtrådte deres grænser og forsøgte at dyrke sex med dem mod deres vilje.Jeg har fuld respekt for, at man tør stille sig op og fortælle om sine ubehagelige oplevelser.

Det, jeg ikke forstår, er, at man har taget MeToo hen et sted, hvor alle medier, personer og folk, der har en mening, angriber en mand, der ikke kan forsvare sig. Siden hvornår er vi begyndt at angribe folk, der er døde?Jeg savner virkelig en vinkel i debatten om Michael Jackson, hvor man diskuterer, om det er okay at beskylde døde mennesker for noget.

Det er ikke første gang, at Michael Jackson er under beskyldning for pædofili. Hvorvidt Michael Jackson har begået overgreb eller ej, skal jeg ikke kunne udtale mig om.

Europæiske medier er kommet i vildrede: Skal vi undlade at spille Michael Jacksons musik?

Han er blevet frikendt tidligere og som et retsdemokratisk-sindet menneske mener jeg, at dommen skal stå ved magt – også selvom den såkaldte folkestemning mener noget andet.

Det er vigtigt, at vi kan diskutere overgreb og seksuelle krænkelser, og vi skal kunne tale åbent om dette. Men det er endnu vigtigere at huske vores etik og moral, når det omhandler døde mennesker.

Hvordan kan en radiostation, en tv-station eller et storcenter vælge at boykotte en person, der ikke kan forsvare sig selv?


Hvad er din mening om den megen negative omtale af og påstande om døde Michael Jackson? Og boykot af hans musik?


Nu ikke fordi jeg nogensinde har brudt mig hverken om MJ eller hans musik, rent ud sagt jeg kunne/kan ikke døje ham men trods det, mener jeg ikke, det er i orden med beskyldningerne, da MJ ikke kan forsvare sig, derudover mener jeg heller ikke hans musik skal boykottes.
Kommentarer på:  Michael Jackson er forsvarsløs: Siden hvornår er vi begyndt at angribe folk, der er døde?
 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 9 Emner: 33 Svar: 233
  #1   14. mar Har slet ikke set andet end brudstykker, da særlingen og hans musik aldrig har haft min interesse.

  Og de forældre til de muligt misbrugte, der har ladet deres børn sove sammen med popikonet, burde indlægges indenfor psykiatrien.

  Der går mange rundt, der er underlige i hovedet, men korrekt at man ikke kan/skal klandre mennesker der ikke kan forsvare sig.

  Om det er sandheden, de angiveligt misbrugte fortæller, får vi aldrig at vide, men hvis det er, skulle de ha' anmeldt ham mens tid var, men de har vel opdaget, at det kunne være rart med en del af arven, og så skyr folk åbenbart ingen midler.

  Sørgelig forestilling...


 • #2   14. mar Hans bedrifter i musikverdenen har høstet en stor anerkendelse, uanset om han var pædofil , der misbrugte børn, eller ej.
  Og han har klaret retsagerne, enten ved at indgå aftaler med sagsøgerne eller blev han frifundet pba manglende beviser...

  Så nej , jeg forstår ikke hvorfor folk angriber en person som døde for over 10 år siden...Det er ikke længere muligt at få ham dømt, og her må jeg tilføje "desværre" , for jeg er imod børnemisbrug, men germingsmændene skal få en ordentlig rettergang, synes jeg.

  Jeg har en mistanke om nogle ikke kan undværre forargelsen i deres liv. Det blev til deres daglige fix.


 • #3   14. mar Ja derar ikke mange der angreb ham da han var i live og hans musik fejler jo ikke noget også selvom det ikke er min musiksmag smiley

Kommentér på:
Michael Jackson er forsvarsløs: Siden hvornår er vi begyndt at angribe folk, der er døde?