{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
400 visninger | Oprettet:

Tysk flygninge-redningsskib trodser forbud - kaptajnen anholdt {{forumTopicSubject}}

https://politiken.dk/udland/art7277165/Kaptajnen-anholdt-efter-at-hun-har-tvunget-skib-med-migranter-ind-i-italiensk-havn

Efter at have sejlet rundt omkring Lampedusa i Italien i to uger med forliste bådflygtninge om bord valgte nødhjælpsorganisationen Sea-Watch i går at trodse italienske myndigheder og sejle i havn.

Nogle ville se hende som en ung heltinde, der redder menneskeliv, men i morges blev hun arresteret af italiensk politi og ført bort, fordi hun som kaptajn på redningsskibet Sea-Watch 3 har trodset Italiens advarsler og sejlet 40 migranter i havn på Lampedusa.

Og hvordan ser du den unge kvindelige kaptajn - helt eller kriminel?

For mig er hun kriminel.


Kommentarer på:  Tysk flygninge-redningsskib trodser forbud - kaptajnen anholdt
 • #1   30. jun øh... så længe de er på skibet er de vel ikke i fare så hun er da ikke en heltinde som redder nogen som helst - hun er en dum kælling som burde sendes til et kalifat hvor hun kan blive pænt behandlet som kone nr. 28 og voldbolles så hun ligner en gammel udtrådt sutsko.

 • #2   30. jun Hun medvirker jo til illegal indvandring...og så er man vel kriminel.

 • #3   30. jun Hun risikerer 10 års fængsel, og det syntes jeg er fint, men det kommer nok ikke til ske, for nu kommer humanisterne nok snart på banen, og råber racister.

 • #4   30. jun markgreven

  tror at >Imam Østergård rejser ned og hjælper hende, for det er jo hans sag at få en masse "ristede" til Danmark.


 • #5   30. jun Jeps Alan - det ihvertfald skriver de italienske medier, bliver hun ikke straffet kommer det næste skib og det næste og det næste ......og tvinger sig adgang til italienske havne med endnu flere lykkeriddere om bord.

 • #6   30. jun Ja jeg forstår godt problemet men i mit univers er hun både helt og skruk smiley

 • #7   30. jun leon

  det er selvmodsigende så det batter....det er det samme at sige at man kan være halvdød. Eller spise kagen og beholde den...blæse og have mel i munden. smiley


 • #8   30. jun Polysl nej da hun som kaptajn redder flygtninge hun er jo den der bestemmer på skibet og må jo kunne se om der var ting der ikke var ok (det var helten) og da hun så åbenbart sejler i havn bliver skurk i Italien - den er da ikke svær smiley

 • #9   1. jul Havde hun sejlet til Afrika, og hjem hvor de kom fra, var hun en rigtig helt!

 • #10   1. jul Absolut så kom hun i himlen......når hun døde, men problemet er at de ikke vil tage sig af sine egne banditter-

 • #11   1. jul Busmann hvem der bestemmer hvem der er helt er vel op til det enkelte menneske at afgøre jeg syntes hun er en helt fordi hun tænker i mennesker at hun så gør noget ulovligt ved at sejle i havn er en helt anden sag og os her på Baboom kunne nok få en laaaaaaag debat om hvem vi ser som være en helt smiley

 • #12   2. jul Det er muligt at det var et tysk skib, men det sejlede under Hollandsk flag.

  Disse ngo'er må stoppe med at sejle rundt for at redde alle disse bådflygtninge, for det er jo netop dét som de regner med. At blive samlet op af disse store skibe, som påtvinger Italien og Grækenland, Malta til at modtage dem, trods de ikke har råd, plads, og 62% af befolkningen i Italien er imod det.

  De burde hellere drage ud og redde nogle hvaler, nu da Japan igen er begyndt på deres morderjagt af disse prægtige dyr.

  EU burde iøvrigt overhovedet ikke have noget at skulle ha' sagt, når de revser Italien og Grækenland for at være modstandere af at tage imod flere.

  Det er jo netop EU's toppolitikkere som har skabt dette problem! I særdeleshed Merkel.

  Løsningen har jo ALDRIG været at få så mange som muligt til europa, derimod at hjælpe disse mennesker på anden måde, hvilket vil være både billigere, men også bedre for alle disse såkaldte flygtninge. Ikke mindst i forhold til trygheden for alle eu-borgere.

 • #13   2. jul ja cris

  Problemet er jo at alle de kriminelle er dem som kommer til EU som vi også har mærket som andre lande her. Fængsler er fyldt med det affald, og burde sparkes tilbage til deres kalifat med den største fodboldstøvle der kan opdrives.


 • #14   3. jul Forstår slet ikke disse NGOer der jo så gerne vil redde menneske liv.
  Hvis de nu samlede de nødstedte op og sejlede dem til bage hvor de kom fra, så løste de et stort problem og skiftede status fra at være kriminelle til at være helte.


 • #15   4. jul Ja kaptajnen er løsladt og syntes nu stadigt hun er en kriminel helt og ja i har ret - folk fra Afrika skal blive hjemme og kæmpe imod klimaforandringerne - men jeg syntes nu stadigt at verden skal hjælpe Afrika i deres eget land og det vil være en vind - vind for Afrika og alle dem der er imod det at være gæstfri smiley

 • #16   4. jul Leon

  Der er blevet postet fantasi triliarder i det lorte land, og stadig sidder de i stråhytter og går mange kilometer efter vand. Man bygger, og dagen efter er det hele revet ned så kun fundamentet står tilbage. Man sender nødhjælp som stjæles og ryger på det sorte markedet.

  Afrika fik jaget den hvide mand ud af Afrika, og brændt deres farme af som de selv levede af - så skal man godt nok være ubegavet.

  Det samme så vi i Gaza da Israel okuperede området og lavede drivhuse og lunde og oaser - da De forlod området ødelagde palæstinensere alt på trods af at der var beskæftigelse. Det er håbløst når folk er håbløs dumme.


 • #17   4. jul Polysl så må man fortælle Afrika at de selv må være med til at gøre en forskel og det var så anden gang jeg skrev det smiley

 • #18   6. jul Så er det næste tyske redningsskib "Alan Kurdi" med 65 indvandrere, der er reddet i Middelhavet, trods forbud på vej mod Lampedusa.

 • #19   6. jul Annella ja nu går der sport i det og så går det helt galt smiley

 • #20   7. jul Der gik 'sport' i det for flere år siden.

  De såkaldte NGO'er tror at de hjælper, men istedet går de alt dårligere for alle parter.


 • #21   12. jul Det store problem i Afrika er statslederne, de tænker kun på sig selv, stopper hjælpen i lommen og køber store tyske biler for pengene...der går mange år, hvis det overhovedet kan ændres, til det bliver bedre.

Kommentér på:
Tysk flygninge-redningsskib trodser forbud - kaptajnen anholdt

x