{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
360 visninger | Oprettet:

Betjente slår alarm: Kriminelle går fri på grund af tolkekaos i lufthavnen {{forumTopicSubject}}

https://www.a4nu.dk/artikel/betjente-slaar-alarm-kriminelle-gaar-fri-paa-grund-af-tolkekaos-i-lufthavnen?src=eniro

Udlændinge slipper for at få et indrejseforbud, og butikstyve bliver sluppet fri igen uden straf i Københavns Lufthavn.

Det skyldes, at Rigspolitiets nye tolkefirma, EasyTranslate, i flere tilfælde har svigtet sin opgave og ikke stillet med nok tolke til politiet i lufthavnen, som derfor må opgive sager.

Det fortæller politibetjenten Jens Kyed og Mogens Knudsen, der er tillidsmand for politibetjentene i lufthavnen, til Radio24syv.

- Det kan være et problem for din og min retssikkerhed, at vi ikke kan gøre det, vi er blevet bedt om. Når man får stillet et dårligere redskab til rådighed, så bliver resultatet også derefter.

I tyverisager er politiet nødsaget til at lade tyven gå, fordi de ikke kan foretage en afhøring, når tolkefirmaet ikke kan stille med en tolk i det sprog, som personen taler.

Ligeledes kan politiet ikke læse indrejseforbud op for udsendte udlændinge, når tolkefirmaet ikke kan stille med tolk, der kan oversætte indrejseforbuddet.

Når det sker, så er indrejseforbuddet ikke retsgyldigt, og den udsendte udlænding kan rejse ind i Danmark og andre Schengen-land uden strafansvar.

Juraprofessor emirita Eva Smith fra Københavns Universitet mener, at det er ubehageligt for almindelige danskeres sikkerhed, hvis udsendte udlændinge kan få adgang til Danmark.


Nu har Danmark jo længe været et El Dorado for kriminelle udlændinge, der af den ene eller anden årsag ikke kan udvises, nu er der kommet en ny fribillet til frit ophold i Danmark til kriminelle udlændinge og endda med et tag selv bord -tolkeproblemer- det skal som nok få flere stakler fra udlandet til at finde vej til Danmark.

Din mening?


Kommentarer på:  Betjente slår alarm: Kriminelle går fri på grund af tolkekaos i lufthavnen
Kommentér på:
Betjente slår alarm: Kriminelle går fri på grund af tolkekaos i lufthavnen

x