Ung eller gammel på Baboom?

Ung eller gammel på Baboom?

209visninger 3 svar | 25. maj 2019
Jeg faldt lige over et opslag, som handlede om at os gamle har overtaget Baboom. Tja!! Det er jo nok rigtigt, for hvis det er med den retorik man som ung henvender sig til folk på, er det klart, at man ikke gider læse det.

Der er ingen, som forbyder de unge at være bloggere eller bare skrive i grupperne eller endnu bedre: Opret jeres egne grupper. Fantasien har forladt jer i unge mennesker herinde.
Det er jeres egen skyld, at stedet her er blevet et "plejehjem"  
Mand jer op og skriv noget fornuftigt! Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ung eller gammel på Baboom?
  •   25. maj 2019 Ja jeg har ikke set ret mange indlæg fra "Unge" i den tid jeg har været på Baboom. Det har kun været når de skulle nedgøre de "gamle". Og det var altid i et radbrækkende sprog.

    Nu kan jeg se at der næsten er dødt herinde, der er kun tre til fire der skriver noget. Så jeg forstår ikke at de kan sige det er plejehjems beboerne der har overtaget. De prøver jo ikke at deltage selv.


  •   25. maj 2019 Ja jeg tilhøre nok den ældre garde efterhånden smiley

  •   2. jul 2019 Nu mener jeg så, at alder kun er et tal, alt efter hvad vi føler indvendig, vi tænker og føler efter erfaring, jeg kender en del yngre, som er festlige og behagelige at være sammen med og jeg mener, vi kan give hinanden en masse.

    Men før vi kom her, var siden jo også død, der var lige bare nogen tilbage, som synes vi skulle have skylden for det og fred være med det smiley


Kommentér på:
Ung eller gammel på Baboom?
x