Studiekortets mange fordele

Studiekortets mange fordele

17. nov 2020

Dette indhold er sponsoreret


Livet på SU er dyrt. Derfor er det godt at kende til studiekortets mange fordele - du kan ofte spare mange penge og forsøde tilværelsen som studerende. Det behøver eksempelvis ikke være dyrt at gå ud med vennerne, og du behøver heller ikke skippe træningen eller blive alene i din alt for lille lejlighed i din ferie, fordi du ikke har råd til tog- og busbilletterne.


Gå ud med vennerne med stil

En kop kaffe på en café. En aften på restaurant. En biograftur med det hele. Hvorfor koster det hele så mange penge? Inden du og vennerne beslutter jer for, hvor I skal tage hen, kan det være en fordel at undersøge de mange studierabatter, der findes. Nogle steder kan du fremvise dit studiekort og bestille to hovedretter og kun betale for én, og andre steder kan du få 50 % rabat på drinkskortet. Så undgår du at sidde og vende hver 25 øre og tænke, at du måske kun har råd til en portion nachos og et glas vand - selv om det da også er okay nogle gange.


Træning på budget

Vidste du, at du som studerende både kan få studierabat på træningstimer, træningstøj, energidrikke, proteinpulver og meget mere? Nu er der ikke flere undskyldninger for ikke at komme i gang med træningen!


Nu har du selv råd til busbilletten hjem

Det er desværre bare dyrt at rejse med offentlig transport. Mange af os bliver nødt til at få forældrene til at spæde til, når vi eksempelvis skal hjem på juleferie i den overfyldte og alt for dyre bus. Selvfølgelig er det da rart, når forældrene betaler busbilletten. Men er der ikke også noget tilfredsstillende ved selv at have råd til billetten? Måske endda især hvis man også skal med offentlig transport ud for at besøge vennerne eller måske endda en date. Heldigvis kan dit studiekort også bruge i disse situationen - fremvis studiekortet og få en billigere bus- eller togbillet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce