Stranden kalder: 5 must haves du skal have med

Stranden kalder: 5 must haves du skal have med

9. jul 2018

Solen stråler, du er i glad humør og børnene vil på stranden hurtigst muligt. Men inden du smutter afsted, så har jeg altså fundet 5 must haves du skal huske at tage med. For uden disse bliver det altså svært på stranden. Here we go:


1. Solcreme (og godt af det)

Ja, uanset hvad - så kommer vi ikke uden om det med disse høje solskinsgrader her i Danmark. Men sådan en stor skam er solcreme da heller ikke. Ihvertfald ikke hvis du ser positivt på det, for så undgår du 100% solskoldning og det er hverken godt for dig i nuet eller på langt sigt. Hvorvidt faktor 15 eller 50 så er nok for dig, det må du selv vurdere. Men husk nu bare solcremen for guds skyld!


2. Microfiber håndklæde

Sådan et microfiber håndklæde har du måske ikke lige tænkt over, men det er altså overraskende praktisk på stranden. For når du eller dine børn løber op og ned af det (til tider) kolde vand ved stranden, så gider man ikke bruge sit store, bomulds håndkllæde til at tørre sig i og som man efterfølgende skal ligge på.

Istedet kan du med fordel bruge sådan et microfiber håndklæde, som hverken fylder meget men som du ogås bare nemt og hurtigt kan vride hver gang du har brugt det.

Så overvej det for filan!


3. UV badetøj

Ja, jeg bliver nødt til at sige det ligesom med solcremen. Solen står højt og uanset hvad, så skal man passe på. En god og naturlig måde at gøre dette på er ved at iføre sig noget UV beskyttende badetøj. Så er du helt automatisk beskyttet mod solen. Dette istedet for dit normale badetøj, hvor de farlige solstråler bare suser igennem til fare for kroppen.

Her er UV badetøj altså en nem og hurtig løsning, som endda efterhånden er nem at få overalt i Danmark både online og fysisk.


4. Vand

Igen er det den varme sol vi skal passe på. Og hvis du ikke vil blive ruineret ved den lokale købmand eller være nødt til at drikke af havvandet, så sørg for at have dit eget vand med hjemmefra. Det vil gøre turen til stranden meget mere behagelig, så du undgår at blive helt dehydreret. Det er ikke godt for nogen. Dertil er det noget utroligt let noget bare at tage med i sommertasken, også er du godt dækket ind. Hellere det end det modsatte ihvertfald


5. Dykkerbriller

Ligesom det at ligge oppe på stranden kalder, så kalder vandet sikkert også.

Og for at gøre den oplevelse lidt federe, så bør du huske et par decideret dykkerbriller. Så kan du ligge oppe i vandoverfladen og kigge ned på den (snavsede) bund eller de smukke fisk, hvis du tilgengæld befinder dig sydpå.

Det giver lige turen til stranden det ekstra at man dermed ikke er nødt til at blive liggende oppe på stranden, men kan gå ned i havet og nyde den flotte bund og de mange smukke fisk.

Så nåede vi også igennem disse 5 hurtige must haves. Forhåbentligt kunne du bruge dem, også handler det bare om at huske dem, når turen igen går mod stranden. God tur ihvertfald.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg