Tiden vi lever i ....

Tiden vi lever i ....

627visninger 12 svar | 24. aug 2018

 

Jeg oplever den som en ”mig” selv tid, hvor hver især har nok i os selv, vi lever med vores ”skærme”, se på gaden, se i bussen, se i toget, se på bænken, selv cykellister også bilister, vi sidder hver med vores skærm og har overhovedet ikke omtanke for, hvad der sker omkring os.  Vi lever ikke IRL, vi stortrives bag vores skærm eller gør vi ??

Vi har glemt at tale sammen, være sammen, have omsorg for hinanden, lytte til hinanden, vi vil bare sidde med vores skærm, det er så dejligt uforpligtende, ingen hundser med os og hvis det skulle ske, så surfer vi bare videre eller logger af, nemt eller er det ??

Mere og mere bliver digitaliseret, vi skal bare trykke på nogle knapper eller køre med pegefingeren hen over skærmen, vupti så er den hjemme, dato, klokkeslæt er registreret, det skal vi ikke bekymre os om, vi behøver ikke at huske, hvornår var det nu, det var, smart, så dør den del af hjernen også, du behøver ikke træne din hukommelse, det gør det elektroniske for dig, nemt eller er det ??

Dine talegaver, dem behøver du faktisk heller ikke mere, du kan bare sætte dig bag din skærm og skrive, ingen grund til at være ked af, at du har glemt at tale, nemt eller er det ??

Så at være et socialt menneske, det behøver vi faktisk heller ikke, der er ikke nogen, som gider se på dig, når du er til ”selskab”, alle sidder med deres Smart et eller andet, eller er overdrivelse, som fremme forståelsen på tale nu ??

Der er nok lidt overdrevet i ovenstående afsnit, men nej, det er desværre tæt på, vi lever i en tid, hvor vi ikke behøver at være sammen, vi kan bare skrive til hinanden, så er den hjemme, mon det er uden konsekvenser ??

Vi må heller ikke glemme de ”Sociale Medier”, hvad mon de gør ved os ?? – bliver vi gladere, mere selvværd, mere selvtillid eller får du at vide, du skal ikke tro, du er noget, du ved Janteloven, den stortrives, nogen skal nok fortælle dig hvor ”klog” du er.  De gode debatter, er ved at gå af mode, eller også læser jeg bare de forkerte steder.

Men de ”Sociale Medier” kan også føre til dating – på godt og ondt, kommer helt an på, hvad det er for en slags dating, nogle føles som et ondt år og andre føles som at putte sig i lyserøde skyer.

Jeg kunne godt ønske mig, at der blev indført nogle regler for, hvornår der er skærmtid og ikke konstant, det er dybt frustrerende at se alle, ja jeg vil tillade mig at sige alle, der er dybt afhængige af deres lille fucking skærm, undtagen Go Gamle Fru Olsen og hendes ditto mand.

PS – har du husket at tjekke dine mails og sendt alle dine 1000 vis af sms’er for så behøver du heller ikke at snakke i dag …..


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Tiden vi lever i ....
Kommentér på:
Tiden vi lever i ....
jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce