Tre gode råd inden du leaser en bil

Tre gode råd inden du leaser en bil

29. dec 2019

Dette indhold er sponsoreret


Kører din bil på sidste vers? Og er du på udkig efter en bil? Mange er itvivl om, hvorvidt man skal købe eller lease en bil, og derfor får du her nogle gode overvejelser og råd, som jeg kan hjælpe dig godt på vej. Det er muligt at lease mange forskellige typer biler, hvorfor det er nemt at finde en leasing-bil, som matcher dine behov og ønsker. Du kan blandt andet gøre følgende: leasing af audi biler


Find ud af dit kørselsbehov

Inden du leaser en bil, er det en rigtig god idé at kende til dit kørselsbehov. Det er nemlig sådan, at der i mange leasing-aftaler er en øvre grænse for, hvor mange kilometre som du må køre. Alt efter hvilken leasing-aftale, der er tale om, er der forskellige grænser. Hvis du ikke før har haft en bil, er det svært at kende til dit kørselsbehov. Det kan dog være en rigtig god idé at undersøge ens fremtid, når det kommer til kørsel. Er der for eksempel udsigter til et andet job langt fra din bopæl i fremtiden? Eller er der udsigter til, at du flytter et andet sted hen, og du af den grund kommer til at køre længere? Alle disse ting er værd at tage højde for, når du skal undersøge dit kørselsbehov. Hvis du stadig er itvivl, kan du også kontakte leasing-selskabet for at høre om dine muligheder. 

Hvor længe skal du have bilen?

Om det kan betale sig at lease en bil fremfor at købe ny, afhænger rigtig ofte af spørgsmålet om, hvor længe man skal have bilen. Hvis du for eksempel ønsker at skifte bil oftere, kan det være en fordel at lease en bil. En bil taber ofte en stor del af sin værdi de første par år efter, at du har købt den. Med leasing skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt bilen falder i værdi. Du skal i stedet blot betale en månedlig ydelse med leasing. Det er dog vigtigt at huske, at der med en leasing-aftale også følger forskellige udgifter med. Du skal derfor huske at læse leasing-aftalen grundigt igennem, da der kan være nogle udgifter, som man ikke regnede med skulle betales. Derudover skal man også tage højde for andre udgifter, som for eksempel forsikring eller betaling af brændstof. Disse udgifter er ikke en del af ens leasing-aftale, og de skal derfor betales ved siden af. 


Hvad koster det at lease? 

Det kan være rigtig svært at vurdere, hvad det koster at lease en bil, da det ofte afhænger af hvilken type bil, som du ønsker at lease. Det afhænger typisk også af, hvor stor en bil du ønsker. Der har i tidernes løb været mange forskellige skrækhistorier om, at det kan være dyrt at levere ens leasing-bil tilbage efter ens aftale. Du kan dog forhindre, at det bliver en dyr affære ved for eksempel at overholde dine serviceaftaler og gøre bilen ren og klar til aflevering. Derudover kan det også være en rigtig god idé at anmelde eventuelle skader til dit forsikringsselskab inden aflevering af bilen. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x