Telefonsælgere

Telefonsælgere

603visninger 2 svar | 26. sep 2018
Den person som har opfundet jobbet som telefonsælger er genial - set gennem mine billige læsebriller.
Man kan sælge meget - lige fra bøger til medlemskaber i diverse foreninger.. Røde Kors er meget flittige med at ringe til mig, men desværre har jeg ikke altid stunder til at konversere med sælgerne i den anden ende af IPhone.

Når jeg har tid, får jeg en lang sludder med sælgeren, som giver mig uvurderlig viden om Mødrehjælpen, Blå Kors, Rød Kors, børns vilkår og så fremdelses. Når man som jeg sidder derhjemme i gyngestolen uden selskab, kan det være godt at snakke om vin, børnetøj, aviser m.m.

Desværre har jeg opdaget, at al den snak med mig har en bagtanke: Man vil melde mig ind i de forskellige organisationer, og det koster jo penge. Det var min datter, der gjorde mig opmærksom på dette her. Med tårer i øjnene, har jeg måttet anskaffe mig en spamstopper (Truecaller) som skal opdateres hver dag, men den holder alle mine venner fra min IPhone 
Nu er der blevet lidt tomt i huset - men det det lidt irriterende var,, at jeg altid blev afbrudt i krimifilmene, og jeg fandt aldrig ud af, hvem morderen var. Det ved´nu. Så hvis valget skal stå mellem telefonsælgeren og krimierne, vinder den sidste kategori af underholdning.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Telefonsælgere
Kommentér på:
Telefonsælgere
jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce