{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
201 visninger | Oprettet:

Politiet med opsang: Stormflodsturister hold jer væk! {{forumTopicSubject}}

http://www.lokalavisen.dk/nyheder/2019-01-02/-Politiet-med-opsang-Stormflodsturister-hold-jer-v%C3%A6k-3843349.html?trackid=Jp%20lister%20seneste

Mange er nysgerrige for at se stormfloden rase.

Beredskabet har mere end rigeligt at se til denne første rigtige arbejdsdag i 2019, hvor både den tragiske togulykke på Storebæltsbroen, eftervirkninger fra nattens storm og nu også stormfloden har raset.

Tidligere på dagen bad politiet bilisterne, som passerede på Storebæltsbroen om ikke at sætte farten ned og tage billeder og videoer af ulykkestoget. Nu må ordensmagten igen til tasterne med en opfordring. Denne gang til, hvad de kalder, "stormflodsturisterne".

Det er sørgeligt, at politiet ser sig nødsaget til at opfordre bilister/folk til at opføre sig, som det hører sig til.

Politiet har uddelt bøder til 40 bilister, der fotograferede ulykkesstedet på Storebæltsbroen, politiet burde tillige have konfiskeret deres mobiltelefoner.

Det er respektløst over for de sårede, døde og pårørende, hvordan bilister kan opføre sig så sensationslystne, lige så respektløst er det over for beredskabsfolkene ved stormfloden.


Hvad er din mening om disse katastrofeturister, der direkte opsøger ulykkesteder eller fotograferer og optager videoer på ulykkesteder?
Kommentarer på:  Politiet med opsang: Stormflodsturister hold jer væk!
Kommentér på:
Politiet med opsang: Stormflodsturister hold jer væk!