Underholdning for mænd i storbyen

Underholdning for mænd i storbyen

16. nov 2017

København er uden sammenligning den danske by, som byder på allerflest underholdningsmuligheder for mænd i en bred aldersgruppe. Der er, foruden mange andre aktiviteter, mulighed for at overvære fodbold på topniveau.

 

Skal du arrangere en herreaften, polterabend, studenterfest eller en helt fjerde festlig begivenhed for dine mandlige venner eller kollegaer? I så fald vil du kunne drage nytte af at vide, hvilke former for underholdning storbyen byder på.

Forlystelsespark

 

Er du og dine venner typerne, som aldrig bliver for gamle til at køre i rutsjebaner og opleve de vildeste sus i maven, så kan I med fordel lægge vejen forbi en af de københavnske forlystelsesparker. Det vil være oplagt at besøge en af disse parker:

 

·       Tivoli

·       Bakken

 

I kan altså vælge mellem henholdsvis Tivoli og Bakken, som begge ligger i København. I tilfælde af uenighed mht. valg af forlystelsespark kan I lave en afstemning, så alle får medindflydelse.

Bowling

 

Alle elsker bowling, så hvorfor ikke leje en eller flere bowlingbaner?

 

I dag byder de fleste bowlingcentre på både mad og bowling, så her er der altså mulighed for at slå to fluer med et smæk. Det er på alle mulige måder praktisk at vælge et sted, som tilbyder både spisning og underholdning. I kan typisk selv bestemme, hvor længe I vil bowle.

 

Er dine bedste venner overbeviste om, at de kan vinde over dig i bowling, så må du modbevise dem ved at invitere dem med i bowlingcentret. I skal jo have afgjort, hvem der er gruppens bedste bowlingspiller før eller siden. Der findes rigtig mange bowlingcentre i landets hovedstad, så der findes helt sikkert også et center nær dig.

Natklub

 

Det kan være sjovt og hyggeligt at besøge en forlystelsespark eller et bowlingcenter, jovist, men der er intet, som slår en aften på en københavnsk natklub. Det er bl.a. værd at kende til Cristal Club Copenhagen, som hører til blandt de hotteste natklubber i det københavnske natteliv. Der er ikke tale om en traditionel natklub, men nærmere en gentlemen's club, som naturligvis er tilegnet mænd. Du kan læse alt om natklubben på www.cristalclubcph.com, hvor du også kan finde billeder og videoer af klubben.

 

Er der udbredt enighed om at besøge en eksklusiv natklub, så gælder det for jer om at finde jeres fine jakkesæt, laksko og slips frem. Listen over københavnske natteklubber er nærmest uendelig lang, men der findes ingen natklubber med samme koncept som Cristal Club Copenhagen, som er kendt for deres yndige dansere, eksklusive udvalg af champagne og gennemførte indretning. I er garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce