Vælg den rigtige seng og få mere velvære

Vælg den rigtige seng og få mere velvære

24. aug 2018

Sover du i en seng, som er af lidt ældre karakter, er der stor sandsynlighed for, at du vil kunne mærke dette i din hverdag. Måske føler du dig mere sløv, eller du har ikke lige så meget overskud, som du ellers normalt har. Dette kan alle være tegn på, at din nattesøvn ikke er optimal, og du vil kunne forbedre din hverdag, ved blot at sove bedre om natten.


Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, da der kan være mange ting, som gør at man ikke sover så godt om natten. Det kan f.eks. være årstiden, hvor det om sommeren ofte kan være varmt, og dermed sværere at falde i søvn, fordi man sveder. Én af de hyppigste årsager er dog, at man sover i en seng, som ikke passer til ens krop. Hvis dette er tilfældet, får kroppen ikke den rette støtte, og kan ikke restituere på samme måde, som man ville det, hvis sengen var helt tilpasset.


Det er nemlig ikke alle mennesker, der har brug for den samme seng, da alle kroppe jo er forskellige, og dermed også har forskellige behov med hensyn til hårdhed, polstring, kerne osv. En god tommelfingerregel er at folk med en vægt på under de 75 kilo skal vælge medium hårdhed. Vejer man mellem 75 og 95 kilo vil det bedste valg være en fast hårdhed. Slutteligt, vejer du mere end de 100 kilo, er det bedste valg en seng med fast hårdhed. Der er altså forskellige seng alt afhængig af, hvilken krop du har, samt hvor blød madrassen skal være. Når man har fundet en seng man kan lide, er det ofte muligt at tilpasse sengen efter sin egen krop, og derfor kan det være en rigtig god ide, at snakke med en ekspert.


En af de nyeste trends indenfor senge er elevationssenge. Disse er senge, hvor du har mulighed for at tilpasse ryggens hældning efter, hvordan du ligger i sengen. En elevationsseng er altså et rigtigt fleksibelt valg, da man har mulighed for at tilpasse sengen efter, om man skal sove, se TV, læse eller blot slappe lidt af i sengen. Da man har disse mange forskellige muligheder, er det også et af de mere luksuriøse valg, men man får også rigtigt meget komfort for pengene. Derudover er der kommet så mange elevationssenge på markedet, at prisen efterhånden er til at betale.


Hvis du er blevet tændt på idéen om en elevationsseng, men ikke ved hvor du skal starte og slutte, så kan du læse denne elevationsseng test fra Testfabrikken. De har udvalgt specielle forhandlere, med det bedste udvalg af elevationssenge, og giver dig et godt overblik over de bedste elevationssenge på markedet. Du får derfor et godt og hurtigt overblik over, hvilke modeller, som kunne være noget for dig. De har tilmed fundet elevationssenge i alle størrelser. Så hvis det er til en person, kan du kigge efter størrelserne 80x200 cm eller måske 90x200 cm. Er du på udkig efter en lidt bredere model, kan du kigge efter de lidt større senge. Her er 180x200 cm det mest udbredte valg, når det kommer til senge til 2 personer.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce