{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
153 visninger | Oprettet:

Pavens ønske om børn {{forumTopicSubject}}

Der er ingen tvivl om, at den katolske kirke med sin seksualmoral, familielære og påståede bekymring for børn har gjort livet på jorden til et helvede for utallige mennesker gennem historien: lige fra forbuddet mod prævention med kondomer selv i de værste hiv-tider til misbrug af børn i pleje for at dække over pædofiles forbrydelser. Guds børn har ikke altid været i gode hænder hos Kirken.

Pave Frans, som hverken har børn og som formentlig lever i cølibat, har nu kritiseret alle dem, der ikke ønsker at få nogen eller næsten ingen børn. "Så mange par har ikke børn, fordi de ikke vil have et, eller de har kun et, fordi de ikke vil have flere, men de har to hunde, to katte," klagede den 85-årige i begyndelsen af ​​det nye år i Vatikanets audienssal. Og nej, han gav ikke indtryk af, at han havde drukket for meget altervin henover jul og nytårsaften.

Hvorfor Francis begiver sig ud på dette verbale børnekorstog er et mysterium. At han som administrerende direktør for de afdelingsledere, der elsker at forulempe børn, efterlyser flere børn, er ikke kun svært at forstå ud fra et PR-synspunkt men en stor mulighed for kabaretkunstnere. Han går jo ind for adoption, altså omfordeling.

Men, Herre i himlen, ingen, der stadig har forstand, kan for alvor tro, at planeten er underbefolket. Edens have har længe været overdynget, paradis udnyttet, skabelsen udtømt. Det er mere sandsynligt, at Frans med sit glade fertilitetsbudskab ikke er optaget af alle børn under Guds vide himmel, men kun om de kristne i de velhavende vestlige områder, hvor fødselsraterne tilpasser sig antallet af medlemmer af hans forening. Det handler altså ikke om verdens og dens folks velfærd, snarere om børn til kirkelederen.

Hvad mener du om pavens kritik?

Den katolske kirke har altid været bange for at miste medlemmer og bange for ikke at få nye medlemmer nok.

Derudover burde paven som IKKE-specialist holde sig ude af familieplanlægning.

Franziskus kunne jo begynde med at afskaffe cølibatet for katolske præster, så ville han helt sikkert få flere af de ønskede børn til sin grådige organisation.

Har den katolske kirke ikke lidt tilfælles med scientology?

Helt sikkert ihvertfald hvad økonomi angår.


Kommentarer på:  Pavens ønske om børn
 • #1   7. jan Klart han vil have flere katolske børn i verden, så er der flere der kan forulempes. Fritiden hos de katolske præster skal jo fyldes op med noget.

  Man har lavet en rapport som dækker fra 1950 - 2020 - skrives der af journalist Thomas Riber Sellebjerg at man har kunne tælle til 216.000 overgreb.

  Jeg kan huske at den tidligere pave kaldte det hændelser, for lige at nedtone alvoren.

  Det er ikke en hændelse men en konstant.

  Der har været anklager overfor paver som de mener dækker over pædofili.

  Jeg forstår ikke hvorfor de lige skal "bolle børn" bare i Australien er 7% præster anklaget for pædofili.

  Betyder det at mange præster er homoer, og er det et krav at være homo for at blive katolsk præst? Man kunne godt tro tanken når det udelukkende handler om drenge.

  Det er så ikke noget medier som sådan har beskæftiget sig med, flere gange er det bare en notits.

  Der er brug for at medierne kommer ud af deres huller og graver og laver en mediestorm, det kan måske få det gamle røvhul til at gøre noget drastisk.


 • #2   7. jan Annella ja Paven burde ikke blande sig i verdens sexliv og nøjes med at forkynde det katolske budskab og her tænker jeg i religion ikke sex smiley

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 8 Emner: 79 Svar: 905
  #3   7. jan Det er nemlig rigtigt Leon, pædofili er ikke forbehold de bestemte religioner, selvom det forekommer meget i katolske kredse, og f.eks. JV. så er det alle vejen og det er nærmest bedst ikke at nævne nogen.

  Det sætter de Grønlandske børn nok pris på. smiley


 • #4   7. jan jojojo pædofili er grimt dog tror jeg ikke man kan sætte en bestemt religion først - men der kan være meget jeg ikke ved.

Kommentér på:
Pavens ønske om børn

x