Svømmebriller og dykkerbriller: Sådan vælger du

Svømmebriller og dykkerbriller: Sådan vælger du

27. jun 2018
Det kan være umådeligt svært at vælge de helt rigtige dykkerbriller eller svømmebriller. Oftest ender man i en situation, hvor brillerne ikke passer eller de ender med at dugge.

Uanset hvilken situation du står i. Altså om brillerne tager vand ind, fordi de er for store eller små eller bare ikke lige passer på dit ansigt, så kan du faktisk godt undgå at vælge forkert i første omgang. Sådan kan du også sikre dig, at du ikke køber nogle dårlige svømmebriller eller dykkerbriller der dugger.

Først og fremmest skal du tænke over, hvad du skal bruge brillerne til. De fleste får oftest valgt forkert fordi de ikke køber specifikt til det de skal bruge dem til.
De fleste der skal købe et par svømmebriller til triathlon ender oftest med at købe svømmebriller som er beregnet udelukkende til brug i en svømmehal og ikke på åbent vand. Det kan være en rigtig dårlig fejl som betyder at oplevelsen med de nye svømmebriller bliver ringere end den burde være.

Når du skal købe et par dykker- eller svømmebriller til brug i triathlon eller bare som svømmebriller til svømning på åbent vand kan det være en rigtig god idé at købe nogle bredere end du normalt ville have købt. Det skyldes blandt andet at du derved får et bedre fit og undgår at saltvandet kommer ind i brillen.

Mange ender oftest med at lige at glemme noget utrolig vigtigt når de køber svømmebriller eller dykkerbriller. Det er at de til dagligt måske bærer briller med styrke. De fleste skænker ikke engang det en tanke når de skal købe dem at man rent faktisk kan få sine svømmebriller med styrke. Faktisk koster det sjældent særlig meget mere end et par helt normale svømmebriller uden styrke. 

Det samme gør sig ligeledes gældende med dykkerbriller. Her kan man også vælge at få sinde dykkerbriller med styrke.

Det bedste af det hele, du kan få både dykkerbriller og svømmebriller med styrke i både plus og minus. Lige fra 1 til hele 6. Med et køb af et par dykkerbriller med styrke bliver det med garanti en bedre dykkerferie og oplevelse at enten scuba-dykke eller snorkle nede i syden eller herhjemme. Samtidig undgår du også at svømme helt skævt til triathlon løbet du deltager i. Det ville jo alt andet være en bedre oplevelse rent faktisk at kunne se noget ud af svømmebrillerne når nu du har sørget for at de både passer og ikke dugger. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce