Mindeord

Mindeord

597visninger 2 svar | 3. dec 2023
Kære Leon,

Jeg har så mange ord, men ingen af dem er nok til at beskrive, hvor meget du vil blive savnet. Din altid positive tilgang til livet og din evne til at se det bedste i mennesker har inspireret mig her på forummet. Dit lys vil helt sikkert fortsætte med at skinne for altid.

Du var ikke bare en debattør, men også en ven. Altid klar til at give en hjælpende hånd og støtte til dem, der havde brug for det. Selv når livet kastede dig en masse udfordringer, blev du aldrig bitter eller negativ. Din oprejste moral og integritet var en inspiration for mig.

Dine tråde om din opvækst og dit liv har haft en stor indvirkning på mig. Du delte ærligt og åbent om dine oplevelser, og mange af os har lært så meget af dig. Du har efterladt dig en arv, som vil fortsætte med at forme os og hjælpe os gennem vores egne udfordringer.

Det er svært at forestille sig forummet uden dig, men jeg ved, at du vil blive husket og savnet. Jeg  bevarer mindet om dig i mit hjerter og vil fortsætte med at ære dit liv ved at følge dit eksempel.

Tak for alt, Leon. Tak for din venlighed, din visdom og dine smil. Jeg vil komme til at savne dig

Med kærlighed og taknemmelighed

Jetset

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Mindeord
Kommentér på:
Mindeord
Annonce